reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
no to ja dołacze do kawusi :-D ruch mamy tutaj niesamowity:-D ja tam wstałam dzisiaj o 10;-) mała o 8 wylazła z łożeczka, wiec ją przeberała wysadziłam nakarmiłam i poszłam się drzemnąć a ona szalała do 10. Jednak sofa w pokoju małej była strzałem w dziesiątkę:-D

Widze że dzisiaj dzien prania, u mnie też już pralka startuje :-D a my byłyśmy już w piachu zdążyła się go najeść i zdołałam odwieźć M portfel do pracy bo gamoń bez dokumentów jezdzi:dry: a teraz mała śpi a ja się byczę, prawdziwe bezrobocie obaiad mam z wczoraj, mała ma swoją zupkę a ja na diecie wiec ekonomicznie:-D

A ja dalej się źle czuje... na dodatek biedny Bart siedzi w domu, teraz na chwile przestało padac, ale no dosłownie brak mi sił... może Ł namówie jak wróci z pracy żeby wziął go na spacer... :zawstydzona/y: kurde ale on pewnie też będzie zmęczony itp... ehhh co za życie :dry:

I ja sie dołączam do kawki idę sobie zrobic... :sorry2:

My wrócilismy z szczepienia, kolejne dopiero w grudniu uffff...
Fabianek i Nadia po obiadku, młodsze idzie lulu a starsze na dwór wyrzucę :-D
I chyba sama sie położe, czuje sie jakoś słabo, ogólnie boli mnie ten jajnior:baffled: i powinnam go wygrzewać ehhh - w nosie za 10 dni go na Krecie wygrzeję ... :cool2::rofl:
017.gif

Lilaina ale Wam dobrze z tą wycieczka!!!

A ja w końcu nie wypiłam kawy tylko poszłam z Bartem spac, ja już wstałam a on jeszcze drzemi ;-)

Ewunia ale masz śliczne dwie królewny!!!!

A ja właśnie byłam z Bartem w aptece po tabletki, bo wszystkie juz zjadłam, a Ł przedłużyło mu się w robocie... poszłam z Bartem za rączkę :-);-) ja dalej ledwo dyszę.... :dry:

T. wyszedł właśnie na spacerek z Wojtkiem,
a ja zaraz podłogi zmyję.:tak:
Coś ostatnio często się kłócimy, znów jesteśmy nadąsani:dry:,
o byle co mamy spięcia, a myślałam,
że ten weekend jakoś nastrój porawi na dłużej...:sorry2:

Ewunia zdjęcia świetne, Julcia jaka dumna na tym placyku!!!:-):-):-)

a my byłyśmy już w piachu zdążyła się go najeść i zdołałam odwieźć M portfel do pracy bo gamoń bez dokumentów jezdzi:dry:
:-D:-D:-D

Agusia
jak mówisz, że to najlepszy sposób usypiania, to dziś też spróbuję!
Co do spa, to korzystaj ile się da, potem jak może wygram w totka będziesz radzić co się opłaca, a co nie...:happy2:
Marlenka, a Ty nadal tak usypiasz Marynię?

Daruuunia, biedaku męczysz się strasznie:-(, pomysl, że to tylko parę dni...

Liliana - wakacje na Krecie ... mmmmm:cool2::-)
P.S. Avatarek super, zresztą Bbakania Twój też...

Ostatnia edycja:
Dziewczynki cudne avatarki:tak::-)
Mejdia z Marysia jest roznie,jak ma duzo wrazen w ciagu dnia z trudem zasypia i wtedy stosuje metode 3,5,7,ale w wiekszosci przypadkach sama zasypia,aaa metode stosowalam kilka dni pod rzad,zanim zakumala,ze jej juz nie wezme na raczki:tak:

reklama
Ja podobnie jak Marlenka też stosuje tą metodę jak trzaba, bo tak bart zasypia sam, czasem mu trzeba lekko pomóc... ;-)

Ja już wykąpałam Barta, teraz je flachę (tak jak Kubacki Agusi) leży sam w łóżeczku, trzyma flachę i żłopie :-) nauczyłam się tego od Agnieszki i chwała Ci za to zyskałam dla siebie te 5 minut dla siebie i bb :-p:-)

Ł jeszcze w pracy, coś tam sie zesrało i musi robic nadgodziny :dry: ehhh jak dobrze, że ten dzień sie już kończy... jeszcze tylko wskoczę pod prysznic jak Bart uśnie i sama lecę do łóżkowa ;-)

Do góry