reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzę, że znów nalot na n-k się zrobił :-D

Ewunia moja jakby mogła, to by nic nie spała, bo sen to ostatnia rzecz o jakiej ona myśli w dzień (od urodzenia z resztą :dry:) zaraza jęczy mi teraz :dry: ale plus tego obudzenia przez kombajn to nowe słówko: kooooomb :sorry2:

Ola mi ładnie spała nad morzem ale z każdym dniem pobytu zmieniała godziny spania aż zwariowała do końca .Na plaży spała nawet 3 godziny ciągiem a ostatniego dnia to już tylko 30 minut.

czesć kobitki. Ja wróciłam niedawno ze szczepienia z Antosiem. Płakał biedny ale byłam w chuście więc jak tylko wyszliśmy przytulił się i usnął.
Teraz też chrapie a ja zamierzam się wziąc za porzadki bo przez to pomieszkiwanie troszkę tu i tam syf okropny.

kasiau zazdroszczę ci tych cudnych wakacji pogodę mieliście wyśmienitą.Ja sobie odbiję bo 12 września lecę na tydzień do Malagi na warsztaty flamenco Ole!!!

mata obys w końcu znalazła praće. Zyczę Ci z całego serca.Ja przedłużyłam wychowawczy czyli jeszcze ten rok szkolny zostaje na 100% co z następnym zobaczymy.

Hello
Ja tylko sprawdzić co tu się wyrabia:-D mała śpi od 12 ja już obiadzio uszykowałam spakowałm M na mecz (znow się cholern sezon zaczął):angry: zrobiłam pranie, prasowanie a teraz kawa i bezrobocie:-D widze szaleństwo na nk.:-D

ach zazdroszcze Wam wczasów,:-D:-D:-D morze kiedy ja tam ostatni raz byłam....:dry: nawet nie pamiętam

No Witam w końcu i ja!:happy2:
Jakoś dziś nie miałam czasku zajrzeć,
bo pakowanie na tygodnowy wyjazd do rodziców:-),
spacerek, obiadek, weki na tydzień dla T. i lekkie porządki;-).
Tak jak wczoraj narzekałam na mojego, to teraz muszę go zrehabilitować.
Ze spaceru obaj panowie mi przynieśli bukieciki różyczek,
więc konflikt zażegnany:-D.

Ciao Kasiu, ostatnio myślałam o Tobie, co Cię tak długo nie ma!:tak:

Dziewczyny widzę, że nie załapałam się na nk...:happy2:,
no to może ja Was poszukam, najlepiej będzie od Maty:-D:-D:-D!

Helloł laska , ja nie śpię od 5,24 a połozyłam się wczoraj o 1 :-D
Taka ta moja gwiazda wyspana , lata i rozwala , a zdjęcie Barta z zawartością szuflady na podłodze to u mnie jest to samo. Jak sprzątam w jednym rogu pokoju to ona rozwala w drugim.

To tak jak u mnie ...dziś papier toaletowy pożerał:-)

Załączniki

• w kiblu 2.jpg
    w kiblu 2.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry