reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jestem i Ja :-)
Mialam problemy z BB
Jestem dzisiaj jakaś zmęczona, to chyba przez tą pogodę, wczoraj upał dzisiaj chłodno
Poza tym Nadii zebole wychodzą, zasnela mi 15 min temu:baffled: a ja padam
Dobrej Nocki

aj kiedy naszym dzieciakom wyjda wszystkie ząbki i Mikołajowi chyba następny idzie aż się boje bo mojemu dziecku jak wychodzą to dwa na raz :baffled:

Cześć Baby,
my już na nogach choć spać poszłam po pierwszej, ale widzę,
że i Wy też wczoraj zaszalałyście do północy. :-D

Jola to straszna tragedia, od razu mi się przypomniało jak z 10 lat temu motocyklista potrącił mojego dwuletniego kuzyna - nie przeżył.
Byłam na pogrzebie, ale bólu matki nie da się opisać do tej pory pamiętam jej wycie - NIGDY, NIKOMU!!!!:no:

Mata jak poprawiny, wyszalałaś się?:happy:

Agusia, Lilianka może te problemy z BB były związane z pogodą,
oby jak najrzadziej!:tak:

Ewunia a jak Twoja nocka, nadal Ania przesypia całą?

reklama
Dzien Dobry
U nas nocka ok ale Nadia czuje sie nienajlepiej :-(katar jej doszedł - a kaszel jest nieładny
Od 8 wydzwaniam do przychodni pulmonologicznej ale pewnie jest full narodu i nie odbierają telefonu :(

Do góry