reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenia widzę że obi jutro mamy fryzjera , fajnie :-)

ehe,ale nam dobrze,Kasiula czekam na fotencje:tak:
Ulenko ja tez kocham fryzjerow i kosmetyczki,echhh to jest zycie,hihi
widze,ze wszystkie bedziemy piekne i to jeszcze przed Swietami:tak:
Lili fajnie,ze wybierasz sie na zmiane kolorku,zastanawiam sie tylko na jaki sie zdecydujesz???
Agusia ja juz tesknie......................!
Ewunia i jak wieczorek spedzasz,a czy juz podcielas wloski/grzywke?

reklama
Nie podcięłam, bo kiedy kobieto!!! na razie zapuszczę a jak będę coś ze sobą robić na chrzciny - które nie wiadomo kiedy jeszcze będą..., to wtedy się opierdzielę na krótko...

Witam ja już z godzinkę na nogach - mała mi zrobiła pobudkę ale się cieszę bo tyle dnia przede mną i nadrobię zaległości sprzątaniowe w domku :-)

Witam ja już z godzinkę na nogach - mała mi zrobiła pobudkę ale się cieszę bo tyle dnia przede mną i nadrobię zaległości sprzątaniowe w domku :-)

no prosze jaki optymistyczny post z ranka,super Kasiu,powiedz,na ktora idziesz do fryzjera???

Ewunia,ja juz nie moge doczekac sie Twojej krotkiej fryzurki:tak:

Witojcie(jak to Darunia czasami pisze):-p

Wstalysmy najpierw o 4,ale dalalm mleczko Marysi i pospalysmy do 6(dobrze,ze ja wczoraj wczesnie spac poszlam)teraz Marysia bawi sie w baseniku z pileczkami,Wika chce wyjsc na dwor,ale narazie jest strasznie ciemno i wieje,ze ho,ho,tak wiec wstrzymam sie troche,wlasnie pije kawusie i chyba wlacze sobie Lejdis:-p

Milego dnia Lejdis..............

Ja 9-10,moja kolezanka jest fryzjerka i robie wloski u niej na chacjendzie:-p
Ja wlasnie koncze prasowanko,zjadlam juz tosta popilam herbacina,Marysia oglada programy dla dzieci siedzac na samochodzie/jezdziku:-p

Ciekawe jak tam Agusia i Liluszka,napewno juz sa w drodze:tak:

Ja siedzę w necie i oglądam rajstopki dla Oli. Macie jakieś sprawdzone które się nie mechacą ?
Ja mam takich kilka ale je dostałam i były używane ale wyglądają o wiele lepiej niż te które kupiłam sama

Kasiu ja nie doradze,bo w sumie kupilam kilka par ostatnio Marysi,z kilku roznych sklepow i niestety wszystkie sie pomechacily:tak:a kiedys jak bylam w Pl kupilam 2 pary na rynku,zwykle rajstopki i jestem zadowolona:tak:

reklama
Witajcie Panie moje drogie o poranku :-)

My już nie śpimy od 8, Ania przespała całą noc, a Juluś wstała pół godziny temu. Już po śniadanku małe, a ja czekam na Adama, bo jeszcze z nocki nie wrócił...

Marlenko, cwaniaro Ty też dawaj zdjęcie ;-):-p

Kasiu, wykorzystaj wolne na odpoczynek, a nie na sprzątanie ;-)

a co do rajstopek, ja kupuję w Tesco i się wcale nie mechacą :szok: bawełniane tak bardzo się nie "kudłacą" ;-)

udanego dnia babeczki

Do góry