reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Na moja laktacje pomagalo karmi ;-)ja tam zaraz po Gingersa sięgnę ;-) ale mam po nim mega laktację ;-)
A ja nie mam czym opijac bede miec dopiero jak m wroci... bo na bank nie wroci z pustymi rekoma
Ostatnia edycja:
KArmi piłam raz, napiłam się dwa łyki i fruuuuu do kosza, cholera, jakie paskudztwo, Gingersik mmm to jets to :-) jak się później położe, jak się przebudzę to nie mogę za laktatorem wyrobić i ściągam 200 ml :-) bo Ania się krztusi, tak leci ;-) chociaż mam o tyle dobrze że noce mi spi to zostaje to na "zaś" ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Helllołłł lejdis!
Widze że tu imprezka- popijacie jakieś pifka, inki... :-)
No ja już jestem z chłopakami w domu, Ł zaraz do pracy, a Bart właśnie leci do mnie- zdjęcia już dzisiaj nie dam rady wkleic... może jutro się uda?
Jutro tysz jedziemy do teściów, bo oni gdzies wybywają na dzień cały i do nas tam znajomi wpadną i sobie zrobimy grilla
Mata mówisz spodnie że mam dokupic- hehe taka dresiarą to nie jestem, dlatego uzbroiłam nogi w dżinsss ;-)
No i tak dziołchyb dzień minął... w tesco oczywiście zostawiłam 220zł za nic!
Chętnie bym z Wami posiedziała, ale Ł ma na mnie chrapkę może da mi jeszcze z 5 minut :-)
Widze że tu imprezka- popijacie jakieś pifka, inki... :-)
No ja już jestem z chłopakami w domu, Ł zaraz do pracy, a Bart właśnie leci do mnie- zdjęcia już dzisiaj nie dam rady wkleic... może jutro się uda?
Jutro tysz jedziemy do teściów, bo oni gdzies wybywają na dzień cały i do nas tam znajomi wpadną i sobie zrobimy grilla
Mata mówisz spodnie że mam dokupic- hehe taka dresiarą to nie jestem, dlatego uzbroiłam nogi w dżinsss ;-)
No i tak dziołchyb dzień minął... w tesco oczywiście zostawiłam 220zł za nic!
Chętnie bym z Wami posiedziała, ale Ł ma na mnie chrapkę może da mi jeszcze z 5 minut :-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Pewnie rozmowa bedzie jak u DaruuuniPewnie przegadamy cały wieczór ...
marlena nad
:)
taaaaTralalala,bb szaleje;-)chyba zadno z forum nie jest takie fajne jak czerwiec 2008Kasiu, kobito na jakiej Ty planecie żyjesz nie tylko Marlenka ma szajbę ;-) ja tyż
Marlena ale jesteśmy szajbnięte co ?
Na moja laktacje pomagalo karmi ;-)
A ja nie mam czym opijac bede miec dopiero jak m wroci... bo na bank nie wroci z pustymi rekoma
u mnie to samo;-)
Pewnie przegadamy cały wieczór ...
ehhheeee;-);-);-)
reklama
Podziel się: