reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie dzidzie śpią. Dla Ani mam brokułka, ciekawe, czy zje... A nam to mam lenia, i nie wiem co zrobić.. nie mam koncepcji...

A Juluś to chodząca zaraza, z domu nie wychodzi, katar już drugi raz i ospa do tego :szok: Ania na razie się trzyma :tak:

reklama
Witajcie...
No to u nas kryzys :-( Bartul ma anginę i dostał antybiotyki... dzisiaj do żłobka nie poszedł, może pójdziemy na te całe warsztaty, bo Bart w sumie dobrze ogólnie się czuje, tylko czasami zakaszle no i ten katarek, pani doktór powiedziała, że możemy iść, także jeszcze zobaczymy, do 16-stej troszkę czasu zostało ;-)

Jutro Bart zostanie z tatą i pewnie babcia przyjedzie, bo ja ide po pracy na imprezę zorganizowaną właśnie z pracy, dlatego nie wypada nie iść, ale ja się cieszę :cool2:

Mam nadzieje że Bartuś szybko dojedzie do siebie bo już mam dosyć tych jego chorób, nie może mi dziecko dojść do siebie od kilku tygodni... :confused2:

Ehh musze do niego lecieć bo mnie woła

Zdróweczka życzę chorującym dzieciaszkom a mamom duzo, duzo sił i wtrwałości.
A do mojej Nadii katar sie przyczepił - kurdeee a juz mialam napisać ze dziecko mi dawno nie chorowało .... ehhh
Ja czekam na babcię jak przyporwadzi mi Fabia z przedszkola. Jak synek wróci do domu to sie zacznie krzyk i pisk w domu, ostatnio moje dzieci nie mogą sie dogadać ... hmm Nadia męczy starsznego brata... zabiera zabawaki itd... :eek:
Ja już po dwóch kawach i ciągle chodzę jakaś przybita .....

Darunia udanej imprezki :) życzęęę.

hmmm ciekawe czy Darunia poszła z Bartusiem na imprezkę?
Basiu ja przez te zęby normalnie funkcjonować nie mogę i chwytam się każdego sposobu:zawstydzona/y:
przed chwilą miałam telefon i za 2 tyg. idę do pracy (tam gdzie byłam na rozmowie ostatnio :-))

Witam i ja :-D
Marta brawo :-D
Ja tylko na chwilkę aby powiedzieć wam że u naszego Patkyczka dziś zakończy się remont mój M właśnie kończy montować jej kuchnie i jutro już kochane możemy do Patyka na kawusie się wbijać :-D

Martus jak dobrze pamietam to jest penicylina,tak?

Ewcia w dupe dostaniesz pozniej:-p

Asiu juz nie duzo Ci zostalo,a ja jeszcze dokladnie pamietam jak nam zdjecie tesciku wrzucalas,jak ten czas szybko leci:tak:

Ulenko,wiem,wiem straszna ta historia,brrr

Lili co tam ciekawego u Ciebie?

Agusia pewnie kapiesz Kubusia?

Basiu kochanie,where are you?

Kasiula,a gdzie Ty sie podziewasz?

reklama
Do góry