reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzę, że znów nalot na n-k się zrobił :-D

Ewunia moja jakby mogła, to by nic nie spała, bo sen to ostatnia rzecz o jakiej ona myśli w dzień (od urodzenia z resztą :dry:) zaraza jęczy mi teraz :dry: ale plus tego obudzenia przez kombajn to nowe słówko: kooooomb :sorry2:

Ola mi ładnie spała nad morzem ale z każdym dniem pobytu zmieniała godziny spania aż zwariowała do końca .Na plaży spała nawet 3 godziny ciągiem a ostatniego dnia to już tylko 30 minut.

czesć kobitki. Ja wróciłam niedawno ze szczepienia z Antosiem. Płakał biedny ale byłam w chuście więc jak tylko wyszliśmy przytulił się i usnął.
Teraz też chrapie a ja zamierzam się wziąc za porzadki bo przez to pomieszkiwanie troszkę tu i tam syf okropny.

kasiau zazdroszczę ci tych cudnych wakacji pogodę mieliście wyśmienitą.Ja sobie odbiję bo 12 września lecę na tydzień do Malagi na warsztaty flamenco Ole!!!

mata obys w końcu znalazła praće. Zyczę Ci z całego serca.Ja przedłużyłam wychowawczy czyli jeszcze ten rok szkolny zostaje na 100% co z następnym zobaczymy.

Hello
Ja tylko sprawdzić co tu się wyrabia:-D mała śpi od 12 ja już obiadzio uszykowałam spakowałm M na mecz (znow się cholern sezon zaczął):angry: zrobiłam pranie, prasowanie a teraz kawa i bezrobocie:-D widze szaleństwo na nk.:-D

ach zazdroszcze Wam wczasów,:-D:-D:-D morze kiedy ja tam ostatni raz byłam....:dry: nawet nie pamiętam

No Witam w końcu i ja!:happy2:
Jakoś dziś nie miałam czasku zajrzeć,
bo pakowanie na tygodnowy wyjazd do rodziców:-),
spacerek, obiadek, weki na tydzień dla T. i lekkie porządki;-).
Tak jak wczoraj narzekałam na mojego, to teraz muszę go zrehabilitować.
Ze spaceru obaj panowie mi przynieśli bukieciki różyczek,
więc konflikt zażegnany:-D.

Ciao Kasiu, ostatnio myślałam o Tobie, co Cię tak długo nie ma!:tak:

Dziewczyny widzę, że nie załapałam się na nk...:happy2:,
no to może ja Was poszukam, najlepiej będzie od Maty:-D:-D:-D!

Helloł laska , ja nie śpię od 5,24 a połozyłam się wczoraj o 1 :-D
Taka ta moja gwiazda wyspana , lata i rozwala , a zdjęcie Barta z zawartością szuflady na podłodze to u mnie jest to samo. Jak sprzątam w jednym rogu pokoju to ona rozwala w drugim.

To tak jak u mnie ...dziś papier toaletowy pożerał:-)

Załączniki

• w kiblu 2.jpg
    w kiblu 2.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry