marlena nad
:)
dobrze,dobrze Kasiu;-)Marlenka wkleję potem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze,dobrze Kasiu;-)Marlenka wkleję potem
pokręciłąm się pokręciłam po kuchni w woli zjedzenia czegoś a skończyło sie kawą ale inką mleczną
Daruuunia całe bb z Tobą świętuje :-) GRATULACJE!!!dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Znaczy sie znow zbiorowe pijanstwo na bb?No to dzisiaj Daria Day !!!!!!!!! Juuupiiiiiiiii !!! Hura, hura, hura !!!
Ewuniu, Moniu - nie mozecie poddawac sie depresji Macie sliczne male dzieciaczki w domu dla ktorych musicie byc silne!!!Moniu, ja zmagam się jeszcze z głęboką depresją :-( jak coś z tym nie zrobię, to się to źle skończy, a zewsząd brak pomocy
Lila, zdrówka dla Nadinki!Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!!
Ciesze sie ze dzidzius zdrowiutki i super ze zostaniesz matka chrzestna :-) To powazna rolaBylam dzis u gina wszystko oki,potem namowilam kolezanke(jest w 25tyg ciazy)chciala znac plec dziecka i dowiedziec sie czy dzidzius nie ma rozszczepu,tak wiec jest chlopak(moj chrzesniak) i jest zupelnie zdrowiutkilalallalala,tak sie ciesze,teraz Marynia rozrabia,bawi sie moimi cieniamiechh..
No ja wlasnie swojego slubnego na zakupy wyslalam... dzieki Wam, bo zupelnie mi z glowy wylecialo ze jutro wszystko pozamykaneWłaśnie wróciłam i lecę do tesco na zakupy, bo w domu pustka, a jutro święto
Nie ma sie co wstydziec ;-) Kupujac, oszczedzacie czas na prasowanieKasiu no to ja mam to samo,az wstyd mi
no i ja podziwiam dziewczyny tak jak np Mata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche