reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam:-) dzionek zlecial nie wiadomo kiedy szkola zakupy obiad i wieczor:szok:
moje dziecko chyba tez juz spi bo go nie slychac;-)
przez antybiotyk ma troche biegunke..biedny pupa czerwona:-(
glodna cos jestem chyba musze popatrzec co tam dobrego w lodowku :-D
milego wieczorku

Melduję się i ja:-) moje dzieci ostatnio mają takiego powera i pomysły do zabawy wieczorem że ja wysiadam. Dziś wymyśliły sobie pieczątki z ziemniaka i nie mogłam ich zagonić do spania. Starszaki już leżą a Maciej jeszcze łobuzuje, bo jemu to się chyba już godziny przestawiły:eek::confused2:

Darunia to piękne przeżycia jutro przed Tobą. Czekam na relację i zdjęcia:tak:

Mata i jak ząb?

Marlena załatwiłaś wszystko?

Ewcia jak humor?

Witam i ja , dziś późno, bo zaspałam , zesrał mi się telefon i dupka . Rano mnie mama obudziła i tak dojechałam do pracy na 9 jak prezes :-D
Dziś sobie uaktualniłam oprogramowanie w telefonie ale będę musiała nastawić inny budzik bo temu już nie ufam , uf,uf
A wy gdzie dziewczynki ? sadzicie ?

Kasiu czasem trzeba się wyspać:-D A co do sadzenia to jestem już liczygroszkiem;-)

Pozdrawiam wszystkie!:-)

witam sinority!

My wlaśnie oddelegowałyśmy tatusia do pracy, zrobiłysmy bitwe poduszkową i już nie mam sił a mała coś dzis nie ma zamiaru chyba spać:-D:-D dalej sie tłucze po łóżeczku słyszę. Dzionek trzasnął jak nie wiem.

Marta jak tam kieł?
Ewa nie ma co się wściekać:-D
Marleńcia jak sprawy?

Kasiu złośliwość rzczy matwych ale przynajmniej troche dłużej pospałaś!:-D:-D

:-)Agula ja tak mówię na moją siostrę bo ona też Aga ale ostatnio działa mi na nerwy ..
Wyspałam się to fakt ale ja nienawidzę się spóźniać

Melduję sie po dentyście. Zębiszony o dziwo w dobrej formie, a drobnego leczenia potrzebują nie te co mnie bolą :eek: ból spowodowany zębem mądrości, który wyłazi do końca, nad nim wisi kawałek dziąsła (taki dzyndzelek), który można usunąć cięciem i przypalaniem:szok: no i ten ból trzeba przeczekać, bo rady nie ma, łyknełam tabletki i czekam :confused2: znalazłam świetny gabinet z młodym stomatologiem (a jaki przystojny :-p) i chyba po mału zabiorę się za moje ząbki... marzy mi sie aparat, co by mi zgryz ładnie naprostował, no ale banku nie obrabuję...
Zuzia ja na razie jestem obieraczem cebuli :-D
Kasiu pospałaś, raz kiedys można;-)
ja zaraz chyba też mykam, bo maruda nie ma zamiaru ładnie spać :confused2:

reklama
Do góry