J
Jola244
Gość
czas na mnie bo trzeba wię wykompac i rano do tego fryzjera więc kochane spokojnych nocek życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wilmek w razie jakbyśmy sie nei spisały to szerokiej drogi i udanego wypoczynkuAgusia mam nadzieje ze amatorowi grzybow nic nie bedzie..moze trzeba mu cos dac?? moze mleko? jakos mi sie wydaje ze neutralizuje takie rzeczy ale pewna nie jestem
taaaa,czyli jak???hahahahaAle się uśmiaąłm z Was dziewczyny Ja tam odebrałam jak należy Kasi posta
witam wieczorowo:-)
jutro wyjazd troche jestesm spakowana ale nei do konca ale co tam jutro zdaze moze nic nie zapomne
ja mam to samo wiec skracam,a potem przedluzammam wloski w domu jak chce miec bardzo dlugie to sobie doczepiam;-)Lilianka ja od paru lat ten sam schemat . Najpierw zapuszczam, oj , zapuszczam, aaacchh zapuszczam. Potem mija rok a ja oj, ale te włosy są takie jakieś przyklepione hmm. co by tu zrobić ... idę i cieniuję .
Se doczepia :-) oj Marlenka, ale artystka z Ciebie