reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruunia mi to ze 30 brzuszków starczy i zaraz mam dość:oo:,
co dopiero 130 i to z nudów!!!:szok:
Kobito Ty to dopiero musisz mieć figurę!:-)

Agusia -udanego wieczorku ze znajomymi!:tak:
Ewunia - no gdzie te zdjęcia!

Ja właśnie z jazd wróciłam, parkowanie cholera mi nie idzie :no:.
Nie moge się jakoś zmieścić między dwa samochody równo i
równolegle do ulicy też kiepściutko!:baffled:Buuuu... a instruktor - :wściekła/y:straszny!!!!

reklama
ale ciiiiszaaaaaa:-D

Mejdia spokojnie dasz rade,szkoda,ze instruktor:wściekła/y::-D

Ja wlasnie biore sie z sprzatanie Marysi pokoiku,dzisiaj wydalam 2 torby ciuszkow kolezankom,a dwa worki oddam dla rodzin,ktorym beda one bardziej potrzebne:tak:
no nic biore sie za prace,do pozniej laseczki:tak:;-)

acha,Agusia milego wieczorku...:)

Ostatnia edycja:
Cicho Szaa
Wróciliśmy z męzem z zakupów... kupilam Naduni majteczki na plaże hihi - zajefajne :-)
Teraz siedzę i pije winko a mężus włączył Hostel 2 na HBO2 masakra...:baffled::no:

ogarnelam troszke,ale nie chce wiecej robic,bo strasznie chalasuje:-p
pranko rozwiesilam,R oglada filmik,a ja jem salate:sorry2:u mnie pelnia-kazde marzenie sie spelnia,je je je:-D
Lilianko ja dla Marysi tez mam juz kostiumik;-)

Dziń dybry!

Pogoda kiepska- szaro, buro- jesień. Nocka taka sobie, Bart znów się budził... ehhhh....
Ja właśnie pije kawkę, Bart pomaga tacie zbierac sie do pracy... no a za chwilę znów sami zostaniemy, ehhh muszę isc na zakupy, bo chleb skończy pewnie Łukasz na śniadanie, ale taka pogoda że szok! :baffled:

Miłego dnia Wam życze i pogody ducha! :-)

Marlenuś Kochana ja jem płatki :) głodzilam sie dzisiaj ale juz nie wytrzymalam o corn falkes nasypalam sobie... i winko takie białe ;) :p
Lilianko no i prawidlowo zrobilas;-)na glodniaka zle sie spi:-)

Darunia zycze Tobie poprawy pogody i humorku:tak:

My juz wstalysmy,Marynia zjadla sniadanko,a ja popijam kawke,dzisiaj nawet nie pada,zobaczymy jaka bedzie pogoda pozniej,po poludniu jedziemy po wozeczek,Marysia marudzi zazwyczaj w samochodzie po jakiejsc godzinie jazdy:cool2:Milego pogodnego dzionka kochane:-)

Hej babeczki

Mejdija ja na Twoim miejscu zaparkowałabym przy samochodzie instruktora :tak: niech i on sie postresuje :-p

U nas też szaro-buro, ale nie pada. Niedługo mała zje kachę i pędzimy na dworek, bo dziś u nas ryneczek ;-) nockę miałam kiepską... nie mogłam usnąć do 2, mała się często budziła i pobudka sporo przed 8:confused2:

reklama
Witajcie. My też sie meldujemy:tak::tak: Umyłam sobie główkę i z kawką zasiadłam na BB. Imprezka żeby nie marudzić powiem, że udana;-);-);-)
Lilka -płateczki Marlenka- sałata jakieś zbiorowe odchudzanie:-D:-D:-D Ja przestałąm jeść chleb i ziemniaki. Już chyba z 2 tygodnie. Chociaż wiem, że powinnam zacząć ćwiczyć. Ale jakoś nie mogę się zebrać.

O właśnie korzystająć z okazji mam pytanie do Joasiek:-):-):-)Basia mówiła mi, że masz jakieś ćwiczonka na płycie. Czy mogłabyś mi napisać jej tytuł. Z góry dziękuję:-):-)

Daruunia mi to ze 30 brzuszków starczy i zaraz mam dość:oo:,
co dopiero 130 i to z nudów!!!:szok:
Kobito Ty to dopiero musisz mieć figurę!:-)
Oj ma ma figurkę:tak::tak::tak: Brzuszki dają radę;-);-);-):-)
A co do instruktora to bez komentarza. :angry::angry:

Agusia fajnie masz z tymi goscmi, ja to bym chciała żeby ktoś do mnie wpadł, posiedzic, pogadac, a tak sam jak paluch z Bartutem
Wczoraj to trafiła mi się kumulacja gości bo raze, ze mną i Damianem było 12 osób:szok::szok: Wiem kochana jak to jest jak się siedzi w domku samej, ale uwierz mi teraz choć na kilka dni chętnie bym się z Tobą zamieniła:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry