reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
tak,tak Darunia ma racje cos cichutko na fotum ostatnio,prosze o zameldowanie sie Kasi,Zuzi,Agusi,Maty,Liluszki,Joli,Ewy,Wilmek,Joasiek ino mig,gdzie Wy sie podziewacie?

Jestem, witam się przy sobocie...
Melduję się. Wczoraj wieczorkiem byłam tak padnięta, ze szok i uwaliłam się szybko w wyrko. Wstałyśmy o 7.45. Więc mogę powiedzieć, że pospałam. Małe nie śpią, Juluś ogląda baje, a Ania leży koło mnie i się śmieje.

Daruniu, butki prześliczne :-)

Marlenka, cudniasty avatarek :-)

Wilmek, gratulacje dla Bruna!!

U nas dzisiaj dosyć pogodnie, ale zimno. Teście pojechali w rozjazdy, i siedzimy sobie w 4. Adam dziś idzie z agencji na nockę na inwentaryzację. Nie będzie go 3 noce z rzędu. Mam nadzieję, że z tymi małymi diablątkami dam sobie sama radę ;-)
Mojej mamy nie będzie, to sama się zanudzę w tej chałupce...

Miłej sobótki babeczki :-)

reklama
Kochane moje Babeczki,
ostatnio bardzo Was zaniedbałam, ale to dlatego,
że teściowa przez dwa tygodnie mieszkała u nas teściowa.
Wojtek jeszcze po chorobie musiał zostać w domku.:sorry:
I zamiast wypocząć to jeszcze bardziej byłam zaganiana,
a wieczorami teściówka kładła się wcześniej w pokoju
z kompem więc nawet go nie włączaliśmy.:baffled:
Nie nadrobiłam jeszcze nic bo nawet chwilki czasu nie mam, teraz mój rozpieszczony przez babcię darciuch się awanturuje i pisać mi nie daje!!!!
Całuje mocno i obiecuje poprawę!:tak:

Hejka wszystkim kobitkom;-) Ja od 7nie śpię. niedawno zwlokłam się z łóżka, zrobiłam kawusię i łaże po chałupie bez celu. Na dworze jak to ostatnio bywa zimno i pochmurno:-(

Marlenko to miło Ci sie dzionek rozpocznie. Udanego spotkania z kolezanką:tak:
A i bym zapomniała śliczny Avatarek:tak::tak::tak::tak:

Daruuunia to nieciekawie Ł będzie miał dzisiaj niciekawie. Ale na pewno sobie poradzi i może odeśpi trochę jak Baruś pójdzie spać

Ostatnia edycja:
Witam
Jakos nie mam weny do pisania, chodzę przygnębiona i nic mi sie nie chce...
dzisiaj musze tylko posprzatac i zrobic babeczki dla Fabiana...
poza tym nic u mnie nowego...obym wytrzymała do środy.....

Miłego Dniaa

Ewcia ja pije kawke nr 2!!!:tak:Ewcia co to za napis w Twoim profilu o Matyldzi???

I ja Marlenko pije drugą kawkę... zimno jak w psiarni, właśnie przeprowadziłam się do pokoju obok- dop kolegi bo on ma tu grzejniek- i już mi troszkę cieplej ;-)

Lilianko złotko, głowa do góry napewno wszystko się ułoży... Trzeba być dobrej mysli....:sorry: jeszcze troszkę i już będzie po wszyskim

Narazie zrobiłam wszystko co miałam zrobić, zaraz wyjeżdzam na miasto, więc pożniej się odezwę ;-)

Ojej biedna Matyldzia, mocno się modlę za pomyślny przebieg operacji no oczywiście za pozytwyny skutek!!!!

A ja właśnie zjechałam, troszkę chwili spokoju i dalej działam, udało mi się zrobić zakupy ;-) ale mi zzzzzimno, muszę chyba znowu iść ogrzać się do pokoju z piecykiem ;-)

reklama
Hej kobietki!:-)
Ale u Was ziiiiimno!Tutaj jest 13 stopni i tez zimno,ale grzejniki mozna grzac na szczescie caly rok,wiec korzystamy:-)Najgorsze tylko,ze jak juz beda mroy to w nocy w sypialniach mim ogrzewania jest mrozno-mamy nieszczelne okna....
Marlenka-pieeeeekny avatarek:-)
Mejdia-ja tez rzadko zagladam i tylko na troche,witaj z powrotem:-)

Lece na reszte watkow:-)

Do góry