reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko, śliczny avatarek:-)

Moje chłopaki znów zakatarzone i w nocy spać nie dają. Bo noski zatkane, bo pić, bo kaszel.... A my na rzęsach chodzimy. :baffled:
Ale za to wczoraj znów byłam na fajnej imprezce bębniarskiej. No i jak się po nocy imprezuje to potem człowiek niewyspany :-p

reklama
Witam i ja w końcu. Pobudka była u nas dziś 5,30 ale mała poleżała jeszcze pół godzinki , o 11 stej pojechałam z siostrą na łowy , kupiłyśmy sobie bluzy identyczne , no i małej parę pierdół ... takie tam pizdrałki :-)

Jestem i Ja
Samopoczucie mi sie troszkę poprawiło jak m wrócił z pracy, zabrał teraz Nadie na działkę i wrócą po 20 z Fabianem...
A ja sie dzisiaj troszke napracowalam w domciu, zaraz wyjumuje ciacho z lodówki( 2h ma leżeć ) i zacznę robić babeczki...
Cosik pogoda sie poprawiła ...
Ja wczoraj tez byłam na zakupach ale kupilam tylko Fabiankowi zegarek Ben10 i bluzeczkę... a sobie nicc.... :p

Ewunia trzymam kciuki za Matyldę
Kasiu nie ma jak połazić po sklepach co?
Daruniu buciki strzeliłaś sobie bejera....:)

Lilianka tak całkiem to ja sobie połażę jak m posiedzi z małą i sobie na spoko pospaceruję po galerii :-D ale i tak dziś było nieźle :-)

Helołłł

Ja już jestem w domku, Ł zaraz zbiera się do pracy, mi się na szczęście udało wyrwać wcześniej do domku, była przed 15- stą;-)

Lilianka a przepisik wrzuciłabyś na odpowiedni wątek? ;-)

Kasiu fajnie, że zakupy udane, ja bym chciała sobie jeszcze kupic jakieś spodnie -rurki do tych botków ;-) muszę porozmawia z Ł :-)

Mamot zdrówka dla chłopców! Też bym sobie poszła na jakąś imprezkę :tak:

Majka bry KOBIETO, gdzieś Ty się podziewała ;-)

A ja już się wykąpałam- teraz siedzę z maseczką na pyszczku, a co! :-)

reklama
nie byłam gotowa psychicznie na ich cenę :szok:

hahahhaha,padne zaraz:-)

Mejdia witaj:-)

Liluszko i jak tam ciasto i wogole napisz co to za babeczki:-)

Darunia spodnie rurki sa the best;-):tak:

Kasiu fotki plissssssss:-D

Ja niedawno dotarlam do domu,dzialo sie och dzialo,najpierw kolezanka na sniadanku u mnie byla potem kawusia,ciasteczka,potem chwilke na miasto,odwiedzilam babcie,potem znowu ja odwiedzilam kolezanke i jeszcze dotarla do nas kolejna kolezanka z nowa sukienka:-ptak wiec oblukalam nowy nabytek i az sie chce na disco skoczyc:zawstydzona/y:

Milego wieczorku:-)

Do góry