ależ kobity kosmate myśli mają heh lepsza nie jestem, M właśnie w drodze do domu wiec czekam na niego żeby go "przywitać";-) i zaraz z rana pożegnaćbo na mecz do Gliwic się wybiera to ja jutro pakuję mała i nad jezioro fruwamy
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Bingo Korzystaj z wolnej chaty Majeczko korzystajWidze,ze szalejecie;-)A ja wciaz nie wiem co to znaczy na indianina (choc sie chyba domyslam,ze to po prostu tak zwyczajnie,tylko,ze z @,tak?)
Ula ale masz fajnie wypad nad jeziorko. Super A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze
Lilianko fajnie, że Nadia juz lepiej sie czuje. Oby do niedzieli wyzdrowiała na dobre. A Ty zacznij juz pakowanie
Ula ale masz fajnie wypad nad jeziorko. Super A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze
heh faceta to ja sobie wychowałam wydaje mu się że ma długą smycz i niech mu się wydaje za to ja mam później asy w rękawie "kochanie ja siedziałam z małą jak jezdziłeś na mecze teraz ty z nią siedzisz a ja ide się bawic
można powiedzieć handel wymienny
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ech Ty lisku lisku. Przebiegły Muszę wziąćz Ciebie przykład I na jakiś kurs do Ciebie się jeszcze zapiszęheh faceta to ja sobie wychowałam wydaje mu się że ma długą smycz i niech mu się wydaje za to ja mam później asy w rękawie "kochanie ja siedziałam z małą jak jezdziłeś na mecze teraz ty z nią siedzisz a ja ide się bawic
można powiedzieć handel wymienny
agusia04
Czerwcowa mama'08
A ja w okolicach byłam na obozie. Fajnie czasyMoże do Boszkowa?
ja tez mam sentyment do tego miejsca z różnych względów;-)
Monia ja Cię zapytam w prost, przepraszam że tak z grubej rury! Czy mąż cię zamyka w domu? Bo piszesz że w końcu wyjdziesz, trochę mnie to zmartwiło. Napisz co się u Ciebie dzieje.
Agusia pamiętaj mąż jest głową rodziny!!! ale ty jesteś szyją, jak ty sie obrucisz na to głowa będzie patrzeć
Monia ja Cię zapytam w prost, przepraszam że tak z grubej rury! Czy mąż cię zamyka w domu? Bo piszesz że w końcu wyjdziesz, trochę mnie to zmartwiło. Napisz co się u Ciebie dzieje.
Agusia pamiętaj mąż jest głową rodziny!!! ale ty jesteś szyją, jak ty sie obrucisz na to głowa będzie patrzeć
reklama
Podziel się: