reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie Kochane:-) Ja dopiero teraz. Caly dzionek ogarniaąłm chałupkę przed jutrzejszym wyjazdem. Szykowałam i pakowałam rzeczy, ktre musimy pozabierać. Ło Matko ile tego wyszło:szok: Tak wieć jutro z samego rana wyruszamy. Planujemy wyjechać koło 6 ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Rano bylam jeszcze w przedszkolu bo Kacper miał występ i chciałam porobić foty;-)

Serdecznie dziękuję Wam za życzenia z okazji rocznicy .Jesteście Kochaniutkie, że pamietałyście

Magda fajnie, że zajrzałaś i dałaś znak życia. mogłabyś odwiedzać nas częściej;-):tak:

Ewa ale Ty masz sie z tą teściówką. współczuje:-(

AGA - romantycznego świętowania ;-):-)!
Asiowo - ja też gratuluję drugiej damy!!!:tak:
Magdziara - trochę więcej czasku dla BB życzę;-)
Marlenka, pewnie dzionek udany jak babcia się czuje?:confused:
Super, że Marynia już nie budzi się w nocy!
A Ty jeszcze karmisz, czy nie, bo nie pamiętam.
Mata na pewno, a kto jeszcze ? Dziewczyny przyznawać się ;-):-D!

Byłam dzisiaj na łowach i wiecie co udało mi się kupić
super szalik i czapkę dla Wojtka za całe 6 zł
Dla T. koszulę, bluzkę i sweter w Big Starze, każde po 19 zł, a dla siebie zaszalałam - spódnica i bluzka za 7 dyszek;-) w Reserved!
A i jeszcze bieliznę sobie sprawiłam :-), ale jestem zadowolona!!!
To już ostatni mój wypad w Wawie do tego
sklepu z końcówkami kolekcji:-(

Lecę szykować jakąś sałateczkę bo dziewczyny zaraza wpadną!;-):tak:

Dobry Wieczór
Najlepszego dla Agnieszki z okazji rocznicy:-)

Asiowo gratuluje !!!

U nas dzionek minął bardzo spokojnie, ja dzisiaj siedzialam w domku, sprzątanie i prasowanie...
Jutro z samego rana jedziemy z mężem do Wawy na zakupki.
Nadii idą kolejne zeby bo jest bardzo marudna...wykonczy mnie ta mała łobuziara ...

Aga życze szczęśliwej drogi!!! wracaj do nas szybciutko!!!

Witam wieczorkiem, m ma 2 dniu urlopu, więc nie ma mnie o normalnych porach na bb ;-)
Agusia wszystkiego naj z okazji rocznicy i szerokiej drogi :tak:
Mejdija udały się zakupy, nie ma co :-) a do tego sklepu czasem może podjedziecie, w końcu to nie aż tak całkiem dalekooooooooo ;-)
Asiowo super wieści, oby tak dalej :-) jej Ty za 2 m-ce będziesz miała juz szkrabika, ale ten czas leci :szok:
u nas dziś zalatany dzionek, bo załatwialismy trochę spraw i z tego wszystkiego mała poszła spać dopiero przed 16 :eek: cały dzień marudna, w nocy nie lepiej (znów trzeba było zarazie kache koło 2 robić :dry:), a do tego od rana mnie migrena trzyma... ehh niech sie juz ten dzień kończy :sorry:

Witka-kitka:-p:-p:-p

Mejdia babcia oki,troszke boli ja ramie i oko,echh,no,ale to juz wiek:tak:polatalysmy po sklepach,zamiast ja babcie,to babcia mnie zabrala to extra hotelu na herbatke i babeczke:-psuper dzionek,jutro ide rozjasniac wlosy i robic pasma orzechowe,szalenstwo na maxa

Zuzia pieknie napisalas Agusi:tak:

Lili,a spotkasz sie z Basia w Wawie???

Mata no ja wlasnie zastanawialam sie,gdzie Ty rano jestes???mmmhhhmmm,hihi

Mejdia,ale fajne rzeczy kupilas moze wrzucisz fotencje,aaaaaa zapomnialam,ze Ty czasu to dzisiaj na bb nie bedziesz miala,hihi

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki niczym brunet wieczorową porą :-)

A gdzie Basia , Marlenka ,Joasiek , no nie , dziewczynki nie ładnie :-) Daruńci to wybaczę jeszcze bo pracuje nasz smerfik koffany :-)

Mejdia udanej imprezki , no dalej , zaszalej :-)
Asiowo fajnie że mała się w brzuszku rozwija , już niedługo będziesz tuliła skarby , ach :-)
Madzia asz ty babolu jeden , wpadaj częściej i nie gadaj

Agula najlepszego , dużo seksu i słodyczy - ciotka z bb tobie życzy

A ja mam jutro wolne , juppiiiiii fruuuppi

reklama
Do góry