reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam:-) Ja już ogarnieta wymalowana;-) piję kawkę chopcy się bawią. Zaraz pójdę szykować obiadek. Nocka taka sobie Kuba się budzil ale o dzieo nawet nieźle się czuje. Po południu jedziemy obejrzeć autko;-)Narazie tylko obejrzeć. Pogoda do bani jak to od kilku dni u mnie bywa. No cóż muszę w końcu oswoić się z myślaze zima coraz blizej

Ewunia trzymam kciuki za Matyldę

Liluszka udanej imprezki Ci życzę:tak::tak:

Marlenko zaje..... ta tęcza. Super piękna. Czernina ponoć dobra alechyba nigdy się nie skuszę bleee No i zyczę Ci owocnego wypadu do sklepu;-)

DAruuunia trzymam kciuki żeby nei zadzwonili z pracy i udanych zakupów życzę:tak::tak:

Mata super, że znalazłaś jakąś ofertę. Mam nadzieję, że zadzwonoą do Ciebie. Już Ty na rozmowie zagadzasz szefostwo i nie bedą Ci się mogli oprzeć;-)

Mamoot zdróweczka dla chłopców. Przerąbana jest pogoda teraz i coraz częsciej będzie sie coś przyczepiało. A w przedszkolu to już w ogóle:-(

Kasiu z Oli to prawdziwa arobatka. Daria ma racje do Mam talent z Olą na następny casting:-D:-D:-D. I jak tam jesteś już gotowa psychicznie do zakupu nowych butków czy potrzebujesz więcej czasu:-D:-D

Witajcie kofffane :-)
My już po kościele , przed obiadkiem po wycieczce po buty m , ja wróciłam z kurtką :-D:-D:-D nie wiem jak ja się w szafie zmieszczę :cool2:
Buty chyba kupię innym razem albo .......
Może pojedziemy jeszcze dziś do galerii to coś wylukam

Helloł...
Marlenka śliczna tęcza!!!
Kasiu, powiadasz kurtka nowa, a da się ją jakos zobaczyć? ;-)
Agusia my też powolutku rozglądamy się za autkiem, na wiosnę cos kupimy nowego ;-) w końcu!

A my byliśmy we trójeczkę na spacerku, Bart teraz sie bawi, a ja się zbiorę i pojdę do kościoła na 18-stą, a Ł pojdzie na 19:30, bo już nie chcemy tak Barta ciągać po dworze ;-) Ogólnie dzień dzisiaj fajny, tylko Ł mnie rozbawił, bo chciałam wieczorkiem pobiegać to mi nie pozwolił :szok::rofl2: no więc będziemy sobie siedzieć na dupskach i te dupska będą coraz większe :eek::-D;-)

Dobry Wieczór
Ja dopiero teraz skonczyłam sprzątać po gościach... Dzieci juz w łóżkach ...
Zaraz wejdę do wanny i troszkę sie zrelaksuje :-)
Dzisiaj rozmawialam z mamą, która miala miesiąc temu operację na to sami co ja bede miala i powiedziala mi ze w srodę jak pojdę to dopiero na drugi dzien będe miałą operację... czyli wróce do domu ( ja wszystko będzie dobrze) w wieczorem w czwartek...
A gdzie sie podziewacie Babiszony hmmm???

Hejka

Ja wlasnie niedawno zasiadlam do kompa,Marysia juz spi,dzisiaj znowu szukalam butow i niestety nie znalazlam,e tam:-pugotowalam dzisiaj zupke grzybowa i jedlismy pizze:-pzaliczylismy spacerek,kosciolek,zakupki,trafila mi sie promocja na pampki i chusteczki,u Marysia nie ma apetytu:eek:chyba zab jej idzie...

Milego................................!

Wróciłam z galerii ale tylko kupiliśmy buty dla Weroniki.
Daruunia jak będę miała wenę to wstawię fotkę kurteczki:-)
Daruunia a może poprzewalaj się z Ł w wyrku zamiast biegać , w końcu to też sport :-D
Marlenka to Mania ma juz taki kucyk duży ??? wow

Liluszko trzymam kciukasy,szkoda,ze musisz miec ta operacje,ale...no z tym to nie ma wyjscia,tyle stresu i wogole,echhh,powiedz jak tam Fabianek???

Kasia:-D

tak,tak Marysia ma juz dlugie wloski,jak mi komp nie zamuli to wstawie foty!

Daruunia ja pobiegałam za małą po sklepach , ech... ona wcale nie chce w wózku siedzieć tylko ucieka i ucieka a te podłogi w centrach handlowych są śliskie i boję się że jak upadnie to będzie mega guzol
Marlenka Mania też strojnisia pysia w okularkach

reklama
Do góry