reklama
marlena nad
:)
Marlenka, święte słowa :-) same szajbusy i wariaty
mykam kąpać Julkę bo grandzi ;-) będę za pół godzinki nie opijcie się za bardzo ;-)
hihihih;-)
Basiu upojnej nocki,tzn najpierw wieczorku;-)
Magdalenko wypoczywaj kochana i wracaj do nas szybciutko
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Haha dopiero zajarzyłam! O Wy świntuchy! :-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Zdradz, jakie sposoby ;-)Ale oczywiście mam sposoby na dobre samopoczucie mężulka i w tym stanie, więc narzekał na pewno nie bedzie ;-)
Daria - oj tam od razu swintuchy
mata-kow
mama do kwadratu :)
Marlenko to, że mam swój styl, nie znaczy, że łatwo mi cos do ubrania kupić ja to czasem bym chciała wejśc do pierwszego lepszego sklepu i mieć dylemat którą bluzkę kupić, bo wszystkie mi się podobająMata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche
Joasiek byłby super gdyby jeszcze częściej dawał podwyżki , to mógłby wtedy mnie i nawet opier....lać codziennie
m wraca po tygdniowej nieobecności. Pewnie przegadamy cały wieczór ...
Widze, że nie pamietacie, ze ja od 2 dni jestem "szczęśliwa"posiadaczka @ . Ale oczywiście mam sposoby na dobre samopoczucie mężulka i w tym stanie, więc narzekał na pewno nie bedzie ;-)
jak to Zuzkus mówi zawsze można na indianina
Witam. Dzisiaj na bb jakiś zakupowy szał. Ja dziś też na zakupach, ale w markecie budowlanym I tak wszystkiego nie kupiliśmy bo Artur ciort niedobry, psocił za bardzo i wrzeszczał, aż się ludzie za nami oglądali.
Darunia GRATULCJE!!!!
Zaraz wyciągnę karmi z lodówki i opiję Twój sukces
Zdróweczka dla Nadinki. Ja na biegunkę daję Enterol raz i Lakcid ze 2 razy. Pomaga szybciutko. Tydzień temu Artur miał gorączkę i biegunkę, to lekarz kazał podawać Enterol i Kreon. Po Kreonie gorzej lało się z pupki i przestałam go podawać, a włączyłam Lakcid. Teściowa tak doradziła, jest mgr farmacji.
Już popijam karmi. Daria za Twój sukces!!!!
A ja mam chrapkę na swojego, a on film ogląda. Ale spoko, co się odwlecze, to nie uciecze:-) W sobotę i niedzielę mamy chatę wolną. :-)
dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darunia GRATULCJE!!!!
Zaraz wyciągnę karmi z lodówki i opiję Twój sukces
Dzien Dobry Dziewczyny
Ja jestem załamana, Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!! kurde...ale mamy pecha, jest tak słaba, że szok, ma apetyt ale teraz leci jej z pupki ... szok szok 2 dni przed wyjazdem.!!!! Daje jej smektę i nifuroksazyd :-(
Zdróweczka dla Nadinki. Ja na biegunkę daję Enterol raz i Lakcid ze 2 razy. Pomaga szybciutko. Tydzień temu Artur miał gorączkę i biegunkę, to lekarz kazał podawać Enterol i Kreon. Po Kreonie gorzej lało się z pupki i przestałam go podawać, a włączyłam Lakcid. Teściowa tak doradziła, jest mgr farmacji.
Helllołłł lejdis!
Widze że tu imprezka- popijacie jakieś pifka, inki... :-)
No ja już jestem z chłopakami w domu, Ł zaraz do pracy, a Bart właśnie leci do mnie- zdjęcia już dzisiaj nie dam rady wkleic... może jutro się uda?
Jutro tysz jedziemy do teściów, bo oni gdzies wybywają na dzień cały i do nas tam znajomi wpadną i sobie zrobimy grilla
Mata mówisz spodnie że mam dokupic- hehe taka dresiarą to nie jestem, dlatego uzbroiłam nogi w dżinsss ;-)
No i tak dziołchyb dzień minął... w tesco oczywiście zostawiłam 220zł za nic!
Chętnie bym z Wami posiedziała, ale Ł ma na mnie chrapkę może da mi jeszcze z 5 minut :-)
Już popijam karmi. Daria za Twój sukces!!!!
A ja mam chrapkę na swojego, a on film ogląda. Ale spoko, co się odwlecze, to nie uciecze:-) W sobotę i niedzielę mamy chatę wolną. :-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Hmmm to jeszcze bardziej wzubudziłas moja (i pewnie nie tylko ;-) ) ciekawosc...Oj to na pewno nie na ogólnym hihihihi ...
Nie, nie ... . Ja o czymś bardziej wyszukanym, zmysłowym i subtelnym myślałam.
Hehehe weekend nastal i babki z mezami szaleja Moze wezme z Was przyklad...
Ostatnia edycja:
Zdradz, jakie sposoby ;-)
Daria - oj tam od razu swintuchy
Ja tyż ciekawa cóż to za sposób. Zawsze jak jest @ to mam podwójną ochotę na swojego. A on z tych co na indianina nie chcą
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Laseczki ale sie tutaj pikantnie zrobiło. hohohohoho
Daruuunia cieszę się razem z Tobą że dostałaś to przeniesienie. Super Gratuluję Teraz zacznij już zbierać siły do pracy
Mejdia śliczny avatarek. Gratululacje dla zdolnego braciszka
Lilianko zdróweczka dla Nadinki. Mam nadzieję, że szbciutko wróci do zróweczka
Daruuunia cieszę się razem z Tobą że dostałaś to przeniesienie. Super Gratuluję Teraz zacznij już zbierać siły do pracy
Mejdia śliczny avatarek. Gratululacje dla zdolnego braciszka
Lilianko zdróweczka dla Nadinki. Mam nadzieję, że szbciutko wróci do zróweczka
Podziel się: