reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobrze ,że byłam z dziewczynami bo to jest duże utrudnienie - nie do wszystkich sklepów chce się wchodzić :-D:-D:-D
Muszę zrobić czystkę w szafie bo inaczej będzie tragedia - nic się nie zmieści

reklama
Hello:-) widzę dziewczyny że dzień zakupow był:-D:-D:-D Ja sparwiłam sobie i Kacprowi dresy identyczne. Będziemy wyglądać jak matka z synem. A tak na serio to ja dla wygody jak wieczorkiem siedzimy w ogródeczku to zeby w dupkę było ciepło:-D:-D:-D A reszta zakupów to takie typowe do domu nic ciekawego. Wróciliśmy o 20 Kuba już nie dawał rady bo on zwykle o 19 to już do spanka idzie. A później siedzieliśmy z m w ogródeczku i piliśmy piffko.

Kasiu a dokąd jedziecie nad to nasze morze? Wiem pewnie pisałaś ale ja mam dobrą pamięć tylko krótką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cześc dziewczyny!
Melduję się po kolejnej nieobecności :-p u nas 3 ząbek :rofl2: w końcu wyszedł po 3 tyg walce :laugh2: Jasio szczęśliwy i chyba już się przyzwyczaił bo znosił to lepiej niż ostatnie dwa.
Zakupy.... hmm ja kupiłam trochę bodziaków Jasiowi bo ze wszytskiego wyrósł a na noc najlepiej i wygodniej. Sobie też poprawilam humorek bo kupiłam buty, spódnicę, torbę, portfel i biustonosz a i zapomnialabym ale pisalam, że byłam u fryzjera. Zdjęcia wkleje jak będzie więcej czasu - choć o to ostatnio bardzo ciężko.
Zazwyczaj jak wracam to jem obiad potem kąpie Jaśka i usypiam z nim ok 22-23 budzę się i nadrabiam zmywanie, prenie itp. Pogoda dopisuje więc jutro robimy ze znajomymi grilla.
Życzę wszystkim udanego weekendu :-)

Dobry wieczór :-D
Aniknulko, witaj!!! gratulacje dla Jasieńka :-) wreszcie będą wychodziły hurtowo ząbeczki :-)
KAsiaU, no nie :szok::-D kolejna zakupoholiczka :-D;-) oj Marlenka, masz konkurencję :-D:-D

cholera, kiedy ja sobie cos nowego kupię... hmmmmm

Basiu, wspaniale, jak się udało z tymi mandatami...ttrzeba walczyć o swoje jeśli ma się rację!!!
a co do pralek... u mnie drakula tak wyczyniła kiedyś... stracili 250 zł o naprawę łożysk, a to przez to, że do każdego prania dodawali... odkamieniacz... aż się łożyska spierdzieliły :-)i teraz dają raz na jakiś czas, ja jak piorę, to nie daję, a co ;-)

u mnie królewny padły, a był taki skwar, że jedna i druga cały dzień latały w samych pieluszkach... Anusi już pomału ten trądzik schodzi, smaruję Oilatum... wyskakują jej nowe, ale od razu zasmarowuję i jakoś leci ;-) a Julka już drugi dzień robi paskudne zielone kupska... zaglądałam jej w buzię, to się chyba kolejne uzębienie szykuje, bo ma strasznie przekrwione dziąsła :szok: ale na szczęście w nocy śpi normalnie.

Asiowo, wielkie gratulacje, Pani Moderator, nowej funkcji!!! :tak: a dla Paulinki dużo zdrówka!!! jak miałam problem z Julką to co zmianę pieluchy smarowałam pupę, aż w końcu zlazło. teraz cos wyskoczy, to dwie zmiany pieluchy i nie ma śladu po podraznieniu :-D

Heja
ja własnie jestem po spotkanku z tesciową :-D
dzisiaj wieczorek lekki i spokojny
doszlam dzisiaj do wniosku ze od pazdziernila ide na studia magisterskie :):-D super...!!!
- najwazniejsze, że mąz to zaakceptował bo ton będzie musiał za nie płacic...

Ostatnia edycja:
Lilianko-ja tez gratuluje Ci decyzji:-)
Marlenko-ode mnie do centrum Polski jedzie sie srednio 15 godzin-czasem 12,a czasem 17,w zaleznosci od pogody,korkow....

reklama
Witajcie z rana . Ja wczoraj postanowiłam poleżeć , najpierw zrobiłam sobie hennę , wykąpałam się i nasmarowałam kremikiem czekoladowym .
Chomik Piorun tak hałasowała w nocy ,że Weronikę obudził a nawet ja go słyszałam. Szaleje w kółku w nocy i powiem wam że ma niezłą prędkość.
Aniknulka jak fajnie że zajrzałaś.
Aguś ja jadę do Władysławowa.

Do góry