reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ale się uśmiaąłm z Was dziewczyny:tak::tak: Ja tam odebrałam jak należy Kasi posta o zdjęcia:tak::tak::tak:

Lilka tylko nie zapomnij o fotkach dla nas. Jedyne co źle pomyślałam to byłam pewna, że dzisiaj idzesz do fryzjera a to dopiero w środę:-D:-D

Moi starsi panowie dwaj pojechali popołudniu na grzyby. Przywieźli kilka. Szkoda tylko, że pies nawyplał sie jakiś trujących. Oby tylko nic mu nie było. Zaraz zasiądę i poczytam na necie:-:)-:)-(

Kasiau mam ten schemat co Ty:tak::tak: Teraz bym pocieniowała ale nie mam za bardzo co. Tez marzy mi sie króciuteńka fryzurka ale boję sie zaryzykować z racji okrągłej buzi

witam wieczorowo:-)
jutro wyjazd troche jestesm spakowana ale nei do konca ale co tam jutro zdaze moze nic nie zapomne:-p
ja bylam u fryzjera w srode i nawet jestem zadowolona tylko musialam kupic prostownice bo wykrecaja mi sie we wszytskie strony i juz nie jest tak ladnie:-p ale jeszcze jej nie wyprobowalam mam nadzieje ze dziala:-D
moja biedronka nawet glowke ma wysypana przy tej tzrydniowce...czy wasze maluchy tez tak mialy? dlugo te krostki znikaja?
pewnie jutro jeszcze zajrze i cos napisze ale jakby nie to
Jola wytancz sie na weselisku:-)ja mam za tydzien;-)
Kasiu udanego wyjazdu:tak:
Lilianko zadowolenia z fryzurki:-)
Agusia mam nadzieje ze amatorowi grzybow nic nie bedzie..moze trzeba mu cos dac?? moze mleko? jakos mi sie wydaje ze neutralizuje takie rzeczy ale pewna nie jestem:zawstydzona/y:

Agusia mam nadzieje ze amatorowi grzybow nic nie bedzie..moze trzeba mu cos dac?? moze mleko? jakos mi sie wydaje ze neutralizuje takie rzeczy ale pewna nie jestem:zawstydzona/y:
Wilmek w razie jakbyśmy sie nei spisały to szerokiej drogi i udanego wypoczynku:tak::tak:
A co do mleka to Malrlenka mi pisała, żeby nie podawać. Nic cały czas go obserwuję. I mam nadzieję, że nic mu nie będzie. Dziękujęza troskę:tak::tak::tak:

dobry wieczór kochane :-D
moja Ania pobiła dziś rekord wszechczasów w spaniu - 10 i pólł godziny, od 22 do wpół do 9 :szok::szok::-D:-D zadziwia mnie ta dzidzia :tak:
Teraz też już księżne padły...

Joluniu, udanego weseliska, oby zabawa się udała. Potańcz trochę za mnie... kurde ale bym się pobawiła.... ajajajajaj...

Agusiu, a podobno króciutkie włoski i wycieniowane to tylko na okrągłą buźkę... już się tak czeszę od hoho czasu, chociaż ostatnio to zaniedbałam i zarosłam jak dziki agrest... niestety, mam inne wydatki :-(

Wilmek, moja mała ma trądzik niemowlęcy... a jaka to jest franca to szok... dziś zauważyłam, że ma nawet na główce pod włoskami i na sromie jej to wyskoczyło :szok: załamana jestem, modlę się aby to wreszcie przeszło, myję ją w krochmalu, smaruję krościska spirytusem... oby to przeszło :tak:

Ewunia pozazdrościć Ci takich nocek. Ania jest niesamowita. daje Ci odpcząć i zregenerować siły. Wiesz odnośnie fryzur to pewnie jest to też kwestia przyzwyczajenia. Ja jednak nie mogę zebrać sie na odwagę i tak drastycznie skrócić włosów. Choć wychodzę z założenia że włosy nie drzewa sto lat nie rosną:-D:-D:-D

heheheh Agusia, skąd ja to znam... miałam już w życiu włosy ponad tyłek... ale to było dawno teraz przeważnie mam krótkie... przyzwyczaiłam się do krótkich i czuję się w nich lepiej bo mi mniej włosy wypadają. A teraz już parę miesięcy to zaniedbałam, nie malowałam nie obcinałam i wyglądam jak straszydło... i tak się męczę z tymi kudłami...teraz mam już prawie do ramion i już mnie cholera bierze... może z sierpniowej pensji coś uszczknę na fryzjera :tak:

a zapomniałabym... dzisiaj przyszedł do mnie polecony z mojego tesco, ze dostałam... podwyżkę o 47 zł brutto... moja stawka jak na razie opiewa na 1587zł brutto... czytając to pomyślałam sobie jeszcze z 10 lat i dobiję może do 2 tys :-D:-D:-D ale zawsze więcej do kieszeni parę złotych :tak:

Ale się uśmiaąłm z Was dziewczyny:tak::tak: Ja tam odebrałam jak należy Kasi posta
taaaa,czyli jak???hahahaha

witam wieczorowo:-)
jutro wyjazd troche jestesm spakowana ale nei do konca ale co tam jutro zdaze moze nic nie zapomne:-p

Wilmwk kochana udanego pobytu w Polszy,i czekamy na fotencje

Lilianka ja od paru lat ten sam schemat . Najpierw zapuszczam, oj , zapuszczam, aaacchh zapuszczam. Potem mija rok a ja oj, ale te włosy są takie jakieś przyklepione hmm. co by tu zrobić ... idę i cieniuję .
ja mam to samo wiec skracam,a potem przedluzam:-D:-D:-Dmam wloski w domu jak chce miec bardzo dlugie to sobie doczepiam:-D;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry