reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ale się uśmiaąłm z Was dziewczyny:tak::tak: Ja tam odebrałam jak należy Kasi posta o zdjęcia:tak::tak::tak:

Lilka tylko nie zapomnij o fotkach dla nas. Jedyne co źle pomyślałam to byłam pewna, że dzisiaj idzesz do fryzjera a to dopiero w środę:-D:-D

Moi starsi panowie dwaj pojechali popołudniu na grzyby. Przywieźli kilka. Szkoda tylko, że pies nawyplał sie jakiś trujących. Oby tylko nic mu nie było. Zaraz zasiądę i poczytam na necie:-:)-:)-(

Kasiau mam ten schemat co Ty:tak::tak: Teraz bym pocieniowała ale nie mam za bardzo co. Tez marzy mi sie króciuteńka fryzurka ale boję sie zaryzykować z racji okrągłej buzi

witam wieczorowo:-)
jutro wyjazd troche jestesm spakowana ale nei do konca ale co tam jutro zdaze moze nic nie zapomne:-p
ja bylam u fryzjera w srode i nawet jestem zadowolona tylko musialam kupic prostownice bo wykrecaja mi sie we wszytskie strony i juz nie jest tak ladnie:-p ale jeszcze jej nie wyprobowalam mam nadzieje ze dziala:-D
moja biedronka nawet glowke ma wysypana przy tej tzrydniowce...czy wasze maluchy tez tak mialy? dlugo te krostki znikaja?
pewnie jutro jeszcze zajrze i cos napisze ale jakby nie to
Jola wytancz sie na weselisku:-)ja mam za tydzien;-)
Kasiu udanego wyjazdu:tak:
Lilianko zadowolenia z fryzurki:-)
Agusia mam nadzieje ze amatorowi grzybow nic nie bedzie..moze trzeba mu cos dac?? moze mleko? jakos mi sie wydaje ze neutralizuje takie rzeczy ale pewna nie jestem:zawstydzona/y:

Agusia mam nadzieje ze amatorowi grzybow nic nie bedzie..moze trzeba mu cos dac?? moze mleko? jakos mi sie wydaje ze neutralizuje takie rzeczy ale pewna nie jestem:zawstydzona/y:
Wilmek w razie jakbyśmy sie nei spisały to szerokiej drogi i udanego wypoczynku:tak::tak:
A co do mleka to Malrlenka mi pisała, żeby nie podawać. Nic cały czas go obserwuję. I mam nadzieję, że nic mu nie będzie. Dziękujęza troskę:tak::tak::tak:

dobry wieczór kochane :-D
moja Ania pobiła dziś rekord wszechczasów w spaniu - 10 i pólł godziny, od 22 do wpół do 9 :szok::szok::-D:-D zadziwia mnie ta dzidzia :tak:
Teraz też już księżne padły...

Joluniu, udanego weseliska, oby zabawa się udała. Potańcz trochę za mnie... kurde ale bym się pobawiła.... ajajajajaj...

Agusiu, a podobno króciutkie włoski i wycieniowane to tylko na okrągłą buźkę... już się tak czeszę od hoho czasu, chociaż ostatnio to zaniedbałam i zarosłam jak dziki agrest... niestety, mam inne wydatki :-(

Wilmek, moja mała ma trądzik niemowlęcy... a jaka to jest franca to szok... dziś zauważyłam, że ma nawet na główce pod włoskami i na sromie jej to wyskoczyło :szok: załamana jestem, modlę się aby to wreszcie przeszło, myję ją w krochmalu, smaruję krościska spirytusem... oby to przeszło :tak:

Ewunia pozazdrościć Ci takich nocek. Ania jest niesamowita. daje Ci odpcząć i zregenerować siły. Wiesz odnośnie fryzur to pewnie jest to też kwestia przyzwyczajenia. Ja jednak nie mogę zebrać sie na odwagę i tak drastycznie skrócić włosów. Choć wychodzę z założenia że włosy nie drzewa sto lat nie rosną:-D:-D:-D

heheheh Agusia, skąd ja to znam... miałam już w życiu włosy ponad tyłek... ale to było dawno teraz przeważnie mam krótkie... przyzwyczaiłam się do krótkich i czuję się w nich lepiej bo mi mniej włosy wypadają. A teraz już parę miesięcy to zaniedbałam, nie malowałam nie obcinałam i wyglądam jak straszydło... i tak się męczę z tymi kudłami...teraz mam już prawie do ramion i już mnie cholera bierze... może z sierpniowej pensji coś uszczknę na fryzjera :tak:

a zapomniałabym... dzisiaj przyszedł do mnie polecony z mojego tesco, ze dostałam... podwyżkę o 47 zł brutto... moja stawka jak na razie opiewa na 1587zł brutto... czytając to pomyślałam sobie jeszcze z 10 lat i dobiję może do 2 tys :-D:-D:-D ale zawsze więcej do kieszeni parę złotych :tak:

Ale się uśmiaąłm z Was dziewczyny:tak::tak: Ja tam odebrałam jak należy Kasi posta
taaaa,czyli jak???hahahaha

witam wieczorowo:-)
jutro wyjazd troche jestesm spakowana ale nei do konca ale co tam jutro zdaze moze nic nie zapomne:-p

Wilmwk kochana udanego pobytu w Polszy,i czekamy na fotencje

Lilianka ja od paru lat ten sam schemat . Najpierw zapuszczam, oj , zapuszczam, aaacchh zapuszczam. Potem mija rok a ja oj, ale te włosy są takie jakieś przyklepione hmm. co by tu zrobić ... idę i cieniuję .
ja mam to samo wiec skracam,a potem przedluzam:-D:-D:-Dmam wloski w domu jak chce miec bardzo dlugie to sobie doczepiam:-D;-)

reklama
Do góry