reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenka no to koniecznie na dicho :-D:-D:-D
Ja jestem w szoku ... po raz pierwszy ... Ola zrobiła fikołka do przodu :szok::szok::szok:
No nie mogę z niej , ale akrobatka ( ha ha podczas oglądania mam talent )

reklama
Witam wieczorową porą ;-)
Ola :szok::szok::szok:
Mamoot zdrówka chłopakom :tak:
Lilianko mam nadzieję, że m już zpewni Ci relaksik i nie będziesz się już zamartwiać ;-)
Ewunia trzymam kciuki za małą Matyldę :tak: na pewno operacja sie uda :tak:
fiu fiu ale kobitki szalejecie z zakupami :szok:;-):-D
ja dzis późno, weny cos brak na pisanie... u nas zimno na dworze, az spacery są nieprzyjemne... poza tym ciśnienie chyba szaleje, bo głowę mi chce rozsadzić:dry:
i najważniejsze, po ponad miesiącu ciszy znalazłam ogłoszenie do pracy w moim zawodzie w miescie obok, juz wysłałam aplikację (spełniam wszystkie warunki) i mam nadzieję, że chociaż na rozmowę mnie zaproszą :sorry2:
spokojnej nocki

Dzięki dziewczynki za kciuki!!!

u nas małe wykąpane, a Adam usilnie się stara wyprowadzić z róznowagi, ale się nie daję, nie poddam się idiocie... Jutro będziemy same od wczesnego popołudnia z małymi, odpocznę od tego miauczenia i marudzenie. Już wolę, jak Julka się drze ;-)

Witam koffane Sloneczka:cool2:

Nocka cudna,wyspana jestem na maxa,zaraz zbieramy sie do kosciola,potem do pewnego sklepu i obiadek,moze odwiedzimy znajomych,ale to wszystko okaze sie w trakcie:-p

Milej niedzieli

Dzień dobry!

Kasiu w nawiązaniu do wczorajszej maseczki- to była jakaś z oriflame z pomidorów ;-) Brawo dla Oli- do program Mam talent z Oleńką!!! 300 000 jest Wasze! :-D
Mata trzymam kciuki- na pewno się uda, musi się udać!

Nocka super, Ł dosypia, bo wrócił o 4, Bart się bawi, a jak zbierze się już na drzemkę to ja jadę do tesco, trzeba jakieś zakupy zrobić- no i jest promocja pamperków- jak ktoś chce ;-)

Miłej niedzieli- kurcze trzymajcie kciuki żeby po mnie nie zadzwonili z pracy!

Witajcie, u nas zimno brrrrr, ale za to piękne słonko. Wstaliśmy wszyscy przed 9, Juluś nas obudziła ;-) Juluś po śniadanku ogląda mini mini. Andziusia się bawi. Gada do nas jak najęta :-) a w głos się zaśmiewa aż czkawki dostaje :-D:-D

KASIU, ale Ci akrobatka rośnie ;-)

DARUNIA, udanych zakupków :tak:

MARTUSIA, trzymam za Ciebie kciuki!!!

Udanego dnia kobitki

dzisiaejszy poranek

Załączniki

• 027.jpg
    027.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 029.jpg
    029.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 28