reklama
marlena nad
:)
Przeslijcie mi troche ciepla;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
U nas na szczęście się trochę ochłodziło. Było duszno i gorąco nie do wytrrzymania. Rano wstaliśmy i pocisnęlismy pociągiem do Słupska. Nie był to najlepszy pomył bo te nasze "klimatyzowane" taradajki nie nadają się do jazdy w taką pogodę. W Słupsku poszliśmy na obiadek i wróciliśmy. Tek więc mega długa wycieczka była. Nie mieliśmy siły nigdzie łazić.
Kubacki juz spi jak to zwykle bywa otej porze. Kacper pojechał z tatusiem do kolegi i jak będą wracli przywiozą mi wineczko i wieczorkeim będę się delektowała
Mnie też czeka prasowanko, ale coś nie mogę sie zabrać. Ale jak nie dziś to jutro. Prasowanie nie zająć nie ucieknie
Mejdia zdróweczka dla Ciebie
Lilianko gratuluję podjęcia decyzji
Kasiu to nie tak całkiem daleko mamy do siebie jak będziesz we Władysławowie
Marlenko chętnie Ci podeślę ciepełko.
Kubacki juz spi jak to zwykle bywa otej porze. Kacper pojechał z tatusiem do kolegi i jak będą wracli przywiozą mi wineczko i wieczorkeim będę się delektowała
Mnie też czeka prasowanko, ale coś nie mogę sie zabrać. Ale jak nie dziś to jutro. Prasowanie nie zająć nie ucieknie
Mejdia zdróweczka dla Ciebie
Lilianko gratuluję podjęcia decyzji
Kasiu to nie tak całkiem daleko mamy do siebie jak będziesz we Władysławowie
Marlenko chętnie Ci podeślę ciepełko.
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Nareszcie jestem
Witajcie Kochane, tęskniłam
Przebrnęłam te kilkadziesiąt stron ;-) Ale juz co komu, gdzie i jak nie pamietam W ramach przeprosin przesyłam buziaki
W pamiec zapadła tylko foteczka Mejdii i Wojutasia - słodziuchne buzie, ta mała i ta starsza
My zjarani na maksa, m skróra schodzi bo oczywiscie nie sluchal zony i nie smarowal sie kremem z filtrem Ola ma piekna delikatna opalenizne Była bardzo dzielna w podrózy - troszku spala, bawila sie i opowiadala co widzi za oknem Piasek na plazy to jej zywiol, morze juz niestety nie... A pogoda była cuuudna, jestem w szoku ze nam sie tak udalo - ja to raczej mam pecha do morskiej aury Chyba trafilismy idealnie, bo jak dzis wyjezdzalismy zapowiadalo sie na typowo barowa pogode ;-) Oczywiscie nie zalowalam sobie nadmorskich przysmakow wiec od jutra znow na diete i powrot do cwiczonek
A jedyne czego zaluje to tego ze nie dane nam bylo spotkac sie z Agusia
Teraz czeka mnie rozpakowywanie i goooora prania....
Milego wieczorku
Witajcie Kochane, tęskniłam
Przebrnęłam te kilkadziesiąt stron ;-) Ale juz co komu, gdzie i jak nie pamietam W ramach przeprosin przesyłam buziaki
W pamiec zapadła tylko foteczka Mejdii i Wojutasia - słodziuchne buzie, ta mała i ta starsza
My zjarani na maksa, m skróra schodzi bo oczywiscie nie sluchal zony i nie smarowal sie kremem z filtrem Ola ma piekna delikatna opalenizne Była bardzo dzielna w podrózy - troszku spala, bawila sie i opowiadala co widzi za oknem Piasek na plazy to jej zywiol, morze juz niestety nie... A pogoda była cuuudna, jestem w szoku ze nam sie tak udalo - ja to raczej mam pecha do morskiej aury Chyba trafilismy idealnie, bo jak dzis wyjezdzalismy zapowiadalo sie na typowo barowa pogode ;-) Oczywiscie nie zalowalam sobie nadmorskich przysmakow wiec od jutra znow na diete i powrot do cwiczonek
A jedyne czego zaluje to tego ze nie dane nam bylo spotkac sie z Agusia
Teraz czeka mnie rozpakowywanie i goooora prania....
Milego wieczorku
marlena nad
:)
Aguś ty się nie martw ja też już patrzyłam :-)
Joasiek witaj,fajnie,ze Olenka tak dzielnie zniosla podroz
Czy ktoras z Was wie moze co sie dzieje z Joanna od Krzysia,dawno nie pisala?????
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Hej!
Joasiek witaj w domku, a przede wszystkim na bb ;-) ale Wam sie pogoda trafiła, suuuuuuuuuuper :-)
U nas dziś od rana albo pada, albo leje, masakra... na weselu bylismy do 19 tylko, bo mała zaczynał a świrować, 2 razy zwymiotowała (raz na tatusia, a drugi na babcię ) , na szczęście to nie żadna choroba, tylko rozbójnik mały co chwile ganiała na dwór, a że lało, to w tył zwrot, a że za rączkę nie chciała, to trzeba było ją brać na ręce i od tych podróży góra-dół te wariacje żołądkowe.
Żałuję trochę, bo było fajnie, a mała miała do zabawy kilku rówieśników... jutro na 14 poprawiny, to nieco odbijemy sobie
Joasiek witaj w domku, a przede wszystkim na bb ;-) ale Wam sie pogoda trafiła, suuuuuuuuuuper :-)
U nas dziś od rana albo pada, albo leje, masakra... na weselu bylismy do 19 tylko, bo mała zaczynał a świrować, 2 razy zwymiotowała (raz na tatusia, a drugi na babcię ) , na szczęście to nie żadna choroba, tylko rozbójnik mały co chwile ganiała na dwór, a że lało, to w tył zwrot, a że za rączkę nie chciała, to trzeba było ją brać na ręce i od tych podróży góra-dół te wariacje żołądkowe.
Żałuję trochę, bo było fajnie, a mała miała do zabawy kilku rówieśników... jutro na 14 poprawiny, to nieco odbijemy sobie
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Marlenko, kiedyś do niej pisałam i dostałam odpowiedz, ze u nich wszystko ok Krzysiu rosnie, jest zdrowy a ona niestety nie ma czasu na kompa, no i nadrabia zaleglosci towarzyskie
Czy ktoras z Was wie moze co sie dzieje z Joanna od Krzysia,dawno nie pisala?????
reklama
Dobry Wieczór
Joasiek witaj:-)
A ja dzisiaj troszkę słaba byłam po uczcie wieczornej z tesciówką... hahaha
Niedawno wrócilismy z pyszniastej kolacji z Łodzi, jak juz zamykali sklepy to ja jeszcze myknęłam do Venezia i strzelił mi mężuś sandałeczki:-) ( dzien dobroci sie opłoci ) jemu oczywiscie haha
U nas była duza burza... i teraz sie ochłodziło - całe szczescie ehhh
Życzę Udanej Nocki
Joasiek witaj:-)
A ja dzisiaj troszkę słaba byłam po uczcie wieczornej z tesciówką... hahaha
Niedawno wrócilismy z pyszniastej kolacji z Łodzi, jak juz zamykali sklepy to ja jeszcze myknęłam do Venezia i strzelił mi mężuś sandałeczki:-) ( dzien dobroci sie opłoci ) jemu oczywiscie haha
U nas była duza burza... i teraz sie ochłodziło - całe szczescie ehhh
Życzę Udanej Nocki
Podziel się: