reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Zuza , mój przyjeżdża w sobotę wieczorem :-)
O siemka Jolcia , super że ci bąbel zdrowieje :-)
Moją to zaraziła siostrzyczka cioteczna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już nie powiem jaka byłam zadowolona z wizyty mojej siostry z zasmarkaną Ewelinką , to już 2 raz ją zaraża ,katarem:no:

Kachsiu ja ostatnio wyprosiłam siostrę M bo jest w ciąży a przyszła do
Mikołaja a dzwoniłam że jest chory i żeby nie przychodziła a dziś dzwoni i mówi że zaraziła się od małego na h... mnie strzelił i sobie tylko pomyślałam a prosził cię kobieto żebyś przychodziła :wściekła/y:

Agusia jak sie masz??kochanie,jak sie masz???
A bardzo dobrze bardzo dobrze Kochana:tak::tak:;-). Popijam piweczko i leżę sobie wygodnie

Kasiu no to nieciekawie, że Olcia zaraza sie od kuzyneczki. Ja staram się nie odwiedzać nikogo jak któryś z chłopców jest przeziębiony i jak ktoś chce sie do nas wybiera to ostrzegam:tak:

Hej laseczki wieczorową porą ;-)
Mnie nie trzeba przywoływać, sama sie melduję ;-) ale jak dzisiaj mała mi spała 2 godz. i 40 min.:szok: w południe to żadnej nie było :-p
Kasiu no to fajnie Ciebie siostra załatwiła... przecież to oczywiste, że maluchy od siebie szybciutko łapią:sorry: Jolu, a Twoja szwagierka to też się z choinki urwała :eek:
Agusia :-D
widzę, że ogólnie to juz relaksik ;-)
a my dzis znów na próbie, bo szykuje sie ważny występ na jakims festiwalu we Wrocku, nie wiem jeszcze czy na pewno pojedziemy, bo to wyjazd na cały dzień, a mała raczej z teściówką nie usnie :no: ale zobaczymy jak będzie sobie mała radzic jak będę pół dnia na uczelni...
m coś tam czyta, ja na chwilkę co tam u Was;-)

Niestety moja siostra nie rozumie jak tam można siedzieć w ogóle w domu :eek:
Jeszcze jak karmiła swoją zakatarzoną zupką to i Oli dała z tej samej łyżeczki , no jak dostała opierpapier to hmmm.....

reklama
Kasia ja nie wiem kurde co one mają w głowie męża siostrze ciąża w d... poprzewracała wszystko co robię robię źle nakładam pampersa zamiast pudru powinnam używać kremu ze Mikołaj powinien już dostawać w dupę i masa innych rzeczy aj :-(

Do góry