J
Jola244
Gość
Marlenko tfu tfu dziś było ok ale noc mnie czeka i boje się tej nocy jak diabeł święconej wody :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha nie wiem ale na to wychodzi że warto spróbowaćUff ja na dziś skończyłam,
teraz otwieram Desperados i się poluzuję...:-)
Lilianka może też masz;-)
T. jeszcze nie ma , ale dzwonił, że już wraca,
tylko, że daleczko ma niestety
Jola to dobrze, że dziś wszystko ok., a co do słodkości to powiadasz,
że toaletowy może być...
na kolkę nerkową tu raczej tylko dobry przeciw bólowy pomaga ketanol jak dobrze napisałam zaraz pójdę i sprawdzębierzesz antybiotyk???
to teraz jak będziesz to Ci przypomnimy bo jest naprawdę smaczneMejdia ja zawsze jak lece do Pl zapominam o tym piwku desperados,jak ja bym go chciala sprobowac;-)
to teraz jak będziesz to Ci przypomnimy bo jest naprawdę smaczne
też tak na początku myślałam bo zaczęło mi się od tego że co chwilkę chodziłam siku tak jak w tedy co byłam w ciąży i myślalam że przeziębiłam pęcherz a tu proszę za nie całą godzinę wymioty gorączka i nie samowity bólMejdia ja zawsze jak lece do Pl zapominam o tym piwku desperados,jak ja bym go chciala sprobowac;-)
aj to kolka,tak ketanol to przeciwbolowy-przeciwzapalny,jest super dobry ja myslalam,ze masz jakies zapalenie-infekcje