reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Kochana wiem wiem. Nawet w przedszkolu na akademii u mojego Kacpra jedno z dzieci wyrecytowały wierszyk o tym. Mielismy ubaw. Ale trzeba zacząć to realizować. Chociaż ja to ostatnio przeginam na każdej lini, ale jest mi z tym dobrze. Grunt to moje dobre sampoczucieAgusia pamiętaj mąż jest głową rodziny!!! ale ty jesteś szyją, jak ty sie obrucisz na to głowa będzie patrzeć
Monika a spróbuj jak maż wróci z pracy powiedzieć że musisz coś pilnie załatwić i wyjdź sobie do praku na godzinę niech posiedzi z dzieckiem
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu sprzątanie nie zając - nie ucieknie ;-) a nałóg to nałógA ja myłam podłogę i doszłam do kompa i znowu na bb, no nie , kiedy ja posprzątam
Miło Ciebie bliżej poznać :-) my to prawie rówiesniczki, bo ja jeszcze mam 23 latka ;-) a mężatka od 4agusia04
O sobie,niech pomyśle mam 22 lata od 2 lat mężatka,od 1 czerwca szczęśliwa mama,od września znowu szkoła kończę ogólniak,mieszkamy koło Poznania narazie jeszcze przez 2 tygodnie z rodzicami M
Agusia no bo faceci tak maja, że wpadaja i wypadają, taka ich rola ;-)A mąż to wpada do domu i wypada. Ael ma z Tobą dobrze
czyli nie zdarza się, żeby mąż się synkiem zajął, a Ty w tym czasie wyskoczyła na zakupki na przykład?UrszulaL
Zamykać nie zamyka,ale my tylko wychodzimy na spacery tak to cały czas w domu
zelo- akryle ? dwa w jednym?
Ehe tez byłam zaskoczona - to nowość - widzialam opakowanie było to z USA
Mata to Ty taka młoda jestes???????????
agusia04
Czerwcowa mama'08
A kartkę mi wyślesz?? Testuj testuj przyzwyczaisz się szybko. tylko Tylko Ty taka roztrzepana jesteś to żebyś nie połamała przed wyjazdem(to taki żracik)Aguś - jutro zacznę pakowac sie ..........a dzisiaj testuje nowe zelo- akryle na paznkociach - masakra cholera
reklama
A kartkę mi wyślesz?? Testuj testuj przyzwyczaisz się szybko. tylko Tylko Ty taka roztrzepana jesteś to żebyś nie połamała przed wyjazdem(to taki żracik)
Nie kracz Babo o juz dzisiaj jeden paluch w drzwiach by został
A Kartkę hmm - wole mms hmm?
Podziel się: