reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
No to ja tez Basiu się dołączam do życzonek-
Spełnienia marzeń i oby ich nigdy nie zabrakło!!!:-)
Spełnienia marzeń i oby ich nigdy nie zabrakło!!!:-)
marlena nad
:)
Majeczka i Kasia udanych wypoczynkow
Basiu to dla Ciebie
Witam Dziewczynki
Ja tylko na chwileczkę - własnie idziemy grac w banbinktona na salę - bede pozniej ...
My jutro po obiadku jedziemy do Bielska na weekend.
U nas również było mega burzowo.
Miłego Dnia
Witam Dziewczynki
Ja tylko na chwileczkę - własnie idziemy grac w banbinktona na salę - bede pozniej ...
My jutro po obiadku jedziemy do Bielska na weekend.
U nas również było mega burzowo.
Miłego Dnia
A
Asiowo
Gość
witam!
My wczoraj zobaczylismy maluszka
Mąż w koncu mógł pojsc ze mna, a mały tak sie rozbrykał na widok taty, ze nie dało sie go złapac na USG i uwaga... mój mały wielkolud mierzy juz z nózkami ok 20cm
pupe nawet nam wystawił, ale sprzet nie ten i nie było widac płci... na szczescie, bo by ginka sie wygadała Ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa, rozbrykana, az te kopniaki czułam, a ginka sie ze smiechu składała
Normalnie kamien z serca...
Zaraz jeszcze bede miec wyniki TSH czy jak to tam na ta raczyce, brat mi skoczy do przychodni i pewnie zaraz bedzie dzwonił
My wczoraj zobaczylismy maluszka
Mąż w koncu mógł pojsc ze mna, a mały tak sie rozbrykał na widok taty, ze nie dało sie go złapac na USG i uwaga... mój mały wielkolud mierzy juz z nózkami ok 20cm
pupe nawet nam wystawił, ale sprzet nie ten i nie było widac płci... na szczescie, bo by ginka sie wygadała Ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa, rozbrykana, az te kopniaki czułam, a ginka sie ze smiechu składała
Normalnie kamien z serca...
Zaraz jeszcze bede miec wyniki TSH czy jak to tam na ta raczyce, brat mi skoczy do przychodni i pewnie zaraz bedzie dzwonił
ja sie dolaczam do zyczen dla Basi:-)
Asiowo ale super ze maly taki rozbrykany, i zdrowy co najwzniejsze
Maajka bezpiecznej drogi i zeby Majeczka nie wymiotowala i nie marudzila
Marlenko u Ciebie tez taka pogoda w kratke?? no 5 min pada i potem swieci a ja biegam z praniem dom-ogrod-dom zeby wyschlo do jutra
Mejdia jak tam jazdy? kiedy egzamin? ja jestem coraz bardziej zadowolona tzn nie jest idealnie i robie bledy ale przestalam sie denerwowac tylko ze przez 3tyg, jak to mowi moj instruktor, troche zardzewieje
dzis m wstawal do malego wiec w koncu sie wyspalam:-) mielismy 2 noce goraczki a dzis brzuszek wysypany wiec to chyba 3dniowka byla...bede sie musiala dzis spakowac jak ja tego nie lubie...zabrac wszystko co potrzebne i zmiescic sie w 15kg
buziaki
Asiowo ale super ze maly taki rozbrykany, i zdrowy co najwzniejsze
Maajka bezpiecznej drogi i zeby Majeczka nie wymiotowala i nie marudzila
Marlenko u Ciebie tez taka pogoda w kratke?? no 5 min pada i potem swieci a ja biegam z praniem dom-ogrod-dom zeby wyschlo do jutra
Mejdia jak tam jazdy? kiedy egzamin? ja jestem coraz bardziej zadowolona tzn nie jest idealnie i robie bledy ale przestalam sie denerwowac tylko ze przez 3tyg, jak to mowi moj instruktor, troche zardzewieje
dzis m wstawal do malego wiec w koncu sie wyspalam:-) mielismy 2 noce goraczki a dzis brzuszek wysypany wiec to chyba 3dniowka byla...bede sie musiala dzis spakowac jak ja tego nie lubie...zabrac wszystko co potrzebne i zmiescic sie w 15kg
buziaki
Ostatnia edycja:
marlena nad
tak,tak samoehhh...
My wlasnie wrocilysmy z dworu,Marysia pojezdzila na rowerku,wika sie wybiegala,a teraz staram sie zeby Marysia zasnela chodz na chwilke
Tralallalala,lallalla,Basiu jak tam imprezka,tzn praca???
Ostatnia edycja:
marlena nad
Basia przebij ucho;-)jak Ty chcesz bez kolczykow isc
mam nadzieje,ze beda foty bo juz nie moge sie doczekac
mam nadzieje,ze beda foty bo juz nie moge sie doczekac
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Moje dziecię śpi, jak wstanie dam chłopcom obiadek i zmykam do fryzjera z Kacprem i pewnie jakis spacerek zaliczymy o ile nei bzie padało. Jakaś niepewna ta pogoda dzisiaj.
Basiu ja na Twoim miejscu zaszłabym do kosmetyczki po drodze zeby zrobiła tą dziurkę. Kolczyki zawsze są fajnym dodatkiem do kreacji. I świętuj sobie kochana dzisiaj, a co. Należy Ci się.
Basiu ja na Twoim miejscu zaszłabym do kosmetyczki po drodze zeby zrobiła tą dziurkę. Kolczyki zawsze są fajnym dodatkiem do kreacji. I świętuj sobie kochana dzisiaj, a co. Należy Ci się.
Podziel się: