reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
A To Ty nie wiedziałaś Marta to młoda pszczółka w naszym stadkuMata to Ty taka młoda jestes???????????
Monika to co nawet na zakupy nie wyjdziesz sama. A nawet jak będziecie razem to celowo zapomij kupić czegoś co Ci będzie pilnie potrzebne. I wyskocz na chwilkę
Lilka a Ty uważaj na te palce bo później bedzie na mnie
mata-kow
mama do kwadratu :)
tez mi sie wydaje, że to ok... u mnie tez dzień wygląda tak, że do 17-18 jestem z małą sama, wychodze na spacerki, zakupy, jak mąż wraca, to sie z nią trochę pobawi, a wieczorkiem zaliczamy najczęściej razem spacerek (chyba, że dużo roboty w domu, to ja zostaje). Ale w weekendy, jak mąż ma urlop, to staram się gdzies wyrwać chociaż na kilka godzin, ale nie jest tak za często...Monia to w sumie chyba fajnie robić wszystko razem
jeśli brakuje Ci jednak luzu, to może warto pogadać z M, że Ty też potrzebujesz wyjść sobie czasem na ploty wieczorkiem, troche sie zrelaksować, tym bardziej, że niedługo zaczniesz szkołę i będziesz miała mało wolnego czasu...
agusia04
Czerwcowa mama'08
Lilianko miłej nocki. Śnij o pięknej Grcji. Kolorowych snów. Buziolki
Moniczko przepraszam ze moją wnikliwość a czy mąż zrezygnował ze swojego życia towarzyskiego??
Moniczko przepraszam ze moją wnikliwość a czy mąż zrezygnował ze swojego życia towarzyskiego??
zazdrość taka? czy jak? jakoś nie ogarniam tego? ja bym swojemu dała ograniczanie mi wolności, od razu dostał by taka wiozanke że szok! takie coś jest w tym kraju karalne!!!!
Liluś ty tam trenuj zorbe a ni spać idziesz
Liluś ty tam trenuj zorbe a ni spać idziesz
reklama
Podziel się: