reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasiu hahahaha nie nie,w zasadzie - Tak jakas nowa masa zelo - akryl - jak wróce z wczasow to je sciagne, bo są niewygodne, kiedys zakladalam akryle i nosilam 6 lat i było wszystko OK a te jakies ch...

Agusia pamiętaj mąż jest głową rodziny!!! ale ty jesteś szyją, jak ty sie obrucisz na to głowa będzie patrzeć:-D:-D:-D
Kochana wiem wiem. Nawet w przedszkolu na akademii u mojego Kacpra jedno z dzieci wyrecytowały wierszyk o tym. Mielismy ubaw. Ale trzeba zacząć to realizować. Chociaż ja to ostatnio przeginam na każdej lini, ale jest mi z tym dobrze. Grunt to moje dobre sampoczucie

Monika a spróbuj jak maż wróci z pracy powiedzieć że musisz coś pilnie załatwić i wyjdź sobie do praku na godzinę niech posiedzi z dzieckiem

Monia twój mąż pracuje czy siedzi z wami cały dzień w domu? Wnioskuje z tego że on może spotykać się z ludźmi ale ty nie bo nie możesz małego z nim zostawić:confused:

zelo- akryle ? dwa w jednym?

A ja myłam podłogę i doszłam do kompa :-D:-D:-D i znowu na bb, no nie , kiedy ja posprzątam
Kasiu sprzątanie nie zając - nie ucieknie ;-) a nałóg to nałóg :-D

agusia04
O sobie,niech pomyśle mam 22 lata od 2 lat mężatka,od 1 czerwca szczęśliwa mama,od września znowu szkoła kończę ogólniak,mieszkamy koło Poznania narazie jeszcze przez 2 tygodnie z rodzicami M
Miło Ciebie bliżej poznać :-) my to prawie rówiesniczki, bo ja jeszcze mam 23 latka ;-) a mężatka od 4 :szok:

A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze
Agusia no bo faceci tak maja, że wpadaja i wypadają, taka ich rola ;-):-p :-D:-D:-D

UrszulaL
Zamykać nie zamyka,ale my tylko wychodzimy na spacery tak to cały czas w domu
czyli nie zdarza się, żeby mąż się synkiem zajął, a Ty w tym czasie wyskoczyła na zakupki na przykład?

reklama
Do góry