reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
tak,tak Darunia ma racje cos cichutko na fotum ostatnio,prosze o zameldowanie sie Kasi,Zuzi,Agusi,Maty,Liluszki,Joli,Ewy,Wilmek,Joasiek ino mig,gdzie Wy sie podziewacie?

Jestem, witam się przy sobocie...
Melduję się. Wczoraj wieczorkiem byłam tak padnięta, ze szok i uwaliłam się szybko w wyrko. Wstałyśmy o 7.45. Więc mogę powiedzieć, że pospałam. Małe nie śpią, Juluś ogląda baje, a Ania leży koło mnie i się śmieje.

Daruniu, butki prześliczne :-)

Marlenka, cudniasty avatarek :-)

Wilmek, gratulacje dla Bruna!!

U nas dzisiaj dosyć pogodnie, ale zimno. Teście pojechali w rozjazdy, i siedzimy sobie w 4. Adam dziś idzie z agencji na nockę na inwentaryzację. Nie będzie go 3 noce z rzędu. Mam nadzieję, że z tymi małymi diablątkami dam sobie sama radę ;-)
Mojej mamy nie będzie, to sama się zanudzę w tej chałupce...

Miłej sobótki babeczki :-)

reklama
Kochane moje Babeczki,
ostatnio bardzo Was zaniedbałam, ale to dlatego,
że teściowa przez dwa tygodnie mieszkała u nas teściowa.
Wojtek jeszcze po chorobie musiał zostać w domku.:sorry:
I zamiast wypocząć to jeszcze bardziej byłam zaganiana,
a wieczorami teściówka kładła się wcześniej w pokoju
z kompem więc nawet go nie włączaliśmy.:baffled:
Nie nadrobiłam jeszcze nic bo nawet chwilki czasu nie mam, teraz mój rozpieszczony przez babcię darciuch się awanturuje i pisać mi nie daje!!!!
Całuje mocno i obiecuje poprawę!:tak:

Hejka wszystkim kobitkom;-) Ja od 7nie śpię. niedawno zwlokłam się z łóżka, zrobiłam kawusię i łaże po chałupie bez celu. Na dworze jak to ostatnio bywa zimno i pochmurno:-(

Marlenko to miło Ci sie dzionek rozpocznie. Udanego spotkania z kolezanką:tak:
A i bym zapomniała śliczny Avatarek:tak::tak::tak::tak:

Daruuunia to nieciekawie Ł będzie miał dzisiaj niciekawie. Ale na pewno sobie poradzi i może odeśpi trochę jak Baruś pójdzie spać

Ostatnia edycja:
Witam
Jakos nie mam weny do pisania, chodzę przygnębiona i nic mi sie nie chce...
dzisiaj musze tylko posprzatac i zrobic babeczki dla Fabiana...
poza tym nic u mnie nowego...obym wytrzymała do środy.....

Miłego Dniaa

Ewcia ja pije kawke nr 2!!!:tak:Ewcia co to za napis w Twoim profilu o Matyldzi???

I ja Marlenko pije drugą kawkę... zimno jak w psiarni, właśnie przeprowadziłam się do pokoju obok- dop kolegi bo on ma tu grzejniek- i już mi troszkę cieplej ;-)

Lilianko złotko, głowa do góry napewno wszystko się ułoży... Trzeba być dobrej mysli....:sorry: jeszcze troszkę i już będzie po wszyskim

Narazie zrobiłam wszystko co miałam zrobić, zaraz wyjeżdzam na miasto, więc pożniej się odezwę ;-)

Ojej biedna Matyldzia, mocno się modlę za pomyślny przebieg operacji no oczywiście za pozytwyny skutek!!!!

A ja właśnie zjechałam, troszkę chwili spokoju i dalej działam, udało mi się zrobić zakupy ;-) ale mi zzzzzimno, muszę chyba znowu iść ogrzać się do pokoju z piecykiem ;-)

reklama
Hej kobietki!:-)
Ale u Was ziiiiimno!Tutaj jest 13 stopni i tez zimno,ale grzejniki mozna grzac na szczescie caly rok,wiec korzystamy:-)Najgorsze tylko,ze jak juz beda mroy to w nocy w sypialniach mim ogrzewania jest mrozno-mamy nieszczelne okna....
Marlenka-pieeeeekny avatarek:-)
Mejdia-ja tez rzadko zagladam i tylko na troche,witaj z powrotem:-)

Lece na reszte watkow:-)

Do góry