reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam wieczorową porą ;-)
Ola
Mamoot zdrówka chłopakom
Lilianko mam nadzieję, że m już zpewni Ci relaksik i nie będziesz się już zamartwiać ;-)
Ewunia trzymam kciuki za małą Matyldę na pewno operacja sie uda
fiu fiu ale kobitki szalejecie z zakupami ;-)
ja dzis późno, weny cos brak na pisanie... u nas zimno na dworze, az spacery są nieprzyjemne... poza tym ciśnienie chyba szaleje, bo głowę mi chce rozsadzić
i najważniejsze, po ponad miesiącu ciszy znalazłam ogłoszenie do pracy w moim zawodzie w miescie obok, juz wysłałam aplikację (spełniam wszystkie warunki) i mam nadzieję, że chociaż na rozmowę mnie zaproszą
spokojnej nocki
Ola
Mamoot zdrówka chłopakom
Lilianko mam nadzieję, że m już zpewni Ci relaksik i nie będziesz się już zamartwiać ;-)
Ewunia trzymam kciuki za małą Matyldę na pewno operacja sie uda
fiu fiu ale kobitki szalejecie z zakupami ;-)
ja dzis późno, weny cos brak na pisanie... u nas zimno na dworze, az spacery są nieprzyjemne... poza tym ciśnienie chyba szaleje, bo głowę mi chce rozsadzić
i najważniejsze, po ponad miesiącu ciszy znalazłam ogłoszenie do pracy w moim zawodzie w miescie obok, juz wysłałam aplikację (spełniam wszystkie warunki) i mam nadzieję, że chociaż na rozmowę mnie zaproszą
spokojnej nocki
marlena nad
:)
Oluniu fikolki Ci w glowie wiedze
Mata trzymam kciuki
Ewunia trzymam tez kciuki na Matyldzie:-)
Liluszko co u Ciebie???
Ja klikam z lozeczka;-)
Mata trzymam kciuki
Ewunia trzymam tez kciuki na Matyldzie:-)
Liluszko co u Ciebie???
Ja klikam z lozeczka;-)
Dzięki dziewczynki za kciuki!!!
u nas małe wykąpane, a Adam usilnie się stara wyprowadzić z róznowagi, ale się nie daję, nie poddam się idiocie... Jutro będziemy same od wczesnego popołudnia z małymi, odpocznę od tego miauczenia i marudzenie. Już wolę, jak Julka się drze ;-)
u nas małe wykąpane, a Adam usilnie się stara wyprowadzić z róznowagi, ale się nie daję, nie poddam się idiocie... Jutro będziemy same od wczesnego popołudnia z małymi, odpocznę od tego miauczenia i marudzenie. Już wolę, jak Julka się drze ;-)
marlena nad
Witam koffane Sloneczka
Nocka cudna,wyspana jestem na maxa,zaraz zbieramy sie do kosciola,potem do pewnego sklepu i obiadek,moze odwiedzimy znajomych,ale to wszystko okaze sie w trakcie
Milej niedzieli
Nocka cudna,wyspana jestem na maxa,zaraz zbieramy sie do kosciola,potem do pewnego sklepu i obiadek,moze odwiedzimy znajomych,ale to wszystko okaze sie w trakcie
Milej niedzieli
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry!
Kasiu w nawiązaniu do wczorajszej maseczki- to była jakaś z oriflame z pomidorów ;-) Brawo dla Oli- do program Mam talent z Oleńką!!! 300 000 jest Wasze!
Mata trzymam kciuki- na pewno się uda, musi się udać!
Nocka super, Ł dosypia, bo wrócił o 4, Bart się bawi, a jak zbierze się już na drzemkę to ja jadę do tesco, trzeba jakieś zakupy zrobić- no i jest promocja pamperków- jak ktoś chce ;-)
Miłej niedzieli- kurcze trzymajcie kciuki żeby po mnie nie zadzwonili z pracy!
Kasiu w nawiązaniu do wczorajszej maseczki- to była jakaś z oriflame z pomidorów ;-) Brawo dla Oli- do program Mam talent z Oleńką!!! 300 000 jest Wasze!
Mata trzymam kciuki- na pewno się uda, musi się udać!
Nocka super, Ł dosypia, bo wrócił o 4, Bart się bawi, a jak zbierze się już na drzemkę to ja jadę do tesco, trzeba jakieś zakupy zrobić- no i jest promocja pamperków- jak ktoś chce ;-)
Miłej niedzieli- kurcze trzymajcie kciuki żeby po mnie nie zadzwonili z pracy!
Witajcie, u nas zimno brrrrr, ale za to piękne słonko. Wstaliśmy wszyscy przed 9, Juluś nas obudziła ;-) Juluś po śniadanku ogląda mini mini. Andziusia się bawi. Gada do nas jak najęta :-) a w głos się zaśmiewa aż czkawki dostaje
KASIU, ale Ci akrobatka rośnie ;-)
DARUNIA, udanych zakupków
MARTUSIA, trzymam za Ciebie kciuki!!!
Udanego dnia kobitki
KASIU, ale Ci akrobatka rośnie ;-)
DARUNIA, udanych zakupków
MARTUSIA, trzymam za Ciebie kciuki!!!
Udanego dnia kobitki
marlena nad
reklama
Podziel się: