reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Chyba i ja pograsuje bo Basi jeszcze nie mam , ani Ewuni :-D:-D:-D
Mata moja tez zmienna Oleńka jak nie wiem co , normalnie powinna już spać a tu klops , jak robiłam sobie rybkę to mi zbiła słoik i tak w kółko jeden bazjel

Moja gwiada sie wyspała całe 45 min, bo kombajn ja obudził :angry: a teraz wścieklizny idzie z nia dostać, próbowłaam ja dolulać na rękach, ale lipa i musze ssię z nia teraz użerać...

A mój szogun dalej lata :no: już dawno dawno temu powinien wstac, o tej porze to powinnieśmy byc na spacerku, a on jeszcze nie spał... ooo ale już zaczyna tulic poduchę... może uśnie...
dzisiaj chciałam isc tzn. jechac z nim na taki daleki spacer- do centrum, na rynek itp... no ale zobaczymy, bo samej mi się nie chce, szczegolnie jak sobie pomyśle jak mój dzikus zachowuje się w tramwaju.... ;-) może szwagireka ze mną pojedzie... no zoabaczymy, a jak nie to pojdizemy w nasze rejony :-)

Już znalazłam Ewunię , poznałam po zdjęciu jej królewienek a Basia też już mam

Ostatnia edycja:
reklama
A nie da się MArtusia, abyś ją jakoś dolulała?

Darunia, kolejna zakupoholiczka... ;-) chociaż ja też czekam na pieniężną co 2 min patrzę na konto jak w obrazek hehehe :rofl2:

Dzięki Kasiu :-)

Do góry