reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Melduje sie tylko;-)
W tym tygodniu pracuje od 11.00 do 18.30,wiec prawie nie mam czasu na internet.
Tak na szybko tylko:
-zdrowka dla Bartusia,a najlepszego dla jego mamy;-)
-zdrowia dla tesciowej Maty
-spokoju dla Zuzy:-)
-zadnych wiecej niemilych przygod dla Agusi!

Buziale!

reklama
A ja zaraz do pracy wychodzę!:tak:
Trochę tak pusto bez Wojtka,
nie ma kto mi rano plątać się pod nogami:no:.
Ale jeszcze tylko jutro i będę z moim Maluchem!:-)
A dziś zaprosiłam sobie koleżanki na jakieś małe picie;-),
będziemy siedziały na śpiworze, piły wódzie i zagryzały
ogórkiem - po studencku :-p:-D!
Buziole...

Witam kochane i to nie pierwsza ani nie druga dzisiaj:-pMata,gdzie jestes???:-p

Wstalysmy o 6.30.ja juz pranko wstawilam,na 10.30 ide do babci zabieram ja na ciastko i do tesco na drobne zakupki:tak:Marysia juz druga nocke nie budzi sie na mleko i teraz juz wcina kanapke i jakbko(ma sie ten apetyt:-p)

Darunia kochana milego dnia dla Ciebie rowniez,jak tam Bartus sie czuje???

Mejdia smaka mi narobilas:-p:-p:-p

Agnieszka wszystkiego najslodszego z okazji kolejnej rocznicy slubu,Milego zakochanego dnia:tak::tak::tak:

Witajcie moje drogie!!!

Agusiu wszystkiego co najlepsze i najsłodsze w dniu rocznicy ślubu!!!

Daruniu, udanej pracki!!! Jak Bartuś, lepiej już?

Mejdia, upajaj się ciszą, póki możesz ;-) udanej pracki :tak:

u mnie małe pospały do 9, już broją po zjedzeniu śniadania. My wczoraj na wieczór mieliśmy nadprogramowy spacer, zabrałam moją ferajnę nad wodę, aby się uspokoić po kolejnej awanturze z teściami. Ale cóż Wam będę smęcić...

u mnie dzisiaj piękne słońce, tylko jest bardzo zimno. Udanego dnia kobietki!!! jeszcze zobaczę, jak tam moje truskawki na ZI ;-)

Marlenko, a jak tam Twój ogródeczek ;-) ??

Witam się i ja

GUŚ GUŚ KOCHANA NAJLEPSEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU! GRATULACJE! I ŻYCZENIA DALSZEJ WYTRWAŁOŚCI I MIŁOŚCI!!

U nas mala maruda już się snuje , od zmiany czasu wstaje po 6 a zawsze conajmniej co 7 spała:-( na szczęście całe nocki grzecznie przesypia od 21 do tej 6 z groszami. Kochane coz zycze wam milego dnia w pracy tym pracującym a tym ne pracującym poprostu spokojnego dnia:-D:-D

Agusiu!

To wasza rocznica.
Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa.
Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów.
To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa

U mnie Juluś też nie śpi, ale niedługo zacznę ją usypiać, bo już zaczyna być upierdliwa... Ania zasnęła. Adam wyszedł na jakieś spotkanie, więc mam chwilkę na BB ;-)

Wpadam żeby tylko wam powiedzieć że zyje - jeszcze nie umarłam. Nie ma możliwości żebym poczytała co u was....za dużo zaległości. A nawet nie mogę obiecac że bedzie mnie więcej bo nie mam kiedy .....mam mnóstwo spraw na głowie nie będę wymieniać bo i po co. Mam nadzieję, że jesień przezywacie w miarę spokojnie i bez większych chorób.sciskam wszystkie dzieciaki i mamusie. Polecę obejrzec troszkę zdjęć bom ciekawa. Wrzucę Antosia....

reklama
witajcie

ja tez tylko na sekunde...
Mała spi:tak: Ja od rana prasowałam ciuszki dla malenstwa... ile ja tego mam, a nic nie kupowałam:szok::-D

Dzis wizyta u ginki wiec lece do łazienki porzadnie sie ogarnac;-)

I wczoraj ściełam włoski u znajomej fryzjerki, ale nie całkiem na krótko niestety:zawstydzona/y::-p:tak:

Do góry