reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie dziękuje za gratulacje! Jupi!

Mejdia chodzi o pracę, bo pracowałam w Krakowie gdzie było głupio i daleko, a teraz będę miała blisko do pracy i do żłobka Bartutowego i mam nadzieje że będzie fajnie :-)

Dziewczyny (Ewunia, Monika) tak byc nie może że tak cierpicie... może rzeczywiscie trzeba by udac sie do specjalisty? :dry:

Ula smacznego!

Marlenka dobrze, że i u Ciebie i u koleżanki wszystko ok! Super! :tak:

Lilianko kurcze może do jutra przejdzie... napewno przejdzie- byleby duuużo piła! Zdróweczka!

A ja wróciłam z zakupów kupiłam sobie buciki- te do bluzy- i są megaaaa fajne, kupiłam koszlukę i bluzkę z dł rękawem bo było w promocji, a że była wyprzedaż to i Bartowi conie co kupiłam ;-)
Właśnie wróciłam i lecę do tesco na zakupy, bo w domu pustka, a jutro święto, Ł jak bedzie wracał z Bartem to zajadą po mnie pod tesco i nie będę musiaała dźwigac tego wszystkiego!
Llalalalalalala dobry humor mam- a w ogóle te świnie ode mnie z pracy nawet mnie nie poinformowali, tylko kadrowy z Wieliczki dzwonił że oni już dostali rozkaz- i mam przyjechac w przyszłym tyg. po grafik :szok::-D

reklama
dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super!!!! cieszę się razem z Tobą!!! i gratuluje zakupków, jeszcze tylko spodnie i będzie komplet ;-)

:-D
Ewcia Moniś kobitki facet to tak jak substancja chemiczna powinni mieś naklejki na czole "PRZED URZYCIEM WSTRZĄŚNIJ":-D widać wasi Panowie pomylili epoki rządy męskie już dawno za nami

dokładnie, zgadzam sie w 100%
dziewczyny nie jesteście same, jak cos to zawsze jesteśmy :tak:

Lilinko mam nadzieję, że Nadii szybko przejdzie biegunka, biedna sie męczy:-(

pokręciłąm się pokręciłam po kuchni w woli zjedzenia czegoś a skończyło sie kawą:sorry2: ale inką mleczną:-D:-D

Darunia no przykre że ludzie z którymi pracowałaś nie potrafią się zachować.Czekam na fotki nowych zakupowych zdobyczy:-D:-D

Llalalalalalala dobry humor mam- a w ogóle te świnie ode mnie z pracy nawet mnie nie poinformowali, tylko kadrowy z Wieliczki dzwonił że oni już dostali rozkaz- i mam przyjechac w przyszłym tyg. po grafik
Rozkaz ???
No to niezłą masz prackę jak tam rozkazy wydają :)!

Avatarek dziewczęta mi brat sprawił piękny,
bo fotografią się zajmuje amatorsko i ma dobry aparacik!

Marlenka ssiupel, że chrześniaczka będziesz miała!
Ulcia inkę też lubię!

Lecę zagrać w szaszki z braciakiem :)

Witajcie egien dziewuchy :-D:-D:-D
Daria GRATULEJSZYN
Ja skorzystałam z okazji że szef nas puścił wcześniej do domku i wypuściłam się na miasto - kupiłam parę szmatek i kieckę na wesele tre le le le

reklama
Do góry