reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Basiu to dla Ciebie
CA0TS3WN.gif

Witam Dziewczynki
Ja tylko na chwileczkę - własnie idziemy grac w banbinktona na salę - bede pozniej ...
My jutro po obiadku jedziemy do Bielska na weekend.
U nas również było mega burzowo.

Miłego Dnia

witam!

My wczoraj zobaczylismy maluszka:-D:-D:-D:-D
Mąż w koncu mógł pojsc ze mna, a mały tak sie rozbrykał na widok taty, ze nie dało sie go złapac na USG:-D i uwaga... mój mały wielkolud mierzy juz z nózkami ok 20cm:szok:
pupe nawet nam wystawił, ale sprzet nie ten i nie było widac płci... na szczescie, bo by ginka sie wygadała:-p Ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa, rozbrykana, az te kopniaki czułam, a ginka sie ze smiechu składała:-p

Normalnie kamien z serca...:tak:
Zaraz jeszcze bede miec wyniki TSH czy jak to tam na ta raczyce, brat mi skoczy do przychodni i pewnie zaraz bedzie dzwonił:tak:

ja sie dolaczam do zyczen dla Basi:-)
Asiowo ale super ze maly:-p taki rozbrykany, i zdrowy co najwzniejsze:tak:
Maajka bezpiecznej drogi i zeby Majeczka nie wymiotowala i nie marudzila:tak:
Marlenko u Ciebie tez taka pogoda w kratke?? no 5 min pada i potem swieci a ja biegam z praniem dom-ogrod-dom zeby wyschlo do jutra:crazy:
Mejdia jak tam jazdy? kiedy egzamin? ja jestem coraz bardziej zadowolona tzn nie jest idealnie i robie bledy ale przestalam sie denerwowac :-ptylko ze przez 3tyg, jak to mowi moj instruktor, troche zardzewieje:-D
dzis m wstawal do malego wiec w koncu sie wyspalam:-) mielismy 2 noce goraczki a dzis brzuszek wysypany wiec to chyba 3dniowka byla...bede sie musiala dzis spakowac jak ja tego nie lubie...zabrac wszystko co potrzebne i zmiescic sie w 15kg:crazy:
buziaki

Ostatnia edycja:
Marlenko u Ciebie tez taka pogoda w kratke?? no 5 min pada i potem swieci a ja biegam z praniem dom-ogrod-dom zeby wyschlo do jutra:crazy:

tak,tak samo:eek::laugh2:ehhh...

My wlasnie wrocilysmy z dworu,Marysia pojezdzila na rowerku,wika sie wybiegala,a teraz staram sie zeby Marysia zasnela chodz na chwilke:tak:

Tralallalala,lallalla,Basiu jak tam imprezka,tzn praca???

Ostatnia edycja:
reklama
Moje dziecię śpi, jak wstanie dam chłopcom obiadek i zmykam do fryzjera z Kacprem i pewnie jakis spacerek zaliczymy o ile nei bzie padało. Jakaś niepewna ta pogoda dzisiaj.

Basiu ja na Twoim miejscu zaszłabym do kosmetyczki po drodze zeby zrobiła tą dziurkę. Kolczyki zawsze są fajnym dodatkiem do kreacji. I świętuj sobie kochana dzisiaj, a co. :-D:-D Należy Ci się.

Do góry