reklama
A
Asiowo
Gość
Ja po wizycie....
Z szyjka nie jest gorzej Tylko miękka, bez rozwarcia... wiec extra!!!!!!
I... potwierdzona Agatka na 99%:-):-):-):-)
Z szyjka nie jest gorzej Tylko miękka, bez rozwarcia... wiec extra!!!!!!
I... potwierdzona Agatka na 99%:-):-):-):-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie Kochane:-) Ja dopiero teraz. Caly dzionek ogarniaąłm chałupkę przed jutrzejszym wyjazdem. Szykowałam i pakowałam rzeczy, ktre musimy pozabierać. Ło Matko ile tego wyszło Tak wieć jutro z samego rana wyruszamy. Planujemy wyjechać koło 6 ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Rano bylam jeszcze w przedszkolu bo Kacper miał występ i chciałam porobić foty;-)
Serdecznie dziękuję Wam za życzenia z okazji rocznicy .Jesteście Kochaniutkie, że pamietałyście
Magda fajnie, że zajrzałaś i dałaś znak życia. mogłabyś odwiedzać nas częściej;-)
Ewa ale Ty masz sie z tą teściówką. współczuje:-(
Rano bylam jeszcze w przedszkolu bo Kacper miał występ i chciałam porobić foty;-)
Serdecznie dziękuję Wam za życzenia z okazji rocznicy .Jesteście Kochaniutkie, że pamietałyście
Magda fajnie, że zajrzałaś i dałaś znak życia. mogłabyś odwiedzać nas częściej;-)
Ewa ale Ty masz sie z tą teściówką. współczuje:-(
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
AGA - romantycznego świętowania ;-):-)!
Asiowo - ja też gratuluję drugiej damy!!!
Magdziara - trochę więcej czasku dla BB życzę;-)
Marlenka, pewnie dzionek udany jak babcia się czuje?
Super, że Marynia już nie budzi się w nocy!
A Ty jeszcze karmisz, czy nie, bo nie pamiętam.
Mata na pewno, a kto jeszcze ? Dziewczyny przyznawać się ;-)!
Byłam dzisiaj na łowach i wiecie co udało mi się kupić
super szalik i czapkę dla Wojtka za całe 6 zł
Dla T. koszulę, bluzkę i sweter w Big Starze, każde po 19 zł, a dla siebie zaszalałam - spódnica i bluzka za 7 dyszek;-) w Reserved!
A i jeszcze bieliznę sobie sprawiłam :-), ale jestem zadowolona!!!
To już ostatni mój wypad w Wawie do tego
sklepu z końcówkami kolekcji:-(
Lecę szykować jakąś sałateczkę bo dziewczyny zaraza wpadną!;-)
Asiowo - ja też gratuluję drugiej damy!!!
Magdziara - trochę więcej czasku dla BB życzę;-)
Marlenka, pewnie dzionek udany jak babcia się czuje?
Super, że Marynia już nie budzi się w nocy!
A Ty jeszcze karmisz, czy nie, bo nie pamiętam.
Mata na pewno, a kto jeszcze ? Dziewczyny przyznawać się ;-)!
Byłam dzisiaj na łowach i wiecie co udało mi się kupić
super szalik i czapkę dla Wojtka za całe 6 zł
Dla T. koszulę, bluzkę i sweter w Big Starze, każde po 19 zł, a dla siebie zaszalałam - spódnica i bluzka za 7 dyszek;-) w Reserved!
A i jeszcze bieliznę sobie sprawiłam :-), ale jestem zadowolona!!!
To już ostatni mój wypad w Wawie do tego
sklepu z końcówkami kolekcji:-(
Lecę szykować jakąś sałateczkę bo dziewczyny zaraza wpadną!;-)
Dobry Wieczór
Najlepszego dla Agnieszki z okazji rocznicy:-)
Asiowo gratuluje !!!
U nas dzionek minął bardzo spokojnie, ja dzisiaj siedzialam w domku, sprzątanie i prasowanie...
Jutro z samego rana jedziemy z mężem do Wawy na zakupki.
Nadii idą kolejne zeby bo jest bardzo marudna...wykonczy mnie ta mała łobuziara ...
Aga życze szczęśliwej drogi!!! wracaj do nas szybciutko!!!
Najlepszego dla Agnieszki z okazji rocznicy:-)
Asiowo gratuluje !!!
U nas dzionek minął bardzo spokojnie, ja dzisiaj siedzialam w domku, sprzątanie i prasowanie...
Jutro z samego rana jedziemy z mężem do Wawy na zakupki.
Nadii idą kolejne zeby bo jest bardzo marudna...wykonczy mnie ta mała łobuziara ...
Aga życze szczęśliwej drogi!!! wracaj do nas szybciutko!!!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam wieczorkiem, m ma 2 dniu urlopu, więc nie ma mnie o normalnych porach na bb ;-)
Agusia wszystkiego naj z okazji rocznicy i szerokiej drogi
Mejdija udały się zakupy, nie ma co :-) a do tego sklepu czasem może podjedziecie, w końcu to nie aż tak całkiem dalekooooooooo ;-)
Asiowo super wieści, oby tak dalej :-) jej Ty za 2 m-ce będziesz miała juz szkrabika, ale ten czas leci
u nas dziś zalatany dzionek, bo załatwialismy trochę spraw i z tego wszystkiego mała poszła spać dopiero przed 16 cały dzień marudna, w nocy nie lepiej (znów trzeba było zarazie kache koło 2 robić ), a do tego od rana mnie migrena trzyma... ehh niech sie juz ten dzień kończy
Agusia wszystkiego naj z okazji rocznicy i szerokiej drogi
Mejdija udały się zakupy, nie ma co :-) a do tego sklepu czasem może podjedziecie, w końcu to nie aż tak całkiem dalekooooooooo ;-)
Asiowo super wieści, oby tak dalej :-) jej Ty za 2 m-ce będziesz miała juz szkrabika, ale ten czas leci
u nas dziś zalatany dzionek, bo załatwialismy trochę spraw i z tego wszystkiego mała poszła spać dopiero przed 16 cały dzień marudna, w nocy nie lepiej (znów trzeba było zarazie kache koło 2 robić ), a do tego od rana mnie migrena trzyma... ehh niech sie juz ten dzień kończy
marlena nad
:)
Witka-kitka
Mejdia babcia oki,troszke boli ja ramie i oko,echh,no,ale to juz wiekpolatalysmy po sklepach,zamiast ja babcie,to babcia mnie zabrala to extra hotelu na herbatke i babeczkesuper dzionek,jutro ide rozjasniac wlosy i robic pasma orzechowe,szalenstwo na maxa
Zuzia pieknie napisalas Agusi
Lili,a spotkasz sie z Basia w Wawie???
Mata no ja wlasnie zastanawialam sie,gdzie Ty rano jestes???mmmhhhmmm,hihi
Mejdia,ale fajne rzeczy kupilas moze wrzucisz fotencje,aaaaaa zapomnialam,ze Ty czasu to dzisiaj na bb nie bedziesz miala,hihi
Mejdia babcia oki,troszke boli ja ramie i oko,echh,no,ale to juz wiekpolatalysmy po sklepach,zamiast ja babcie,to babcia mnie zabrala to extra hotelu na herbatke i babeczkesuper dzionek,jutro ide rozjasniac wlosy i robic pasma orzechowe,szalenstwo na maxa
Zuzia pieknie napisalas Agusi
Lili,a spotkasz sie z Basia w Wawie???
Mata no ja wlasnie zastanawialam sie,gdzie Ty rano jestes???mmmhhhmmm,hihi
Mejdia,ale fajne rzeczy kupilas moze wrzucisz fotencje,aaaaaa zapomnialam,ze Ty czasu to dzisiaj na bb nie bedziesz miala,hihi
Ostatnia edycja:
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Witam dziewczynki niczym brunet wieczorową porą :-)
A gdzie Basia , Marlenka ,Joasiek , no nie , dziewczynki nie ładnie :-) Daruńci to wybaczę jeszcze bo pracuje nasz smerfik koffany :-)
Mejdia udanej imprezki , no dalej , zaszalej :-)
Asiowo fajnie że mała się w brzuszku rozwija , już niedługo będziesz tuliła skarby , ach :-)
Madzia asz ty babolu jeden , wpadaj częściej i nie gadaj
Agula najlepszego , dużo seksu i słodyczy - ciotka z bb tobie życzy
A ja mam jutro wolne , juppiiiiii fruuuppi
A gdzie Basia , Marlenka ,Joasiek , no nie , dziewczynki nie ładnie :-) Daruńci to wybaczę jeszcze bo pracuje nasz smerfik koffany :-)
Mejdia udanej imprezki , no dalej , zaszalej :-)
Asiowo fajnie że mała się w brzuszku rozwija , już niedługo będziesz tuliła skarby , ach :-)
Madzia asz ty babolu jeden , wpadaj częściej i nie gadaj
Agula najlepszego , dużo seksu i słodyczy - ciotka z bb tobie życzy
A ja mam jutro wolne , juppiiiiii fruuuppi
reklama
marlena nad
:)
Kasiula,ciesze sie,ze masz jutro wolne,super
Asiu gratuluje Agatki
Asiu gratuluje Agatki
Ostatnia edycja:
Podziel się: