reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
KArmi piłam raz, napiłam się dwa łyki i fruuuuu do kosza, cholera, jakie paskudztwo, Gingersik mmm to jets to :-) jak się później położe, jak się przebudzę to nie mogę za laktatorem wyrobić i ściągam 200 ml :-) bo Ania się krztusi, tak leci ;-) chociaż mam o tyle dobrze że noce mi spi to zostaje to na "zaś" ;-)

Helllołłł lejdis!

Widze że tu imprezka- popijacie jakieś pifka, inki... :-)

No ja już jestem z chłopakami w domu, Ł zaraz do pracy, a Bart właśnie leci do mnie- zdjęcia już dzisiaj nie dam rady wkleic... może jutro się uda?

Jutro tysz jedziemy do teściów, bo oni gdzies wybywają na dzień cały i do nas tam znajomi wpadną i sobie zrobimy grilla :tak:

Mata mówisz spodnie że mam dokupic- hehe taka dresiarą to nie jestem, dlatego uzbroiłam nogi w dżinsss ;-)

No i tak dziołchyb dzień minął... w tesco oczywiście zostawiłam 220zł za nic! :sorry2:

Chętnie bym z Wami posiedziała, ale Ł ma na mnie chrapkę :-p może da mi jeszcze z 5 minut :-)

Kasiu, kobito na jakiej Ty planecie żyjesz :rofl2: nie tylko Marlenka ma szajbę ;-) ja tyż:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
taaaa:-D:-D:-DTralalala,bb szaleje;-)chyba zadno z forum nie jest takie fajne jak czerwiec 2008

Marlena ale jesteśmy szajbnięte co ?

:tak::tak::tak:

Na moja laktacje pomagalo karmi ;-):-D
A ja nie mam czym opijac :zawstydzona/y: bede miec dopiero jak m wroci... bo na bank nie wroci z pustymi rekoma :-D

u mnie to samo;-)

Pewnie przegadamy cały wieczór ...

ehhheeee;-);-);-):-D

reklama
Marlenka, święte słowa :-) same szajbusy i wariaty :rofl2:

mykam kąpać Julkę bo grandzi ;-) będę za pół godzinki nie opijcie się za bardzo ;-)

Do góry