reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane!!!!!

Kochana Basiu, w dniu Twych 18 :-D urodzin życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia i radości. Oby Twoje marzenia i plany zawodowe się spełniły, a rodzina była powodem do dumy :-D:-D jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!

Mejdia, ja też jestem w szoku, ale z drugiej strony bardzo się cieszę, ze tak ładnie przybiera na wadze.

Walczymy z trądzikiem i mam nadzieję ze lada chwila to cholerstwo zejdzie!!!

Asiowo, wspaniale, że z dzidzolkiem wszystko gra!!! Trzymaj się mamuśka :-)

PS zobaczcie jakie cuda natury były w Kielcach w nocy

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dl...23&Category=GALERIA1102&Artno=27535461&Ref=PH

Ostatnia edycja:
reklama
Niedawno wrócilam z banbinktona - matko 2h biegania i skakania na sali... ufff ale juz wykąpałam sie i siadłam z kawką a Nadiolka przewala sie w łóżeczku, mam nadzieję, ze zaraz zasnie :-D
Dzsiaj zapisałam sie do fryzjera, scinam włoski na wyjazd hehe.

ja wlasnie wstawilam suszarke,musialam,niestety nic mi nie chce schnac,Marynia zjada deserek,kupilam jej ta frutapura,ale jej sie to podoba

Marynia myje zabki,ja wstawilam pranko,piekne slonko wyszlo zza chmurek

Lilianka,a ja myslalam,ze Kasi chodzilo o scinanie wlosow i fotki nowej fryzury,hahahaha

Ostatnia edycja:
Tak Marlenka właśnie o to mi chodziło o włoski ale jak gra też możemy popatrzeć :-D
Jak mój post przeczytałam 2 raz to zrozumiałam jak Lilanka ale numer:-D

Cześć Babeczki,
nas też nie będzie do wtorku - jedziemy do dziadków:-)!

Mejdia jak tam jazdy? kiedy egzamin? ja jestem coraz bardziej zadowolona tzn nie jest idealnie i robie bledy ale przestalam sie denerwowac :-ptylko ze przez 3tyg, jak to mowi moj instruktor, troche zardzewieje:-D

Ja dopiero zaczynam się denerwować, tu końcówka kursu,
a ja dopiero się uczę parkować na mieście !!!:szok:
Jakieś zaniedbanie nastąpiło!!! Oby udało mi się w końcu to załapać!

No kurcze, a ja znów nie zobaczę jaką to fryzurkę ;-) Lilianka sobie sprawi!
Mam nadzieję, że właścicielka będzie zadowolona:tak:!

Bbakania - udanych podrygów weselnych:yes:!

Marlenka
a Tobie duuużo słonka, żeby to pranie w końcu wyschło:wink:

No i wszystkim kobitkom udanego weekendu!!!!:-)

Tak Marlenka właśnie o to mi chodziło o włoski ale jak gra też możemy popatrzeć :-D
Jak mój post przeczytałam 2 raz to zrozumiałam jak Lilanka ale numer:-D

no teraz i ja czytam Twojego posta i inaczej go odbieram:-D:-D:rofl2:mega czad

Cześć Babeczki,
nas też nie będzie do wtorku - jedziemy do dziadków:-)!
az do wtorku;-)oczywiscie milego dlugiego weekendu:tak::-)

reklama
Ja mam tyle do spakowania , ogarnięcia i prasowania i zakupów jeszcze że szok a mi się nie chce. Zamiast prasować to ja na bb. Dziś poszłam na miasto po ...nitkę do sukienki bo nie miałam takiego koloru a koronka sie troszkę odpruła i wlazłam do 5-10-15 a tam kostium kąpielowy dla Oli za 4,99 :szok: no i kupiłam - ogólnie mega obniżki. Widziałam jeszcze śliczne bluzy po 24 zeta ale już 3 różowej nie kupiłam choć była piekna.
Werci bluzkę za 9,99 i spodnie dla Oli za 14 zł.
No i tam skończyła się wyprawa po nitkę :-D:-D:-D
A potem w biedronce wydałam 160 :szok: na pierdółki a to pampki a to szampki i się rozeszło - pieniążki wróćcie do Kasi :eek:

Do góry