reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ale gorąco
Tylko się byczyć nad wodą
Ola dostała potówek na szyjce i plecach i kąpałam ją w krochmalu.
Ciekawe o której pójdzie spać bo w dzień spała 2,5 h

reklama
U nas na szczęście się trochę ochłodziło. Było duszno i gorąco nie do wytrrzymania. Rano wstaliśmy i pocisnęlismy pociągiem do Słupska. Nie był to najlepszy pomył bo te nasze "klimatyzowane" taradajki nie nadają się do jazdy w taką pogodę. W Słupsku poszliśmy na obiadek i wróciliśmy. Tek więc mega długa wycieczka była. Nie mieliśmy siły nigdzie łazić.
Kubacki juz spi jak to zwykle bywa otej porze. Kacper pojechał z tatusiem do kolegi i jak będą wracli przywiozą mi wineczko i wieczorkeim będę się delektowała:-D:-D:-D

Mnie też czeka prasowanko, ale coś nie mogę sie zabrać. Ale jak nie dziś to jutro. Prasowanie nie zająć nie ucieknie:-D:-D:-D

Mejdia zdróweczka dla Ciebie

Lilianko gratuluję podjęcia decyzji:tak::tak::tak:

Kasiu to nie tak całkiem daleko mamy do siebie:-D:-D:-D jak będziesz we Władysławowie:tak::tak:

Marlenko chętnie Ci podeślę ciepełko.

Nareszcie jestem :-D :-D :-D
Witajcie Kochane, tęskniłam :-p

Przebrnęłam te kilkadziesiąt stron ;-) Ale juz co komu, gdzie i jak nie pamietam :zawstydzona/y: W ramach przeprosin przesyłam buziaki :laugh2:
W pamiec zapadła tylko foteczka Mejdii i Wojutasia - słodziuchne buzie, ta mała i ta starsza :-D

My zjarani na maksa, m skróra schodzi bo oczywiscie nie sluchal zony i nie smarowal sie kremem z filtrem :-p Ola ma piekna delikatna opalenizne :tak: Była bardzo dzielna w podrózy - troszku spala, bawila sie i opowiadala co widzi za oknem :tak: Piasek na plazy to jej zywiol, morze juz niestety nie... :zawstydzona/y: A pogoda była cuuudna, jestem w szoku ze nam sie tak udalo - ja to raczej mam pecha do morskiej aury :-p Chyba trafilismy idealnie, bo jak dzis wyjezdzalismy zapowiadalo sie na typowo barowa pogode ;-) Oczywiscie nie zalowalam sobie nadmorskich przysmakow wiec od jutra znow na diete i powrot do cwiczonek :zawstydzona/y:
A jedyne czego zaluje to tego ze nie dane nam bylo spotkac sie z Agusia :sorry:

Teraz czeka mnie rozpakowywanie i goooora prania....

Milego wieczorku :tak:

Hej!

Joasiek witaj w domku, a przede wszystkim na bb ;-):-p:-D ale Wam sie pogoda trafiła, suuuuuuuuuuper :-)

U nas dziś od rana albo pada, albo leje, masakra... na weselu bylismy do 19 tylko, bo mała zaczynał a świrować, 2 razy zwymiotowała (raz na tatusia, a drugi na babcię :sorry:) , na szczęście to nie żadna choroba, tylko rozbójnik mały co chwile ganiała na dwór, a że lało, to w tył zwrot, a że za rączkę nie chciała, to trzeba było ją brać na ręce i od tych podróży góra-dół te wariacje żołądkowe:sorry:.
Żałuję trochę, bo było fajnie, a mała miała do zabawy kilku rówieśników... jutro na 14 poprawiny, to nieco odbijemy sobie :-p

reklama
Dobry Wieczór
Joasiek witaj:-)

A ja dzisiaj troszkę słaba byłam po uczcie wieczornej z tesciówką... hahaha
Niedawno wrócilismy z pyszniastej kolacji z Łodzi, jak juz zamykali sklepy to ja jeszcze myknęłam do Venezia i strzelił mi mężuś sandałeczki:-) ( dzien dobroci sie opłoci ) jemu oczywiscie haha

U nas była duza burza... i teraz sie ochłodziło - całe szczescie ehhh :confused2::sorry:
Życzę Udanej Nocki

Do góry