reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche:cool2:
Marlenko to, że mam swój styl, nie znaczy, że łatwo mi cos do ubrania kupić :sorry2: ja to czasem bym chciała wejśc do pierwszego lepszego sklepu i mieć dylemat którą bluzkę kupić, bo wszystkie mi się podobają :-p:-D

Joasiek byłby super gdyby jeszcze częściej dawał podwyżki , to mógłby wtedy mnie i nawet opier....lać codziennie :-D:-D:-D

:-D:-D:-D

m wraca po tygdniowej nieobecności. Pewnie przegadamy cały wieczór ...

Widze, że nie pamietacie, ze ja od 2 dni jestem "szczęśliwa"posiadaczka @ :sorry2:. Ale oczywiście mam sposoby na dobre samopoczucie mężulka i w tym stanie, więc narzekał na pewno nie bedzie ;-)

jak to Zuzkus mówi zawsze można na indianina :-D:-D:-D

Witam. Dzisiaj na bb jakiś zakupowy szał. Ja dziś też na zakupach, ale w markecie budowlanym:sorry: I tak wszystkiego nie kupiliśmy bo Artur ciort niedobry, psocił za bardzo i wrzeszczał, aż się ludzie za nami oglądali.:zawstydzona/y:

dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darunia GRATULCJE!!!!
Zaraz wyciągnę karmi z lodówki i opiję Twój sukces

Dzien Dobry Dziewczyny
Ja jestem załamana, Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!! kurde...:wściekła/y:ale mamy pecha, jest tak słaba, że szok, ma apetyt ale teraz leci jej z pupki ... szok szok 2 dni przed wyjazdem.!!!! Daje jej smektę i nifuroksazyd :-(

Zdróweczka dla Nadinki. Ja na biegunkę daję Enterol raz i Lakcid ze 2 razy. Pomaga szybciutko. Tydzień temu Artur miał gorączkę i biegunkę, to lekarz kazał podawać Enterol i Kreon. Po Kreonie gorzej lało się z pupki i przestałam go podawać, a włączyłam Lakcid. Teściowa tak doradziła, jest mgr farmacji.

Helllołłł lejdis!

Widze że tu imprezka- popijacie jakieś pifka, inki... :-)

No ja już jestem z chłopakami w domu, Ł zaraz do pracy, a Bart właśnie leci do mnie- zdjęcia już dzisiaj nie dam rady wkleic... może jutro się uda?

Jutro tysz jedziemy do teściów, bo oni gdzies wybywają na dzień cały i do nas tam znajomi wpadną i sobie zrobimy grilla :tak:

Mata mówisz spodnie że mam dokupic- hehe taka dresiarą to nie jestem, dlatego uzbroiłam nogi w dżinsss ;-)

No i tak dziołchyb dzień minął... w tesco oczywiście zostawiłam 220zł za nic! :sorry2:

Chętnie bym z Wami posiedziała, ale Ł ma na mnie chrapkę :-p może da mi jeszcze z 5 minut :-)

Już popijam karmi. Daria za Twój sukces!!!!

A ja mam chrapkę na swojego, a on film ogląda. Ale spoko, co się odwlecze, to nie uciecze:tak::tak::tak::-) W sobotę i niedzielę mamy chatę wolną. :-)

reklama
Laseczki ale sie tutaj pikantnie zrobiło. hohohohoho:-D:-D:-D

Daruuunia cieszę się razem z Tobą że dostałaś to przeniesienie. Super Gratuluję:tak::tak::tak: Teraz zacznij już zbierać siły do pracy:tak::tak:

Mejdia śliczny avatarek. Gratululacje dla zdolnego braciszka:tak::tak::tak:

Lilianko zdróweczka dla Nadinki. Mam nadzieję, że szbciutko wróci do zróweczka

Do góry