reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Melduje sie tylko;-)
W tym tygodniu pracuje od 11.00 do 18.30,wiec prawie nie mam czasu na internet.
Tak na szybko tylko:
-zdrowka dla Bartusia,a najlepszego dla jego mamy;-)
-zdrowia dla tesciowej Maty
-spokoju dla Zuzy:-)
-zadnych wiecej niemilych przygod dla Agusi!

Buziale!

reklama
A ja zaraz do pracy wychodzę!:tak:
Trochę tak pusto bez Wojtka,
nie ma kto mi rano plątać się pod nogami:no:.
Ale jeszcze tylko jutro i będę z moim Maluchem!:-)
A dziś zaprosiłam sobie koleżanki na jakieś małe picie;-),
będziemy siedziały na śpiworze, piły wódzie i zagryzały
ogórkiem - po studencku :-p:-D!
Buziole...

Witam kochane i to nie pierwsza ani nie druga dzisiaj:-pMata,gdzie jestes???:-p

Wstalysmy o 6.30.ja juz pranko wstawilam,na 10.30 ide do babci zabieram ja na ciastko i do tesco na drobne zakupki:tak:Marysia juz druga nocke nie budzi sie na mleko i teraz juz wcina kanapke i jakbko(ma sie ten apetyt:-p)

Darunia kochana milego dnia dla Ciebie rowniez,jak tam Bartus sie czuje???

Mejdia smaka mi narobilas:-p:-p:-p

Agnieszka wszystkiego najslodszego z okazji kolejnej rocznicy slubu,Milego zakochanego dnia:tak::tak::tak:

Witajcie moje drogie!!!

Agusiu wszystkiego co najlepsze i najsłodsze w dniu rocznicy ślubu!!!

Daruniu, udanej pracki!!! Jak Bartuś, lepiej już?

Mejdia, upajaj się ciszą, póki możesz ;-) udanej pracki :tak:

u mnie małe pospały do 9, już broją po zjedzeniu śniadania. My wczoraj na wieczór mieliśmy nadprogramowy spacer, zabrałam moją ferajnę nad wodę, aby się uspokoić po kolejnej awanturze z teściami. Ale cóż Wam będę smęcić...

u mnie dzisiaj piękne słońce, tylko jest bardzo zimno. Udanego dnia kobietki!!! jeszcze zobaczę, jak tam moje truskawki na ZI ;-)

Marlenko, a jak tam Twój ogródeczek ;-) ??

Witam się i ja

GUŚ GUŚ KOCHANA NAJLEPSEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU! GRATULACJE! I ŻYCZENIA DALSZEJ WYTRWAŁOŚCI I MIŁOŚCI!!

U nas mala maruda już się snuje , od zmiany czasu wstaje po 6 a zawsze conajmniej co 7 spała:-( na szczęście całe nocki grzecznie przesypia od 21 do tej 6 z groszami. Kochane coz zycze wam milego dnia w pracy tym pracującym a tym ne pracującym poprostu spokojnego dnia:-D:-D

Agusiu!

To wasza rocznica.
Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa.
Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów.
To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa

U mnie Juluś też nie śpi, ale niedługo zacznę ją usypiać, bo już zaczyna być upierdliwa... Ania zasnęła. Adam wyszedł na jakieś spotkanie, więc mam chwilkę na BB ;-)

Wpadam żeby tylko wam powiedzieć że zyje - jeszcze nie umarłam. Nie ma możliwości żebym poczytała co u was....za dużo zaległości. A nawet nie mogę obiecac że bedzie mnie więcej bo nie mam kiedy .....mam mnóstwo spraw na głowie nie będę wymieniać bo i po co. Mam nadzieję, że jesień przezywacie w miarę spokojnie i bez większych chorób.sciskam wszystkie dzieciaki i mamusie. Polecę obejrzec troszkę zdjęć bom ciekawa. Wrzucę Antosia....

reklama
witajcie

ja tez tylko na sekunde...
Mała spi:tak: Ja od rana prasowałam ciuszki dla malenstwa... ile ja tego mam, a nic nie kupowałam:szok::-D

Dzis wizyta u ginki wiec lece do łazienki porzadnie sie ogarnac;-)

I wczoraj ściełam włoski u znajomej fryzjerki, ale nie całkiem na krótko niestety:zawstydzona/y::-p:tak:

Do góry