reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien dobry KObietki :-)

Oczywiscie znow nie pamietam co komu... :sorry2:
Ja znow wpadam i zaraz wypadam. POczytam i niestety kilka slow sklece :zawstydzona/y: Mamy za soba dwa ciezkie dni :baffled: Ola wysoko goraczkowala (nawet 39,5 :szok:) i mialam problem ze zbiciem jej temperatury, czopki nie pomagaly :-( Zeszla dopiero wczoraj pod wieczor, a dzis rano bylo 37, puscilam wiec z dziadkiem na spacer. Ale powiem Wam ze sie strachu niezle najadlam :baffled: Dwa dni dziecko nie zlazilo mi z rak i ciagle placz i marudzenie. Wiedzialam ze tak moze byc bo tydzien jestesmy po szczepionce i ta tempka pewnie od tego... no w kazdym razie mam taka nadzieje i ze juz po wszystkim :sorry2: Ja tez zabiegana bo zabralam sie za moje uzebienie i biegam do stomatologa, juz mi wiertlo nie straszne ;-) ale widze efekty i jestem zadowolona, dzis ide ostatni raz :tak: Teskni mi sie juz do domku... o mezu nie wspomne :-p No i mam tu problemy ze snem... co noc budze sie i 2h spac nie moge :dry: pewnie ramienia m brakuje...

Sciskam Was mocno, buziole :-)

reklama
Witajcie
U nas nocka ok ale Nadia obudzila sie przed 7 wrr wsadzilam do lozeczka z zabawkami i przed 8 dopiero wstalam i dalam jej mleczko...
Teraz dziewczynka probuje zasnac... a ja probuje sklecic tego posta :-D

Caffe?

witajcie kochane :-D

Joasiek, witaj kochana, dawno Cię nie było :tak: oby z Oleńką nie było nic groźnego!!!

Dołączam się do pijących kawkę z moją Inką :-) nic innego nie pijam, a kawy nie piję wcale ;-)

Martusiu, dziękuję za przyjęcie zaproszenia na NK, i oby te formalności trwały jak najkrócej :-D

Marlenko, po urodzeniu Julki wcale mi bolesne miesiączki nie przeszły a miałam ich aż dwie ;-) a po urodzeniu Ani mam nadzieję, że długo się nie pojawi.. :tak:

Basiu, udanej pracki :-D
ale bym sobie zjadła kiełbaskę z grilla mmmmmm :-p

u mnie królewny usnęły po 22 i spały do 8 rano.

Julka odrzuciła smoka całkowicie!!! wczoraj na noc usnęła bez smoka, a za monia robi... śliniak, doi go i tak zasnęła.

udanego dnia kochane

No tak Basia 100-lica czeka :-D:-D:-D
A ja się za to najadłam rybki i starczy mi na jakiś czas ( teraz też robię pastę z rybką )
Lilianka a ja piję juz 2 kawę bo przy tej rozrabiarce trzeba mieć siłę ( spała jak narazie tylko 20 minut)

Ostatnia edycja:
Ewunia a za co Ty mi dziekujesz:confused: przeciez my juz jesteśmy jak jedna wielka rodzina ;-):-D

Kasiu rybka, mniammmmmm... ja to mogę chyba w każdej postaci i w każdej ilości ją jeść :sorry2:

maruda poszła spać, z nią to trzy światy, wczoraj spała raz i zasnęła o 14, a dziś już od 10.30 spi i pewnie będzie spała 2 razy:cool2:

Haha a ja Ewe znalazłam u Martuchy- dlatego wchodziłam Mata na Twój profil, a Ty zaraz z ciekawości wszłaś na mój :-D:-D:-D

Mój wrzaskun jeszcze biega, chociaż o tej porze to powinien już wstawac.... ehhhhh....

Baia widzę że humor dopisuje :-)

reklama
Do góry