reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
KArmi piłam raz, napiłam się dwa łyki i fruuuuu do kosza, cholera, jakie paskudztwo, Gingersik mmm to jets to :-) jak się później położe, jak się przebudzę to nie mogę za laktatorem wyrobić i ściągam 200 ml :-) bo Ania się krztusi, tak leci ;-) chociaż mam o tyle dobrze że noce mi spi to zostaje to na "zaś" ;-)

Helllołłł lejdis!

Widze że tu imprezka- popijacie jakieś pifka, inki... :-)

No ja już jestem z chłopakami w domu, Ł zaraz do pracy, a Bart właśnie leci do mnie- zdjęcia już dzisiaj nie dam rady wkleic... może jutro się uda?

Jutro tysz jedziemy do teściów, bo oni gdzies wybywają na dzień cały i do nas tam znajomi wpadną i sobie zrobimy grilla :tak:

Mata mówisz spodnie że mam dokupic- hehe taka dresiarą to nie jestem, dlatego uzbroiłam nogi w dżinsss ;-)

No i tak dziołchyb dzień minął... w tesco oczywiście zostawiłam 220zł za nic! :sorry2:

Chętnie bym z Wami posiedziała, ale Ł ma na mnie chrapkę :-p może da mi jeszcze z 5 minut :-)

Kasiu, kobito na jakiej Ty planecie żyjesz :rofl2: nie tylko Marlenka ma szajbę ;-) ja tyż:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
taaaa:-D:-D:-DTralalala,bb szaleje;-)chyba zadno z forum nie jest takie fajne jak czerwiec 2008

Marlena ale jesteśmy szajbnięte co ?

:tak::tak::tak:

Na moja laktacje pomagalo karmi ;-):-D
A ja nie mam czym opijac :zawstydzona/y: bede miec dopiero jak m wroci... bo na bank nie wroci z pustymi rekoma :-D

u mnie to samo;-)

Pewnie przegadamy cały wieczór ...

ehhheeee;-);-);-):-D

reklama
Marlenka, święte słowa :-) same szajbusy i wariaty :rofl2:

mykam kąpać Julkę bo grandzi ;-) będę za pół godzinki nie opijcie się za bardzo ;-)

Do góry