reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Uff ja na dziś skończyłam,
teraz otwieram Desperados i się poluzuję...:-)
Lilianka może też masz;-):confused:
T. jeszcze nie ma , ale dzwonił, że już wraca,
tylko, że daleczko ma niestety:baffled:
Jola to dobrze, że dziś wszystko ok., a co do słodkości to powiadasz,
że toaletowy może być...:-D

Uff ja na dziś skończyłam,
teraz otwieram Desperados i się poluzuję...:-)
Lilianka może też masz;-):confused:
T. jeszcze nie ma , ale dzwonił, że już wraca,
tylko, że daleczko ma niestety:baffled:
Jola to dobrze, że dziś wszystko ok., a co do słodkości to powiadasz,
że toaletowy może być...:-D
haha nie wiem ale na to wychodzi że warto spróbować :-D

Mejdia ja zawsze jak lece do Pl zapominam o tym piwku desperados,jak ja bym go chciala sprobowac:tak::-D;-)

aj to kolka,tak ketanol to przeciwbolowy-przeciwzapalny,jest super dobry ja myslalam,ze masz jakies zapalenie-infekcje

KERTONAL w ciąży jak byłam z Mikołajem też miałam kolkę nerkową i też to brałam bo gin kazał wiem że szkodliwe ale to był jedyny już ratunek

reklama
Mejdia ja zawsze jak lece do Pl zapominam o tym piwku desperados,jak ja bym go chciala sprobowac:tak::-D;-)

aj to kolka,tak ketanol to przeciwbolowy-przeciwzapalny,jest super dobry ja myslalam,ze masz jakies zapalenie-infekcje
też tak na początku myślałam bo zaczęło mi się od tego że co chwilkę chodziłam siku tak jak w tedy co byłam w ciąży i myślalam że przeziębiłam pęcherz a tu proszę za nie całą godzinę wymioty gorączka i nie samowity ból :baffled:

Do góry