reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko, śliczny avatarek:-)

Moje chłopaki znów zakatarzone i w nocy spać nie dają. Bo noski zatkane, bo pić, bo kaszel.... A my na rzęsach chodzimy. :baffled:
Ale za to wczoraj znów byłam na fajnej imprezce bębniarskiej. No i jak się po nocy imprezuje to potem człowiek niewyspany :-p

reklama
Witam i ja w końcu. Pobudka była u nas dziś 5,30 ale mała poleżała jeszcze pół godzinki , o 11 stej pojechałam z siostrą na łowy , kupiłyśmy sobie bluzy identyczne , no i małej parę pierdół ... takie tam pizdrałki :-)

Jestem i Ja
Samopoczucie mi sie troszkę poprawiło jak m wrócił z pracy, zabrał teraz Nadie na działkę i wrócą po 20 z Fabianem...
A ja sie dzisiaj troszke napracowalam w domciu, zaraz wyjumuje ciacho z lodówki( 2h ma leżeć ) i zacznę robić babeczki...
Cosik pogoda sie poprawiła ...
Ja wczoraj tez byłam na zakupach ale kupilam tylko Fabiankowi zegarek Ben10 i bluzeczkę... a sobie nicc.... :p

Ewunia trzymam kciuki za Matyldę
Kasiu nie ma jak połazić po sklepach co?
Daruniu buciki strzeliłaś sobie bejera....:)

Lilianka tak całkiem to ja sobie połażę jak m posiedzi z małą i sobie na spoko pospaceruję po galerii :-D ale i tak dziś było nieźle :-)

Helołłł

Ja już jestem w domku, Ł zaraz zbiera się do pracy, mi się na szczęście udało wyrwać wcześniej do domku, była przed 15- stą;-)

Lilianka a przepisik wrzuciłabyś na odpowiedni wątek? ;-)

Kasiu fajnie, że zakupy udane, ja bym chciała sobie jeszcze kupic jakieś spodnie -rurki do tych botków ;-) muszę porozmawia z Ł :-)

Mamot zdrówka dla chłopców! Też bym sobie poszła na jakąś imprezkę :tak:

Majka bry KOBIETO, gdzieś Ty się podziewała ;-)

A ja już się wykąpałam- teraz siedzę z maseczką na pyszczku, a co! :-)

reklama
nie byłam gotowa psychicznie na ich cenę :szok:

hahahhaha,padne zaraz:-)

Mejdia witaj:-)

Liluszko i jak tam ciasto i wogole napisz co to za babeczki:-)

Darunia spodnie rurki sa the best;-):tak:

Kasiu fotki plissssssss:-D

Ja niedawno dotarlam do domu,dzialo sie och dzialo,najpierw kolezanka na sniadanku u mnie byla potem kawusia,ciasteczka,potem chwilke na miasto,odwiedzilam babcie,potem znowu ja odwiedzilam kolezanke i jeszcze dotarla do nas kolejna kolezanka z nowa sukienka:-ptak wiec oblukalam nowy nabytek i az sie chce na disco skoczyc:zawstydzona/y:

Milego wieczorku:-)

Do góry