reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien dobry KObietki :-)

Oczywiscie znow nie pamietam co komu... :sorry2:
Ja znow wpadam i zaraz wypadam. POczytam i niestety kilka slow sklece :zawstydzona/y: Mamy za soba dwa ciezkie dni :baffled: Ola wysoko goraczkowala (nawet 39,5 :szok:) i mialam problem ze zbiciem jej temperatury, czopki nie pomagaly :-( Zeszla dopiero wczoraj pod wieczor, a dzis rano bylo 37, puscilam wiec z dziadkiem na spacer. Ale powiem Wam ze sie strachu niezle najadlam :baffled: Dwa dni dziecko nie zlazilo mi z rak i ciagle placz i marudzenie. Wiedzialam ze tak moze byc bo tydzien jestesmy po szczepionce i ta tempka pewnie od tego... no w kazdym razie mam taka nadzieje i ze juz po wszystkim :sorry2: Ja tez zabiegana bo zabralam sie za moje uzebienie i biegam do stomatologa, juz mi wiertlo nie straszne ;-) ale widze efekty i jestem zadowolona, dzis ide ostatni raz :tak: Teskni mi sie juz do domku... o mezu nie wspomne :-p No i mam tu problemy ze snem... co noc budze sie i 2h spac nie moge :dry: pewnie ramienia m brakuje...

Sciskam Was mocno, buziole :-)

reklama
Witajcie
U nas nocka ok ale Nadia obudzila sie przed 7 wrr wsadzilam do lozeczka z zabawkami i przed 8 dopiero wstalam i dalam jej mleczko...
Teraz dziewczynka probuje zasnac... a ja probuje sklecic tego posta :-D

Caffe?

witajcie kochane :-D

Joasiek, witaj kochana, dawno Cię nie było :tak: oby z Oleńką nie było nic groźnego!!!

Dołączam się do pijących kawkę z moją Inką :-) nic innego nie pijam, a kawy nie piję wcale ;-)

Martusiu, dziękuję za przyjęcie zaproszenia na NK, i oby te formalności trwały jak najkrócej :-D

Marlenko, po urodzeniu Julki wcale mi bolesne miesiączki nie przeszły a miałam ich aż dwie ;-) a po urodzeniu Ani mam nadzieję, że długo się nie pojawi.. :tak:

Basiu, udanej pracki :-D
ale bym sobie zjadła kiełbaskę z grilla mmmmmm :-p

u mnie królewny usnęły po 22 i spały do 8 rano.

Julka odrzuciła smoka całkowicie!!! wczoraj na noc usnęła bez smoka, a za monia robi... śliniak, doi go i tak zasnęła.

udanego dnia kochane

No tak Basia 100-lica czeka :-D:-D:-D
A ja się za to najadłam rybki i starczy mi na jakiś czas ( teraz też robię pastę z rybką )
Lilianka a ja piję juz 2 kawę bo przy tej rozrabiarce trzeba mieć siłę ( spała jak narazie tylko 20 minut)

Ostatnia edycja:
Ewunia a za co Ty mi dziekujesz:confused: przeciez my juz jesteśmy jak jedna wielka rodzina ;-):-D

Kasiu rybka, mniammmmmm... ja to mogę chyba w każdej postaci i w każdej ilości ją jeść :sorry2:

maruda poszła spać, z nią to trzy światy, wczoraj spała raz i zasnęła o 14, a dziś już od 10.30 spi i pewnie będzie spała 2 razy:cool2:

Haha a ja Ewe znalazłam u Martuchy- dlatego wchodziłam Mata na Twój profil, a Ty zaraz z ciekawości wszłaś na mój :-D:-D:-D

Mój wrzaskun jeszcze biega, chociaż o tej porze to powinien już wstawac.... ehhhhh....

Baia widzę że humor dopisuje :-)

reklama
Do góry