reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam was kochane :-D
Basiu sardynko jeszcze raz wszystkiego naj :-D
a u nas dziś młyn jutro siostra wychodzi za mąż cały dom się kłuci każdy chce żeby było tak jak on chce :eek:
Mikołaj dziś grzeczny dziś dziadek jeździł z min autem i siedział za kierownicą a potem ja nie mogłam go wyciągnąć z samochodu bo sryl nie chciał wyjść i z płaczem poszedł do domu :confused2:
zrobiłam sobie już dziś pazurki jutro rano fryzjer o 6 bo później się nie dało :confused2:

reklama
Jola , no , o tej porze to jeszcze nie byłam u fryzjera ale z chęcią bym poleciała i o 1 w nocy żeby sobie nastrój poprawić i coś zmienić .
Ja wam jeszcze nie mmówiłam ale jak tylkoo sie pożaliłam że w mojej rodzince z weselami krucho to w sobote dostałam zaproszenie na 5 września :-D ale fajnie :-D w końcu potańcuję i ja :-)

:-D:-D:-D nie już chyba nie :-D:-D:-D ale na październik czemu nie. Często tak jest że nie ma nie ma a potem jedno za drugim. Jeszcze muszę Olę odstawić bo d cycka bo sobie nie wypiję :-D

Hahahahahahahaha
Kasia i Marlenka hahahahahaha ale ja to durna baba jestem :rofl2::rofl2::-D
Jasne, ze wstawię foteczki :confused2:
Ale mam banana na buzi hahahahahahhaha

Lilianka a masz konkretną wizję ścięcia ?
Ja ostatnio widzę super krótkie fryzurki i mi siębardzo podobają np. Gardiasowej ale to też wymaga czasu zeby fajnie ułożyć .

Podoba mi sie fryzura Górniakowej, ale jedziemy do Chorwacji a tam są upały i musze miec długosc przynajmniej do spięcia.
Ja mam zbyt okragłą gebulke do takiej chłopiecej fryzury ale bardzo mi sie podobają - jak to sie teraz mówi są Trendy:-D

Własnie zobaczylam liczbę moich postów :) 1111

Ostatnia edycja:
Kasiu ja w tym roku miałam pierwsze wesele 13 czerwca drugie mam jutro a trzecie mam 22 sierpnia i własnie w ten dzień wracamy z urlopiku nie wiem jak dam rade iść na to wesele :confused2:

Lilianka ja od paru lat ten sam schemat . Najpierw zapuszczam, oj , zapuszczam, aaacchh zapuszczam. Potem mija rok a ja oj, ale te włosy są takie jakieś przyklepione hmm. co by tu zrobić ... idę i cieniuję . Za jakiś czas ..hmmm chyba juz mi się nie układają i denerwuje mnie to coś co jest na samym końcu bo jakbym tak podrównała to by się ich zrobiło więcej ,,, no i znów idę do fryzjera i ścinam " na równo " , no i tak w kółko

reklama
Do góry