reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marysia od kilku dni jak juz skonczy butle wola mnie mama????jakby pytala gdzie jestem,oddaje mi butelke bierze smoczka i odwraca sie na boczek,a ja wtedy cichutko na paluszkach opuszczam sypialnie i Marynia zasypia,czasmi daje jej jak jeszcze dobrze nie usnie i marudzi wode w butelce,gdzie jest mala dziurka i ona sobie powolutku pije i zasypia,ot to moje sposoby;-)
Marynia juz spi ja pije wode i latam siusiu;-)pojadam pestki slonecznika i orzeszki:sorry2:
zastanawiam sie czy juz w Pl sa sloneczniki???pamietam jak bardzo je lubilam,potem paluchy mialam czarne:cool2:

reklama
Melduje sie wieczorkiem po zaganianym dzionku. Mała się kąpie z tatusiem, dziś szybciej ja kładziemy bo spała tylko raz i to 1 i 15 min :baffled: ładnie bawiła się z babcią jak mnie 3 h nie było (szwagier coś tam z autem jeszcze jeździł). Najwazniejsze, że wszystko załatwiłam, jutro tylko jeszce podpisac dokumenty i czekamy na dowód małej ;-)
ja zaraz jak mala usnie ide spać, bo głowa mnie boli okropnie (u nas dziś taka duchota, że nie ma czym oddychać :dry:)

witam wieczorkiem
ja dopiero co położyłam mała:dry: dzionek taki był fajny a na koniec przyszło mi arbitrować w kłotni mojego M z jego mama:szok:i to jak zwykle od jakiejś bzdury się zaczeło a skończyło niezła draka:szok::szok: ale jakoś sie udało oboje ugłaskać:happy2: a ja popijam sobie meliskę , M dalej głową w pracy, siedzi przed kompem i pracuje. Ale za to już jutro wizytka u fryzjera:-D:-D:-D:-D

Jejka , mała jeszcze nie śpi a spała z pół godziny podczas 8 godzinnego powrotu do domu :szok: na wakacjach wyrósł jej ząbek ale to nie było tak upierdliwe jak to jej dzisiejsze niespanie.... zasnęła, uff

Witajcie kochane...

Znów jedynie melduję że żyję, jestem ostatnio tak padnięta ze nie mam czasu się w głowę podrapać... a to jedna mała, a to druga... obiad, zrobić w domu, i po południu jak pogoda to na dwór... i tak to leci... dopero teraz mam chwilunię... ale obiecane kolejne zdjęcia wstawię na profil... :tak:

Zgrywam fotki z aparatu a m chrapie - jak ja mam dość tego chrapolenia że szok. Na wakacjach to którejś nocy budziłam się w nocy z 6 razy przez te warkoty , a teraz też już dżezuje - ratunku :szok:

reklama
Witajcie!
Kasiu ale fajnie że wróciłaś brakowało Cię tu!!!!
Madziu aleś Ty zalaztana! ;-)
Ewunia ja już pisałam wcześniej że Cie podziwiam, szok.... :shocked2:
Ula mam nadzieje że kłótnia zakończona!

U nas nocka taka sobie, nie wiem dlaczego mój Bart tak budzi sie w nocy... ehhh... brzuch oczywiście też mnie bolał i po 3 w nocy musiałam znowu łyykac tabletki, dlatego teraz żyje jakoś...
Bart już się bawi, Ł dosypia bo wrócił po 1-weszej zamiast o 16-stej, a ja kawka i bb ;-) no i pierwsz znów :sorry2::-)

Do góry