reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam was kochane :-D
Basiu sardynko jeszcze raz wszystkiego naj :-D
a u nas dziś młyn jutro siostra wychodzi za mąż cały dom się kłuci każdy chce żeby było tak jak on chce :eek:
Mikołaj dziś grzeczny dziś dziadek jeździł z min autem i siedział za kierownicą a potem ja nie mogłam go wyciągnąć z samochodu bo sryl nie chciał wyjść i z płaczem poszedł do domu :confused2:
zrobiłam sobie już dziś pazurki jutro rano fryzjer o 6 bo później się nie dało :confused2:

reklama
Jola , no , o tej porze to jeszcze nie byłam u fryzjera ale z chęcią bym poleciała i o 1 w nocy żeby sobie nastrój poprawić i coś zmienić .
Ja wam jeszcze nie mmówiłam ale jak tylkoo sie pożaliłam że w mojej rodzince z weselami krucho to w sobote dostałam zaproszenie na 5 września :-D ale fajnie :-D w końcu potańcuję i ja :-)

:-D:-D:-D nie już chyba nie :-D:-D:-D ale na październik czemu nie. Często tak jest że nie ma nie ma a potem jedno za drugim. Jeszcze muszę Olę odstawić bo d cycka bo sobie nie wypiję :-D

Hahahahahahahaha
Kasia i Marlenka hahahahahaha ale ja to durna baba jestem :rofl2::rofl2::-D
Jasne, ze wstawię foteczki :confused2:
Ale mam banana na buzi hahahahahahhaha

Lilianka a masz konkretną wizję ścięcia ?
Ja ostatnio widzę super krótkie fryzurki i mi siębardzo podobają np. Gardiasowej ale to też wymaga czasu zeby fajnie ułożyć .

Podoba mi sie fryzura Górniakowej, ale jedziemy do Chorwacji a tam są upały i musze miec długosc przynajmniej do spięcia.
Ja mam zbyt okragłą gebulke do takiej chłopiecej fryzury ale bardzo mi sie podobają - jak to sie teraz mówi są Trendy:-D

Własnie zobaczylam liczbę moich postów :) 1111

Ostatnia edycja:
Kasiu ja w tym roku miałam pierwsze wesele 13 czerwca drugie mam jutro a trzecie mam 22 sierpnia i własnie w ten dzień wracamy z urlopiku nie wiem jak dam rade iść na to wesele :confused2:

Lilianka ja od paru lat ten sam schemat . Najpierw zapuszczam, oj , zapuszczam, aaacchh zapuszczam. Potem mija rok a ja oj, ale te włosy są takie jakieś przyklepione hmm. co by tu zrobić ... idę i cieniuję . Za jakiś czas ..hmmm chyba juz mi się nie układają i denerwuje mnie to coś co jest na samym końcu bo jakbym tak podrównała to by się ich zrobiło więcej ,,, no i znów idę do fryzjera i ścinam " na równo " , no i tak w kółko

reklama
Do góry