reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie dzidzie śpią. Dla Ani mam brokułka, ciekawe, czy zje... A nam to mam lenia, i nie wiem co zrobić.. nie mam koncepcji...

A Juluś to chodząca zaraza, z domu nie wychodzi, katar już drugi raz i ospa do tego :szok: Ania na razie się trzyma :tak:

reklama
Witajcie...
No to u nas kryzys :-( Bartul ma anginę i dostał antybiotyki... dzisiaj do żłobka nie poszedł, może pójdziemy na te całe warsztaty, bo Bart w sumie dobrze ogólnie się czuje, tylko czasami zakaszle no i ten katarek, pani doktór powiedziała, że możemy iść, także jeszcze zobaczymy, do 16-stej troszkę czasu zostało ;-)

Jutro Bart zostanie z tatą i pewnie babcia przyjedzie, bo ja ide po pracy na imprezę zorganizowaną właśnie z pracy, dlatego nie wypada nie iść, ale ja się cieszę :cool2:

Mam nadzieje że Bartuś szybko dojedzie do siebie bo już mam dosyć tych jego chorób, nie może mi dziecko dojść do siebie od kilku tygodni... :confused2:

Ehh musze do niego lecieć bo mnie woła

Zdróweczka życzę chorującym dzieciaszkom a mamom duzo, duzo sił i wtrwałości.
A do mojej Nadii katar sie przyczepił - kurdeee a juz mialam napisać ze dziecko mi dawno nie chorowało .... ehhh
Ja czekam na babcię jak przyporwadzi mi Fabia z przedszkola. Jak synek wróci do domu to sie zacznie krzyk i pisk w domu, ostatnio moje dzieci nie mogą sie dogadać ... hmm Nadia męczy starsznego brata... zabiera zabawaki itd... :eek:
Ja już po dwóch kawach i ciągle chodzę jakaś przybita .....

Darunia udanej imprezki :) życzęęę.

hmmm ciekawe czy Darunia poszła z Bartusiem na imprezkę?
Basiu ja przez te zęby normalnie funkcjonować nie mogę i chwytam się każdego sposobu:zawstydzona/y:
przed chwilą miałam telefon i za 2 tyg. idę do pracy (tam gdzie byłam na rozmowie ostatnio :-))

Witam i ja :-D
Marta brawo :-D
Ja tylko na chwilkę aby powiedzieć wam że u naszego Patkyczka dziś zakończy się remont mój M właśnie kończy montować jej kuchnie i jutro już kochane możemy do Patyka na kawusie się wbijać :-D

Martus jak dobrze pamietam to jest penicylina,tak?

Ewcia w dupe dostaniesz pozniej:-p

Asiu juz nie duzo Ci zostalo,a ja jeszcze dokladnie pamietam jak nam zdjecie tesciku wrzucalas,jak ten czas szybko leci:tak:

Ulenko,wiem,wiem straszna ta historia,brrr

Lili co tam ciekawego u Ciebie?

Agusia pewnie kapiesz Kubusia?

Basiu kochanie,where are you?

Kasiula,a gdzie Ty sie podziewasz?

reklama
Do góry