reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata to Ty taka młoda jestes???????????
A To Ty nie wiedziałaś:-D:-D:-D Marta to młoda pszczółka w naszym stadku:-D:-D

Monika to co nawet na zakupy nie wyjdziesz sama. A nawet jak będziecie razem to celowo zapomij kupić czegoś co Ci będzie pilnie potrzebne. I wyskocz na chwilkę

Lilka a Ty uważaj na te palce bo później bedzie na mnie:-D:-D

Szanowne Koleżanki z BB - muszę sie z Wami pozegnać

Dobrej Nocki .........senna cosik jestem ........ zyje juz upalną Grecją hahahahahahahahaha - wiem wiem - świr ze mnie

kasiau30
Z jednej strony fajnie,że wszystko razem ale jak sie temu przyjrzeć to nie jest tak miło, mi mój M powiedział że biorąc z nim ślub zrezygnowałam z życia towarzyskiego

Monia to w sumie chyba fajnie robić wszystko razem
tez mi sie wydaje, że to ok... u mnie tez dzień wygląda tak, że do 17-18 jestem z małą sama, wychodze na spacerki, zakupy, jak mąż wraca, to sie z nią trochę pobawi, a wieczorkiem zaliczamy najczęściej razem spacerek (chyba, że dużo roboty w domu, to ja zostaje). Ale w weekendy, jak mąż ma urlop, to staram się gdzies wyrwać chociaż na kilka godzin, ale nie jest tak za często...
jeśli brakuje Ci jednak luzu, to może warto pogadać z M, że Ty też potrzebujesz wyjść sobie czasem na ploty wieczorkiem, troche sie zrelaksować, tym bardziej, że niedługo zaczniesz szkołę i będziesz miała mało wolnego czasu...

zazdrość taka? czy jak? jakoś nie ogarniam tego? ja bym swojemu dała ograniczanie mi wolności, od razu dostał by taka wiozanke że szok! takie coś jest w tym kraju karalne!!!!

Liluś ty tam trenuj zorbe a ni spać idziesz:-D

reklama
Do góry