reklama
A co to za pytanie - boisz sie mnie czy co???
Kasiula ja Cie znalazłam - juz nie szukaj - hahahaha !!!! Widziałam Cie od dawna ;-)
Już wysłałam a nie taki diabeł straszny hehehe nie wygladasz groźnie, przynajmniej na zdjeciu głownym ;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Widzę, że znów nalot na n-k się zrobił
Ewunia moja jakby mogła, to by nic nie spała, bo sen to ostatnia rzecz o jakiej ona myśli w dzień (od urodzenia z resztą ) zaraza jęczy mi teraz ale plus tego obudzenia przez kombajn to nowe słówko: kooooomb
Ewunia moja jakby mogła, to by nic nie spała, bo sen to ostatnia rzecz o jakiej ona myśli w dzień (od urodzenia z resztą ) zaraza jęczy mi teraz ale plus tego obudzenia przez kombajn to nowe słówko: kooooomb
czesć kobitki. Ja wróciłam niedawno ze szczepienia z Antosiem. Płakał biedny ale byłam w chuście więc jak tylko wyszliśmy przytulił się i usnął.
Teraz też chrapie a ja zamierzam się wziąc za porzadki bo przez to pomieszkiwanie troszkę tu i tam syf okropny.
kasiau zazdroszczę ci tych cudnych wakacji pogodę mieliście wyśmienitą.Ja sobie odbiję bo 12 września lecę na tydzień do Malagi na warsztaty flamenco Ole!!!
mata obys w końcu znalazła praće. Zyczę Ci z całego serca.Ja przedłużyłam wychowawczy czyli jeszcze ten rok szkolny zostaje na 100% co z następnym zobaczymy.
Teraz też chrapie a ja zamierzam się wziąc za porzadki bo przez to pomieszkiwanie troszkę tu i tam syf okropny.
kasiau zazdroszczę ci tych cudnych wakacji pogodę mieliście wyśmienitą.Ja sobie odbiję bo 12 września lecę na tydzień do Malagi na warsztaty flamenco Ole!!!
mata obys w końcu znalazła praće. Zyczę Ci z całego serca.Ja przedłużyłam wychowawczy czyli jeszcze ten rok szkolny zostaje na 100% co z następnym zobaczymy.
Hello
Ja tylko sprawdzić co tu się wyrabia mała śpi od 12 ja już obiadzio uszykowałam spakowałm M na mecz (znow się cholern sezon zaczął) zrobiłam pranie, prasowanie a teraz kawa i bezrobocie widze szaleństwo na nk.
ach zazdroszcze Wam wczasów, morze kiedy ja tam ostatni raz byłam.... nawet nie pamiętam
Ja tylko sprawdzić co tu się wyrabia mała śpi od 12 ja już obiadzio uszykowałam spakowałm M na mecz (znow się cholern sezon zaczął) zrobiłam pranie, prasowanie a teraz kawa i bezrobocie widze szaleństwo na nk.
ach zazdroszcze Wam wczasów, morze kiedy ja tam ostatni raz byłam.... nawet nie pamiętam
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
No Witam w końcu i ja!
Jakoś dziś nie miałam czasku zajrzeć,
bo pakowanie na tygodnowy wyjazd do rodziców:-),
spacerek, obiadek, weki na tydzień dla T. i lekkie porządki;-).
Tak jak wczoraj narzekałam na mojego, to teraz muszę go zrehabilitować.
Ze spaceru obaj panowie mi przynieśli bukieciki różyczek,
więc konflikt zażegnany.
Ciao Kasiu, ostatnio myślałam o Tobie, co Cię tak długo nie ma!
Dziewczyny widzę, że nie załapałam się na nk...,
no to może ja Was poszukam, najlepiej będzie od Maty!
To tak jak u mnie ...dziś papier toaletowy pożerał:-)
Jakoś dziś nie miałam czasku zajrzeć,
bo pakowanie na tygodnowy wyjazd do rodziców:-),
spacerek, obiadek, weki na tydzień dla T. i lekkie porządki;-).
Tak jak wczoraj narzekałam na mojego, to teraz muszę go zrehabilitować.
Ze spaceru obaj panowie mi przynieśli bukieciki różyczek,
więc konflikt zażegnany.
Ciao Kasiu, ostatnio myślałam o Tobie, co Cię tak długo nie ma!
Dziewczyny widzę, że nie załapałam się na nk...,
no to może ja Was poszukam, najlepiej będzie od Maty!
Helloł laska , ja nie śpię od 5,24 a połozyłam się wczoraj o 1
Taka ta moja gwiazda wyspana , lata i rozwala , a zdjęcie Barta z zawartością szuflady na podłodze to u mnie jest to samo. Jak sprzątam w jednym rogu pokoju to ona rozwala w drugim.
To tak jak u mnie ...dziś papier toaletowy pożerał:-)
Załączniki
reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
No to Kobitki szybko mi poszło z tymi zaproszeniami:-),
mam nadzieję, że tez szybko je przyjmiecie !
Oj ta nk
mam nadzieję, że tez szybko je przyjmiecie !
Oj ta nk
Podziel się: