reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko zdrówka dla dzieciaczków, może to tylko jednodniowe osłabienie? Dobrusia 2 dni miała gorączkę pod 39 i samo przeszło :tak:
Agusia rzeczywiście pechowy dzionek, oby teraz na dłużej juz był spokój z tymi przygodami ;-) a co do włosów to ja bym chyba tą fryzjerkę opitoliła na łyso :crazy: jak ja nie lubię, jak mówi sie jedno a robi co innego :angry: mam nadzieję, że szybko ogarniesz nową fryzurkę po swojemu :tak:
my po zakupkach i spacerku, mała wzbogaciła się o nowe rajtuzki i papcie po domu :tak: w sklepie bardzo chciała lizaka, to jej kupiłam - po raz pierwszy go jadła i ledwo w domu mi udało się go zabrać :eek: raczej jej juz nie będe kupować :sorry: teraz śmiga juz ze smokiem i koszulką, więc może niedługo pojdzie spać, a jak zacznie świrować, to biorę ja na dworek, bo u nas dziś piękny dzionek sie zapowiada:tak:
wczoraj rozmawiałam z teściówką, dzisiaj jedzie do szpitala zapisac się na zabieg i dowie się dokładnie co i jak, wtedy podejmiemy decyzję co z moją pracą. Z jednej strony chciałabym wyrwać się z domu, ale z drugiej nie chcę małej na cały dzień zostawiać... najlepsza byłaby chyba praca na 1/2 etatu, a nie od 9-17 :-( a tak przed 8 autobus i wracać będę po 18... aj juz schizy mam...

reklama
Witam kochane!
Byłam na necie z rana, ale tylko sprawdzilam przepisy w kodeksie prawa pracy i znikłam. Dzieci nakarmione, Krzyś dalej do przedszkola nie chodzi, Ania ma dopiero na 11.30 więc mam chwilkę dla siebie. A że posprzątalam w poniedziałek przed wyjazdem, pranie jeszcze nie wyschło a obiad mam to z czystym sumieniem mogę z Wami posiedzieć.:biggrin2:

Agula oj, ale przygody , wstawiaj foteczki , cioteczki ocenią co z tą fryzurką
Marlenka ja juz po 2 kawach :-D zaraz sobię zrobię 3 :-)

Witajcie
Ja juz skonczylam ze sprzątaniem, Nadia wstala zjadla obiad i poszlysmy na spacerek. Dzisiaj u nas bylo pieknie.
Teraz sobie odpoczywamy..

Mata fajnie jednak byloby jakbys poszla do pracki, pozniej moze sie nie trafic taka oferta... wiem to po sobie, teraz chetnie bym sie wyrala z domu do pracy ... ehhh

Aga ale mieliscie wczoraj niefart... moj Rafal wracal wczoraj z Wawy i pasek mu jakis pekł i ledwo co wrocil - jeszcze wczoraj auto odstawil do mechanika ...

A moja Nadia juz dzisiaj OK - cos wczoraj musiala zjesc moja mala smieciara:rofl2:

No nic uciekam...

A Wojtol znów śpi!:szok:
W żłobku dziś byliśmy ostatni raz, bo dziś przyjedzie T.
i go zabiera do teściów!
A ja zostaję sama na włościach do piątku :-);-)!

Aguś ale miałaś przygodę! Dobrze, że znaleźli się zaraz życzliwi ludzie:tak:!
A włoski odrosną szybko:happy2:
Lilka zdróweczka dla słabiaków!
A praca może też Ci się jakaś fajna trafi,
a tak na marginesie to szukasz czy na razie nie?
Mata oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli!
Zuzkus Ty to masz kociołek z tymi dzieciakami!:shocked2:

Lecę pakować Małego bo T. właśnie dzwonił, że będzie za 15 min.

Dobry wieczór!
Aguś ale mieliście przygodę... a jeszcze niedawno oglądaliście autko, stare sie na Was wkurzyło i Wam sie odpłaciło :sorry:;-) dobrze, że jednak wszystko dobrze się skończyło...
Mejdia to porządzisz! ;-)
Lilianka z tą śmieciarą mnie powaliłaś! Dobrze, że już ok!

Ja Barta już wykapałam, zaraz jeść i antybiotyk, jutro mam na 6 do roboty i czeka na mnie 12 godzin :sorry:
Spokojnej nocki moje drogie!

witam :-)
dziecko spi a ja zajadam babke marmurkowa :-p wczoraj mlody poszedl spac o 20:30 i wstal o 5:15 :szok: oszalal...ciekawe jak dzis bedzie...
Agusia ale mieliscie przygody ale jak sama mowisz lepiej ze stalo sie to teraz niz mialoby w waszej dlugiej podrozy :tak:
Marlenko to takie warsztaty djembe...nie ma Polakow sami Anglicy bardzo fajna grupa a ja jestem najmlodsza (jak szlam pierwszy raz to sie obawialam ze sami gowniarze beda :-p ) ;-) :-D
Mejdia to kiedy impreza? :-D pewnie bedziesz tesknic za Wojtkiem :tak:
Lilianko smieciara dobre :-D do Bruna tez pasuje to okreslenie bo co znajdzie to musi sprobowac :-p
milego wieczoru babeczki :-)

Witam! Dziś moje słoneczka dały mi tak popalić że najchętniej wysłałabym je w kosmos. Nie wiem pełnia...przesilenie...Wyściągali firany, rozrzucały zabawki, rzucały do siebie klockami...Teraz każdy w swoim pokoju. Jeszcze nie śpią ale zapowiedziałam że jak się które wychyli to zamknę w piwnicy:zawstydzona/y::crazy:

A ja musiałam sobie meliskę zaparzyć i sadzę w ogródku dla uspokojenia zszarganych nerwów:tak::-D

Pozdrawiam!

reklama
Zuzkus, ja na nerwa po kolejnej dzisiejszej awanturze z teściami, zabrałam dzieci i Adama i pojechaliśmy nad wodę, trochę błądziliśmy, bo tam zrobili ten nowy węzeł drogowy, a jechałam tam pierwszy raz i chociaż poznałam trasę ;-) pochodziliśmy trochę nad wodą, uspokoiliśmy i wróciliśmy do domu.

Zatoki dają mi popalić, głowa mnie boli jak cholera :-( na szczęscie już nie mam kataru giganta... jutro muszę się do tesco wybrać, żeby podpisać wniosek urlopowy. Julka zasypia, a Ania broi tutaj koło mnie...

Do góry