reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ależ kobity kosmate myśli mają:-D heh lepsza nie jestem, M właśnie w drodze do domu wiec czekam na niego żeby go "przywitać";-) i zaraz z rana pożegnać:wściekła/y:bo na mecz do Gliwic się wybiera:wściekła/y::wściekła/y: to ja jutro pakuję mała i nad jezioro fruwamy:-D:-D

reklama
Widze,ze szalejecie;-)A ja wciaz nie wiem co to znaczy na indianina (choc sie chyba domyslam,ze to po prostu tak zwyczajnie,tylko,ze z @,tak?)
Bingo:-D:-D:-D:-D Korzystaj z wolnej chaty Majeczko korzystaj

Ula ale masz fajnie wypad nad jeziorko. Super:tak::tak::tak: A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze

Lilianko fajnie, że Nadia juz lepiej sie czuje. Oby do niedzieli wyzdrowiała na dobre. A Ty zacznij juz pakowanie:-D:-D

Ula ale masz fajnie wypad nad jeziorko. Super:tak::tak::tak: A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze

heh faceta to ja sobie wychowałam:-D wydaje mu się że ma długą smycz i niech mu się wydaje:-D:-D za to ja mam później asy w rękawie "kochanie ja siedziałam z małą jak jezdziłeś na mecze teraz ty z nią siedzisz a ja ide się bawic:-D:-D:-D
można powiedzieć handel wymienny:-D

heh faceta to ja sobie wychowałam:-D wydaje mu się że ma długą smycz i niech mu się wydaje:-D:-D za to ja mam później asy w rękawie "kochanie ja siedziałam z małą jak jezdziłeś na mecze teraz ty z nią siedzisz a ja ide się bawic:-D:-D:-D
można powiedzieć handel wymienny:-D
Ech Ty lisku lisku. Przebiegły:-D:-D:-D Muszę wziąćz Ciebie przykład:tak::tak: I na jakiś kurs do Ciebie się jeszcze zapiszę

ja tez mam sentyment do tego miejsca:-D:-D:-D z różnych względów;-):-D

Monia ja Cię zapytam w prost, przepraszam że tak z grubej rury! Czy mąż cię zamyka w domu? Bo piszesz że w końcu wyjdziesz, trochę mnie to zmartwiło. Napisz co się u Ciebie dzieje.

Agusia pamiętaj mąż jest głową rodziny!!! ale ty jesteś szyją, jak ty sie obrucisz na to głowa będzie patrzeć:-D:-D:-D

reklama
Do góry