reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasiu hahahaha nie nie,w zasadzie - Tak jakas nowa masa zelo - akryl - jak wróce z wczasow to je sciagne, bo są niewygodne, kiedys zakladalam akryle i nosilam 6 lat i było wszystko OK a te jakies ch...

Agusia pamiętaj mąż jest głową rodziny!!! ale ty jesteś szyją, jak ty sie obrucisz na to głowa będzie patrzeć:-D:-D:-D
Kochana wiem wiem. Nawet w przedszkolu na akademii u mojego Kacpra jedno z dzieci wyrecytowały wierszyk o tym. Mielismy ubaw. Ale trzeba zacząć to realizować. Chociaż ja to ostatnio przeginam na każdej lini, ale jest mi z tym dobrze. Grunt to moje dobre sampoczucie

Monika a spróbuj jak maż wróci z pracy powiedzieć że musisz coś pilnie załatwić i wyjdź sobie do praku na godzinę niech posiedzi z dzieckiem

Monia twój mąż pracuje czy siedzi z wami cały dzień w domu? Wnioskuje z tego że on może spotykać się z ludźmi ale ty nie bo nie możesz małego z nim zostawić:confused:

zelo- akryle ? dwa w jednym?

A ja myłam podłogę i doszłam do kompa :-D:-D:-D i znowu na bb, no nie , kiedy ja posprzątam
Kasiu sprzątanie nie zając - nie ucieknie ;-) a nałóg to nałóg :-D

agusia04
O sobie,niech pomyśle mam 22 lata od 2 lat mężatka,od 1 czerwca szczęśliwa mama,od września znowu szkoła kończę ogólniak,mieszkamy koło Poznania narazie jeszcze przez 2 tygodnie z rodzicami M
Miło Ciebie bliżej poznać :-) my to prawie rówiesniczki, bo ja jeszcze mam 23 latka ;-) a mężatka od 4 :szok:

A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze
Agusia no bo faceci tak maja, że wpadaja i wypadają, taka ich rola ;-):-p :-D:-D:-D

UrszulaL
Zamykać nie zamyka,ale my tylko wychodzimy na spacery tak to cały czas w domu
czyli nie zdarza się, żeby mąż się synkiem zajął, a Ty w tym czasie wyskoczyła na zakupki na przykład?

reklama
Do góry