reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ależ kobity kosmate myśli mają:-D heh lepsza nie jestem, M właśnie w drodze do domu wiec czekam na niego żeby go "przywitać";-) i zaraz z rana pożegnać:wściekła/y:bo na mecz do Gliwic się wybiera:wściekła/y::wściekła/y: to ja jutro pakuję mała i nad jezioro fruwamy:-D:-D

reklama
Widze,ze szalejecie;-)A ja wciaz nie wiem co to znaczy na indianina (choc sie chyba domyslam,ze to po prostu tak zwyczajnie,tylko,ze z @,tak?)
Bingo:-D:-D:-D:-D Korzystaj z wolnej chaty Majeczko korzystaj

Ula ale masz fajnie wypad nad jeziorko. Super:tak::tak::tak: A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze

Lilianko fajnie, że Nadia juz lepiej sie czuje. Oby do niedzieli wyzdrowiała na dobre. A Ty zacznij juz pakowanie:-D:-D

Ula ale masz fajnie wypad nad jeziorko. Super:tak::tak::tak: A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze

heh faceta to ja sobie wychowałam:-D wydaje mu się że ma długą smycz i niech mu się wydaje:-D:-D za to ja mam później asy w rękawie "kochanie ja siedziałam z małą jak jezdziłeś na mecze teraz ty z nią siedzisz a ja ide się bawic:-D:-D:-D
można powiedzieć handel wymienny:-D

heh faceta to ja sobie wychowałam:-D wydaje mu się że ma długą smycz i niech mu się wydaje:-D:-D za to ja mam później asy w rękawie "kochanie ja siedziałam z małą jak jezdziłeś na mecze teraz ty z nią siedzisz a ja ide się bawic:-D:-D:-D
można powiedzieć handel wymienny:-D
Ech Ty lisku lisku. Przebiegły:-D:-D:-D Muszę wziąćz Ciebie przykład:tak::tak: I na jakiś kurs do Ciebie się jeszcze zapiszę

ja tez mam sentyment do tego miejsca:-D:-D:-D z różnych względów;-):-D

Monia ja Cię zapytam w prost, przepraszam że tak z grubej rury! Czy mąż cię zamyka w domu? Bo piszesz że w końcu wyjdziesz, trochę mnie to zmartwiło. Napisz co się u Ciebie dzieje.

Agusia pamiętaj mąż jest głową rodziny!!! ale ty jesteś szyją, jak ty sie obrucisz na to głowa będzie patrzeć:-D:-D:-D

reklama
Do góry