reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Helloł laska , ja nie śpię od 5,24 a połozyłam się wczoraj o 1 :-D
Taka ta moja gwiazda wyspana , lata i rozwala , a zdjęcie Barta z zawartością szuflady na podłodze to u mnie jest to samo. Jak sprzątam w jednym rogu pokoju to ona rozwala w drugim.

reklama
Ja to bym była całkiem nieprzytomna jakbym spała tyle co Ty :eek: Bart na szczęscie pospał dzisiaj do 7 ;-) oczywiście z milion razy się budził ;-)
Zdjątka kochana kiedy wrzucisz? Jak w ogóle było, jak pogoda? Kiedy do pracy wracasz :-)

Przed chwilką wrzuciłam , pogoda super ,cały czas słoneczko , deszczu może z pół godziny na cały pobyt, a do pracy niestety w poniedziałek

Hej!

Kasia wróciła i ruch na bb :-D super że urlopik udany :tak:

u nas w końcu ciut lepsza nocka, ale ja padnięta i przysypiałam przy karmieniu :sorry2: z dowodem już dziś załatwione i tylko czekac nam zostało, niby miesiąc, ale babeczka mówiła,że teraz ruchu nie mają i pewnie będzie szybciej :tak:

Kasia z Olci to taka mala iskiereczka,haha zaraz lece luknac fotki:-D
Darunia ja pamietam,ze przed ciaza mialam bardzo bolesne @teraz juz nie,bardzo wspoczuje,Bartus budzi sie bo mozliwe,ze mu za goraco,albo zebiszonki:tak:

Wstalysmy o 7,juz bylam z psem,teraz popijam kawke,Marysia oglada bajeczki:tak:

Milego dzionka:-)

No to Mata super, że już wszystko załatwione...

Ja muszę i dla siebie i dla Barta wyrobic paszport bo mi się już chyba przeterminował z 2 lata temu... :sorry2: ale to za jakiś czas będę robic, teraz kaski brak...

A co do mojego przeniesienia to cały czas czekam na decyzje... teraz ten wniosek już jest na wojewódzkiej, także czekam aż przyjdzie mi rozkaz... ale ile to potrwa tego nawet najstarsi indianie nie wiedzą :sorry2: mam tylko nadzieje że w sierpniu się dowiem...

Marlenka bo Ty o ile dobrze pamiętam rodziłaś naturalnie? A ja to cc miałam i te kanały rodne mi sie nie wyprostowały dlaego dalej boli...

Daria musi być dobrze tylko te czekanie najgorsze.
Mata fajnie że załatwiłaś sprawy , myślałam o tobie ostatnio odnosnie karmienia , ja tam u ciebie i czy odzwyczajasz bo moja Olcia na urlopie się rozpuściła a na plaży to już w ogóle dochodziła do cyca po 4 razy

Daria trzymam kciuki :tak:
Kasiu z małą o różnie, czasem je w dzień 2 razy i w nocy 2-3, a czasem w dzień i 4-5 a w nocy 5-6 :sorry2: jakbym poszła do pracy, to pwenie by się nieco rozwiązało, bo mała cycałaby w nocy i przed spaniem, ewentualnie po powrocie z pracy... a tak.. mała opdchodzi podnosi koszulke, mówi cycy i leci do łóżka i nawołuje :cool2: i jak się pytam co dać, to mówi cycy i sie smieje (ale to taki specyficzny smiech, tylko na cycanie się tak śmieje :tak:)
cos mi się zdaje, że odstawianie będzie ciężkie... na razie mi sie nie spieszy, ale jak nadejdzie na to czas, to będzie ciężko:dry:

Marlenka bo Ty o ile dobrze pamiętam rodziłaś naturalnie? A ja to cc miałam i te kanały rodne mi sie nie wyprostowały dlaego dalej boli...

tak,tak,juz rozumiem,trzymam kciukasy za przeniesienie:tak:ile to czlowieka w niepewnosci trzymaja,echhh...

Mata super,ze wszystko zalatwione,oooo i to w expresowym tempie:tak:

Kasia ciekawe jak Ci sie bedzie wracalo do pracy po takim urlopie???hihihi

reklama
Oj Marlenka nawet o pracy to mi się myśleć nie chce bo jak wracam to kolega idzie na 2 tygodnie na urlop i będę miała 2 razy tyle roboty.
Ola tez podnosi bluzkę i mówi cycy i się do nich uśmiecha

Do góry