reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche:cool2:
Marlenko to, że mam swój styl, nie znaczy, że łatwo mi cos do ubrania kupić :sorry2: ja to czasem bym chciała wejśc do pierwszego lepszego sklepu i mieć dylemat którą bluzkę kupić, bo wszystkie mi się podobają :-p:-D

Joasiek byłby super gdyby jeszcze częściej dawał podwyżki , to mógłby wtedy mnie i nawet opier....lać codziennie :-D:-D:-D

:-D:-D:-D

m wraca po tygdniowej nieobecności. Pewnie przegadamy cały wieczór ...

Widze, że nie pamietacie, ze ja od 2 dni jestem "szczęśliwa"posiadaczka @ :sorry2:. Ale oczywiście mam sposoby na dobre samopoczucie mężulka i w tym stanie, więc narzekał na pewno nie bedzie ;-)

jak to Zuzkus mówi zawsze można na indianina :-D:-D:-D

Witam. Dzisiaj na bb jakiś zakupowy szał. Ja dziś też na zakupach, ale w markecie budowlanym:sorry: I tak wszystkiego nie kupiliśmy bo Artur ciort niedobry, psocił za bardzo i wrzeszczał, aż się ludzie za nami oglądali.:zawstydzona/y:

dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darunia GRATULCJE!!!!
Zaraz wyciągnę karmi z lodówki i opiję Twój sukces

Dzien Dobry Dziewczyny
Ja jestem załamana, Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!! kurde...:wściekła/y:ale mamy pecha, jest tak słaba, że szok, ma apetyt ale teraz leci jej z pupki ... szok szok 2 dni przed wyjazdem.!!!! Daje jej smektę i nifuroksazyd :-(

Zdróweczka dla Nadinki. Ja na biegunkę daję Enterol raz i Lakcid ze 2 razy. Pomaga szybciutko. Tydzień temu Artur miał gorączkę i biegunkę, to lekarz kazał podawać Enterol i Kreon. Po Kreonie gorzej lało się z pupki i przestałam go podawać, a włączyłam Lakcid. Teściowa tak doradziła, jest mgr farmacji.

Helllołłł lejdis!

Widze że tu imprezka- popijacie jakieś pifka, inki... :-)

No ja już jestem z chłopakami w domu, Ł zaraz do pracy, a Bart właśnie leci do mnie- zdjęcia już dzisiaj nie dam rady wkleic... może jutro się uda?

Jutro tysz jedziemy do teściów, bo oni gdzies wybywają na dzień cały i do nas tam znajomi wpadną i sobie zrobimy grilla :tak:

Mata mówisz spodnie że mam dokupic- hehe taka dresiarą to nie jestem, dlatego uzbroiłam nogi w dżinsss ;-)

No i tak dziołchyb dzień minął... w tesco oczywiście zostawiłam 220zł za nic! :sorry2:

Chętnie bym z Wami posiedziała, ale Ł ma na mnie chrapkę :-p może da mi jeszcze z 5 minut :-)

Już popijam karmi. Daria za Twój sukces!!!!

A ja mam chrapkę na swojego, a on film ogląda. Ale spoko, co się odwlecze, to nie uciecze:tak::tak::tak::-) W sobotę i niedzielę mamy chatę wolną. :-)

reklama
Laseczki ale sie tutaj pikantnie zrobiło. hohohohoho:-D:-D:-D

Daruuunia cieszę się razem z Tobą że dostałaś to przeniesienie. Super Gratuluję:tak::tak::tak: Teraz zacznij już zbierać siły do pracy:tak::tak:

Mejdia śliczny avatarek. Gratululacje dla zdolnego braciszka:tak::tak::tak:

Lilianko zdróweczka dla Nadinki. Mam nadzieję, że szbciutko wróci do zróweczka

Do góry