reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lilianko
Na biegunke polecam enterol,najszybciej działa.

W końcu usnął mój rozrabiaka,6 ząbków mu wychodzi,jest ciężko.
Pranko poprasowane,więc troszke spokoju:-)

Kasiu no to ja mam to samo,az wstyd mi:zawstydzona/y:
no i ja podziwiam dziewczyny tak jak np Mata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche:cool2:

dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Daruuunia całe bb z Tobą świętuje :-) GRATULACJE!!!

No to dzisiaj Daria Day !!!!!!!!! Juuupiiiiiiiii !!! Hura, hura, hura !!! :rofl::rofl2:
Znaczy sie znow zbiorowe pijanstwo na bb? :-D :-D :-D

Moniu, ja zmagam się jeszcze z głęboką depresją :-( jak coś z tym nie zrobię, to się to źle skończy, a zewsząd brak pomocy
Ewuniu, Moniu - nie mozecie poddawac sie depresji :no: Macie sliczne male dzieciaczki w domu dla ktorych musicie byc silne!!!

Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!!
Lila, zdrówka dla Nadinki!

Bylam dzis u gina wszystko oki,potem namowilam kolezanke(jest w 25tyg ciazy)chciala znac plec dziecka i dowiedziec sie czy dzidzius nie ma rozszczepu,tak wiec jest chlopak(moj chrzesniak) i jest zupelnie zdrowiutki:tak:lalallalala,tak sie ciesze,teraz Marynia rozrabia,bawi sie moimi cieniami:cool2:echh..
Ciesze sie ze dzidzius zdrowiutki :tak: i super ze zostaniesz matka chrzestna :-) To powazna rola :tak:

Właśnie wróciłam i lecę do tesco na zakupy, bo w domu pustka, a jutro święto
No ja wlasnie swojego slubnego na zakupy wyslalam... dzieki Wam, bo zupelnie mi z glowy wylecialo ze jutro wszystko pozamykane :zawstydzona/y: :sorry2:

Kasiau - Ty szczesciaro :-p taki szef co wczesniej wypuszcza pracownikow do domu to skarb :tak:

Witajcie wieczorkiem!

U nas dzien spokojny i szybki ;-) Rano, po 8 wybralysmy sie z Ola na zalegly, wczorajszy spacer z kumpela i jej Zochą :-) Dłuuuugi byl to spacer, ale wreszcie mialam okazje polazic po Ostrowie Tumskim, Wyspie Słodowej i ryneczku Wrocławskim :tak: Nie pamietam kiedy ostatnio tam spacerowalam :zawstydzona/y: Olcia wyszalala sie na swietnym placu zabaw, ale zasnac za chiny nie chciala podczas drogi :sorry: Za duzo sie wkolo dzialo ;-) Padła jak dluga po powrocie i przespala mi cale 2h :-) A potem to juz zlecialo, obiadek, jakies sprzatanko... za to m wrocil pozniej niz zwykle :dry: Oj jak ja tego nie lubie :no: Wykapal mala, ja nakarmilam i polozylam spac (slysze ze cos tam ostro z misiem dyskutuje :-D) i m polecial na zakupy, a ja z Wami na bb :tak:
Jakie plany na piatkowy wieczor? Posiedzimy razem, cio?

Kasiu no to ja mam to samo,az wstyd mi:zawstydzona/y:
no i ja podziwiam dziewczyny tak jak np Mata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche:cool2:
Nie ma sie co wstydziec ;-) Kupujac, oszczedzacie czas na prasowanie :-D
A styl Marlenko mysle ze masz na bank - idziesz za moda :tak:

ps. napisalam post po swoim wczesniejszym... :zawstydzona/y: chyba mnie nikt nie zbeszta?:sorry2:

reklama
Joasiek byłby super gdyby jeszcze częściej dawał podwyżki , to mógłby wtedy mnie i nawet opier....lać codziennie :-D:-D:-D
Marlena ale jesteśmy szajbnięte co ?

Do góry