reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lilianko
Na biegunke polecam enterol,najszybciej działa.

W końcu usnął mój rozrabiaka,6 ząbków mu wychodzi,jest ciężko.
Pranko poprasowane,więc troszke spokoju:-)

Kasiu no to ja mam to samo,az wstyd mi:zawstydzona/y:
no i ja podziwiam dziewczyny tak jak np Mata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche:cool2:

dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Daruuunia całe bb z Tobą świętuje :-) GRATULACJE!!!

No to dzisiaj Daria Day !!!!!!!!! Juuupiiiiiiiii !!! Hura, hura, hura !!! :rofl::rofl2:
Znaczy sie znow zbiorowe pijanstwo na bb? :-D :-D :-D

Moniu, ja zmagam się jeszcze z głęboką depresją :-( jak coś z tym nie zrobię, to się to źle skończy, a zewsząd brak pomocy
Ewuniu, Moniu - nie mozecie poddawac sie depresji :no: Macie sliczne male dzieciaczki w domu dla ktorych musicie byc silne!!!

Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!!
Lila, zdrówka dla Nadinki!

Bylam dzis u gina wszystko oki,potem namowilam kolezanke(jest w 25tyg ciazy)chciala znac plec dziecka i dowiedziec sie czy dzidzius nie ma rozszczepu,tak wiec jest chlopak(moj chrzesniak) i jest zupelnie zdrowiutki:tak:lalallalala,tak sie ciesze,teraz Marynia rozrabia,bawi sie moimi cieniami:cool2:echh..
Ciesze sie ze dzidzius zdrowiutki :tak: i super ze zostaniesz matka chrzestna :-) To powazna rola :tak:

Właśnie wróciłam i lecę do tesco na zakupy, bo w domu pustka, a jutro święto
No ja wlasnie swojego slubnego na zakupy wyslalam... dzieki Wam, bo zupelnie mi z glowy wylecialo ze jutro wszystko pozamykane :zawstydzona/y: :sorry2:

Kasiau - Ty szczesciaro :-p taki szef co wczesniej wypuszcza pracownikow do domu to skarb :tak:

Witajcie wieczorkiem!

U nas dzien spokojny i szybki ;-) Rano, po 8 wybralysmy sie z Ola na zalegly, wczorajszy spacer z kumpela i jej Zochą :-) Dłuuuugi byl to spacer, ale wreszcie mialam okazje polazic po Ostrowie Tumskim, Wyspie Słodowej i ryneczku Wrocławskim :tak: Nie pamietam kiedy ostatnio tam spacerowalam :zawstydzona/y: Olcia wyszalala sie na swietnym placu zabaw, ale zasnac za chiny nie chciala podczas drogi :sorry: Za duzo sie wkolo dzialo ;-) Padła jak dluga po powrocie i przespala mi cale 2h :-) A potem to juz zlecialo, obiadek, jakies sprzatanko... za to m wrocil pozniej niz zwykle :dry: Oj jak ja tego nie lubie :no: Wykapal mala, ja nakarmilam i polozylam spac (slysze ze cos tam ostro z misiem dyskutuje :-D) i m polecial na zakupy, a ja z Wami na bb :tak:
Jakie plany na piatkowy wieczor? Posiedzimy razem, cio?

Kasiu no to ja mam to samo,az wstyd mi:zawstydzona/y:
no i ja podziwiam dziewczyny tak jak np Mata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche:cool2:
Nie ma sie co wstydziec ;-) Kupujac, oszczedzacie czas na prasowanie :-D
A styl Marlenko mysle ze masz na bank - idziesz za moda :tak:

ps. napisalam post po swoim wczesniejszym... :zawstydzona/y: chyba mnie nikt nie zbeszta?:sorry2:

reklama
Joasiek byłby super gdyby jeszcze częściej dawał podwyżki , to mógłby wtedy mnie i nawet opier....lać codziennie :-D:-D:-D
Marlena ale jesteśmy szajbnięte co ?

Do góry