reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie kochane!
Ja jak zwykle na chwilę. U mnie urwanie głowy. Zmieniam pracę tzn miejsce teraz będę pracować bliżej domu i 30 min samochodem więc super a tak to tłukłam sie 1,5 godz :confused2:. Jasio zdrowy na razie liczba ząbków 3 poza tym chyba idą kolejne bo widać już na dziąsełkach a i humorek nie ten więc spodziewamy się ich lada dzień. Teraz wzięłam tydzień urlopu ale i tak będzie dużo roboty bo przerabiamy balkon tzn przedłużamy i ma przyjechać teść do pomocy więc z ząbkującym Jaśkiem będzie dom wariatów :rofl2: prawa ręka mi siadła ledwo ruszam ale muszę dawać radę ;-) trzeba byc twradym choć ostatnio koleżanka nastraszyła mnie, że jak o nią nie zadbam to potem już trzeba będzie dzialac operacyjnie :no: co mi się nie uśmiecha :no:

Basiu serdeczne życzenia dużo zdrowia, sukcesów w pracy i spełnienia marzeń :-) i chłopczyka do pary ;-)

Asiowo jeśli dobrze przeczytałam to będziesz miała chłopca, gratuluję :-) m będzie miał niespodziankę i po cichutku się przyznam, że mi też marzy się dzidzia - tym razem dziewczynka:laugh2: ale na razie (sezon suszy :-p) więcej nie napiszę na otwartym

Kochane trzymajcie się cieplutko i jak tylko znajdę czas to coś skrobnę :-p

buzialki :-)

Witajcie , ja wczoraj poszłam w końcu spać i nici z roboty , chyba czekam aż nie będę miała wyjścia i brak czasu mnie zmotywuje.
Aniknulka fajnie że zajrzałaś no i że z tą pracą tak wyszło bo tych dojazdów to i ja mam dosyć.
Ewunia ja smarowałam Ole emolium i teraz też smaruję na buzi jak jej jakieś krostki wyskakują no i jak sie posmaruje to moment znikają .
Jest dosyć wydajny.
Wilmek ja tobie życzę też udanego wyjazdu.

A u mnie pochmurno jakoś. Jak masz fajnie Marlenka że Mania bawi się w łóżeczku bo ta moja to buszuje po całym domu od 6.30 i włazi tam gdzie nie wolno.
Aguś cześć

Dzien Doberek Dziewczynki
Ja tez siedzę przy kawce, juz ogarnełam mieszkanko - czekam jak Nadinka zasnie i lece sie pakowac, jedziemy do rodziny do Bielska a pozniej do Szczyrku pochodzic, wracamy w poniedziałek wieczorem.
U nas pogoda taka sobie, teraz swieci słoneczko ale jest bardzo wietrznie...

reklama
Do góry