reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
To ja na chwilku (kasia wywolalas do tablicy ;-))
Agusia - pieknej rocznicy i udanego wyjazdu!
Mejdia - nie ma to jak babska imprezka kobity potrafia sie bawic
Asiowo - oczywiscie gratulacje czy ja dobrze pamietam ze chcialas nie wiedziec?
Nie pisalam dzis bo jakos czasu za malo ;-) ciagle cos i mala absorbujaca... Dzionek w domku, wiec nic ciekawego A teraz mnie m molestuje, jak od kilku dni, gra w scrabble no wiec lece do niego moje Kochane ;-)
Dobrych nocek Mamuśki :-)
Agusia - pieknej rocznicy i udanego wyjazdu!
Mejdia - nie ma to jak babska imprezka kobity potrafia sie bawic
Asiowo - oczywiscie gratulacje czy ja dobrze pamietam ze chcialas nie wiedziec?
Nie pisalam dzis bo jakos czasu za malo ;-) ciagle cos i mala absorbujaca... Dzionek w domku, wiec nic ciekawego A teraz mnie m molestuje, jak od kilku dni, gra w scrabble no wiec lece do niego moje Kochane ;-)
Dobrych nocek Mamuśki :-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Postaram sie zaglądać do Was i meldować że żyję udanych zakupków życzęAga życze szczęśliwej drogi!!! wracaj do nas szybciutko!!!
Marlenko racja racja. Zuzia ślicznei napisała. I w tym mioejscu chę jeszcze raz podziękować za zycznia. Jestęscie najwspanialsze na świecieaxa
Zuzia pieknie napisalas Agusi
Ciociu z BB bardzo dziękujęi nie gadaj
Agula najlepszego , dużo seksu i słodyczy - ciotka z bb tobie życzy
Mejdia udanej imprezki. Widzę, że zakupy udane. Ale się obłowiłaś
Kasiu, mohery nie śpią... a oni jak są sami ze mną to boją nosa wychylić bo zaraz im powiem do słuchu ;-) Jula uśpiona, oj dłguo się męczyłam... Anula też mi drzemie...
Lilianka, podziel się piwkiem, daj łyka ;-)
Agusiu, dopiero teraz doczytałam szerkiej i bezpiecznej drogi!!!
Lilianka, podziel się piwkiem, daj łyka ;-)
Agusiu, dopiero teraz doczytałam szerkiej i bezpiecznej drogi!!!
reklama
witam sie i ja wieczorową porą
Właśnie wyprawiłam M do pracy, mała jeszcze słyszę po łóżeczku się tłucze a ja kubeczek...... mleczka i bb
Asiu gratuluje drugiej babeczki super ze wszytko jest w dobrze.Oby tak dalej.
GuśGuś bie szalej tak z tym pakowanuem bo w końcu tira trzeba bedzie wynająć
Oj Ewcia moher spac nie bedzie , moher zawsze musi być czujny
Martusia ja to chyba zabiore ci Dobrusie na tydzień żebyś babo odpoczęła!!!! Normalnie serce mi sie kraja jak czytam ja ona daje ci do wiwatu ;-)łobuzior mały no
heh a ja mam fryzjera na 17 listopada a w przyszłym tegodniu kosmetyczka i pazurkikocham ten czas tylko dla mnie
Właśnie wyprawiłam M do pracy, mała jeszcze słyszę po łóżeczku się tłucze a ja kubeczek...... mleczka i bb
Asiu gratuluje drugiej babeczki super ze wszytko jest w dobrze.Oby tak dalej.
GuśGuś bie szalej tak z tym pakowanuem bo w końcu tira trzeba bedzie wynająć
Oj Ewcia moher spac nie bedzie , moher zawsze musi być czujny
Martusia ja to chyba zabiore ci Dobrusie na tydzień żebyś babo odpoczęła!!!! Normalnie serce mi sie kraja jak czytam ja ona daje ci do wiwatu ;-)łobuzior mały no
heh a ja mam fryzjera na 17 listopada a w przyszłym tegodniu kosmetyczka i pazurkikocham ten czas tylko dla mnie
Podziel się: