reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko to bodajże amoksycylina-pochodna penicyliny, na razie ból mi nie mija :confused2:
Dziękuje za gratulacje, nie spodziewałam sie, że po wyznaczonym terminie oddzwonią, ale widocznie inne osoby nie spełniły oczekiwań... a ja zamiast się cieszyć, to się martwię :-( nie wiem jak Dobrusia będzie to znosić, a przed wszystkim ja... do tego teściówka ma jakieś problemy zdrowotne i w pon. po wizycie u lekarza okaże się czy nie musi iść na zabieg i nie wiadomo jak będzie się czuła... no nic, życie pokarze...
a do tego wszystkiego mała po południu dostała gorączki i nie wiadomo czy cos się jej znów nie wykluwa :dry:

reklama
Marta do choroby jasnej przestań się przejmować wszystko będzie dobrze bo przecież musi być za miesiac nam napiszesz że jesteś szczęśliwa :tak::tak:

Witajcie wieczorowa pora :-)

Mata - gratulacje ogromne :-) wspolczuje bolu bo wiem co to znaczy... w 9 m-cu ciazy wyladowalam na fotelu dentysty :zawstydzona/y: i na zywca... :eek:
Basia - lepiej skonsultowac sytuacje z innym lekarzem :tak: moze on bedzie mial inna opcje i poradzi cos na Twoj ból... :sorry:
Daruuunia - pisz jak tam warsztaty :tak:

Oj ciezko mi sie pisze bo paznokietki pomalowalam :zawstydzona/y: chyba przywykne :-p M wlasnie przyniosl cieple piwko z miodem i soczkiem wiec bede sie raczyc ;-) Cos mnie bierze od kilku dni i mam nadzieje ze nie zlapie... :no: Dzionek pozytywny, Ola wrocila do swojej jednorazowej drzemki 1,5h i chyba juz tak zostanie.. :zawstydzona/y: no i wstala juz po 7, wiec te wybryki spania do 9 byly przypadkami :cool2: Troche chalupke ogarnelam, pranko, sprzatanko i tak zlecialo do 17, a potem na spacerek z m i Ola - tak dzis przyjemnie bylo... :rofl2: Zaraz house, ale bede zagladac jak sie tu sytuacja rozwija :tak:

Milego wieczorku!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, a reczej dobry wieczór!

Mata ogromnie Ci gratuluje i nie martw się na zapas!!!

Byliśmy na tych wrsztatach i powiem Wam że było bardzo fajnie! Były to różne zabawy rodziców z dziećmi, ciekawe zajęcia, Bart oczywiście najchętniej uczestniczył w zabawach ruchowych, natomiast jak były zajęcia z masą solną i trzeba było coś z tej masy ulepić, to Bart w miejscu usiedzieć nie mógł :sorry: tylko biegał po całej sali i wszystko wszystkim rozwalał :-):sorry::-D mam zadjęcia ale dzisiaj wybaczcie nie dam rady wstawić, jeszcze nawet ich nie zgrałam na kompa... ehhh jeszcze trochę poprztykałam się z Ł :sorry: no nic lecę suszyć głowę bo mam mokrą ;-)

Spokojnej nocy!

witam wieczorową porą
Martusia gratulacje!!! Będzie dobrze!!! Zobaczysz!!!
Ja odprawiłam M do pracy mała w łóżeczku a ja na bb:-D
Darunia znając swojego gadziszonka małego też by usiedzieć nie mogła:-D:-D:-D

Jakie plany na wieczor babeczki?

reklama
Witajcie gwiazdy :-)

MARTUSIU, GRATULUJĘ

Uleńko, z chęcią Ci potowarzyszę w Twoim słomianym wdowieństwie ;-) choć mam starego w domu to ogląda coś w TV to ja mam kompa dla siebie ;-)

Andziusia śpi, a Julkę A usypia..

Do góry