reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam sie:-)

Zuzia fajna zabawe maja Twoje dzieciaczki,ja sama pamietam jak pieczatki robilam z ziemniaczkow:tak:
Mata ciesze sie,ze zabek w dobrej formie,ja mam fajowego dentyste,troche szalony,ale konkretny:-p
Ulenko i co tam porabiasz?
Gus,Gus witaj:-p
Ja zalatwilam wszystko,co prawda nie dla siebie,ale jest oki jeszcze tylko podanie musze napisac,ale to chyba juz jutro,mozg mi nie pracuje o tej porze:-p
Ewcia dostaniesz w dupe za te nerwy:-p
Darunia kochana witaj:-)
Wilmek witaj
Kasiu,ale mialas ranek...hihihi

Ostatnia edycja:
hmm nie liczy się wiek, ale to co potrafi :rofl2: ten u którego byłam jest młody, ma 29 lat ;-)

Mój jest ok! :-):tak: Ma sprzęt nowoczesny, no i ma podejście do ludzi. Zagaduje, opowiada z asystentką kawały. Ale i tak nie powiem że lubię chodzić do dentysty:sorry:

I jestem już dilerem pomidorowym;-):-D:tak:

Martynko jak to mózg Ci nie pracuje, jak bez cytatów tyle zapamiętałaś:eek::-D:cool2:

witam z rana
mała chyba wiedziała, że mama nie jest w formie i ciut lepiej pospała :sorry:
a ja nie mogłam zasnąć, tabletki niewiele pomogły, dzis jestem bardziej spuchnięta niz wczoraj i mocniej mnie boli :eek: a najgorsze w tym wszystkim jest to, że nic nie mozna na to poradzić :confused2:

Witam i Ja
Oj wyspałam sie oj oj oj :))), poszłam wcześniej spać... a tu wczoraj jaka dyskusja wieczorna sie odbyła... :-)
Oj Mata bidnaś z tym zębem... ja nie cierpię bólu zeba, nie ma nic gorszego....
U nas dzisiaj pogoda fatalna, znów mgłai i szarówka brrrr:eek:- tęsknie za wiosną........

Basiu jak sie czujesz? gdzies jest???

Ja zaraz biorę sie ogarnięcie mieszkania, wstawic pranko powinnam ale nie lubie suszyc prania w domu ale pogody niestety nie ma więc... nie mam zbytnio wyboru....

Marta ojej,mam nadzieje,ze szybko przejdzie,nie lubie bolu zeba,brrr

Liluszko Ty ranny ptaszku:tak:;-)

Witam laski

Wstalysmy o 7.30,cala noc Marysia sie wiercila i w srodku nocy okolo 2 chciala sie bawic,jesc,echh,ja teraz zasiadlam z kawka,plony z rana zebralam,posadzilam kalafiory i nagietki,mam malo kasy bo moj R wczoraj kazal mi usunac kamienie i jestem teraz splukana,no nic czekam na klientow;-)

Milego dnia

Witam kochane
U mnie w domciu już cisza duze i małe śpi:-D ja sie lenie.
Marleńciu co do wczorajszego wieczorku to obejrzałam jeszcze dokument o tym Friclu (czy jak mu tam) z Austrii co trzymał corkę w piwnicy . Ech poprostu brak słów.....
Ogrodniczki kurczaczek z was niezłe widze :-D

witam

Mała padła w południe, ja skonczyłam obiadek i z kawką do was wpadam:tak:
Ostatnio pije kawe bezkofeinową, bo po normalnej odrazu cisnienie idzie w góre:sorry2: ale niezle działa ta bezkofeinowa na psychike:-p Wazna, ze smakuje jak kawka;-)

Paulinka ostatnio znów nie chce sie kapać, ale za to slicznie spi (odpukac) w nocy 11h i w dzien ok 2,5h-3h:tak: I jak jestem z nia sama w domu to normalnie moja córeczka wróciła wiec mam nadzieje, ze po wyprowadzce od tesciów długo nie bede musiała jej naprawiac:tak:

i kurde, jak mnie juz meczy ta ciaza, wsystko mnie boli, kupa tabsów musze brac do kazdej dziurki:-p:-D Brzuch boli, pachwiny ciagna jak cholera, kregosłup nawala... normalnie chciałabym rodzic, ale jeszcze 2 miesiace conajmniej musze jakos wytrzymac:tak: bede spokojniejsza jak juz na swoje pojdziemy:tak:

Nie wiem czy sie chwaliłam... w koncu wymienili nam pion kanalizacyjny w łazience:biggrin2: i nie musimy zadnego rozdrabniacza wstawiac... bede miec nornalny kibelek w domu:-Dwystarczyło isc do dyrektora na rozmowe i 2 dni pozniej wszystko wymienione:biggrin2:

No to lece dalek pic kawke, a musze poszukac jakiejs czekoladki u tesciowej;-):-D

Witajcie kochane

Martusiu, oby Ci ten wstrętny ból zębiska szybko ustąpił!! :tak:

Lilianko, wypoczywaj , kochana, ile się da!!!

Asiu, już niedługo, coraz bliżej, nie martw się... najważniejsze, że dzidzia zdrowo się rozwija a Paulinka nie daje popalic ;-) Julka swojego czasu też nie chciała się kąpać, to ostatnio myjemy ją pod prysznicem. Bo tak to płakała, marudziła, a tu ani się obejrzy, już umyta ;-)

Marlenka, ale Cię ta gra wciągnęła :-) a co do klapsów, nastawiam się... wal ile wlezie :-p
Dziś jest trochę lepiej...

Dzidzie w nocy ładnie spały. A Juluś rano wstała z katarem :szok: oszaleję niedługo!!! Andziusia już śpi, a Juluś mam nadzieję, ze niedługo zaśnie.

Muszę wziąć się za jakiś obiad, a tak mi się nie chce ;-):-p

Udanego dnia kobietki :-)

reklama
Marlenko widzę, że jesteśmy na tym samym poziomie ;-):-D jak dzieci, normalnie jak dzieci:sorry:
Asiu to coraz lepsze wieści od Ciebie, oby tak dalej :tak:a co do niechęci do kąpieli... może ma za ciepłą/zimną wodę?
Lilianko a Ty tak nie wojuj w domku, odpoczywać masz ;-)
Ewuniu zdrówka dla dziewczyn, jeszcze trochę i odsapniesz :tak:
a moja maruda jeszcze nie śpi, juz po 11 mówiła, że chce spać, ale tyle podejść robiłam i guzik :no: na spacer z nią nie pójdę, bo pół twarzy spuchnięte:-( a ja tak bym chciała miec chwile spokoju, bo nawet normalnie mówić nie mogę... zapodałam sobie antybiotyk duomox na tą opuchliznę, bo cholery idzie dostać (ostatnio jak byłam chora to go brałam i mi sporo zostało, a dentyści często go przepisują na stany zapalne dziąseł:sorry:)

Do góry