reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
To ja tez napisze szybciutko ze Olenka tez wykapana, nakarmiona probuje zasnac:tak:
Tylko nie wiem czemu cyrki straszne robila dzis w kapieli :sorry2:
My z m czekamy na gosci... troche sie spozniaja... o juz sa :-)
Dobrych nocek!

I u nas mała juz spi. Dziś wyjątkowo szybko, ale to dla tego, że spala tylko przed południem, a potem nie było mowy żeby sie zdrzemnęła :baffled: może chce dziś do rana pospać ;-):-D do tego maruda okropniasta i niegrzeczna... mam nadzieję, że to przez ząbki, bo jak ma jej tak zostać... ja po całym dniu z maruda wypompowana jestem... a tyle chciałam dzis zrobić :dry:

Joasiek udanej imprezki :-)

Bbakaniu dzieki za info od Ewuni :-) ja coś czuję, że dziś w nocy ją chwyci :tak:

Często tak jest że jak już mają wywoływać to się samo zaczyna z wrażenia . U mnie było tak za pierwszym i za drugim razem ( drugi raz to trochę naciągany bo z pomocą palca pani ordynator ) ale też tego samego dnia miałam mieć wywoływany poród.

witajcie

Aniu... STO LAT, STO LAT.... wszystkiego dobrego:-)

Dziewczyny, ja sie tylko zamelduje, bo przekichane mam z czasem. Mała spi juz 1 raz dziennie i narazie sie organizuje, zeby zmienic tryb dnia, bo narazie nie wyrabiam. Cały dzien sama, co wyjde na spacer to zaczyna lac:zawstydzona/y: P. jeszcze z pracy nie wrócił:-(heh... szkoda gadac.

W sobote wesele nas czeka... tak mi sie nie chce normalnie isc:zawstydzona/y:jeszcze mała musze z tesciowa zostawic:zawstydzona/y:ale nie mysle o tym, jestem przekonana, ze mała da im w kosc, bo ona beze mnie ostatnio nie funkcjonuje, ale to juz nie mój problem:-DPrzynajmniej przestana gadac, ze mam aniołka w domu:-p

Dzis próbowałam nauczyc sie jakiegos makijazu innego niz zawsze, bo kurde ja to sie nawet pomalowac nie umiem:zawstydzona/y:a w sobote musze jakos wygladac...:-p mam nadzieje, ze cos stworze:tak:a na 8 w sobote do fryzjera i pewnie skróce troszke włoski i ułoze bo zas mam szope na łebie:zawstydzona/y:

spokojnej nocki!

widze ze dzis wszytskie wymiotło.
Moi spia - Misio od 19.30 ale on tak zawsze, tylko go wsadzam do łóżeczka i lula a Marysia dzis sie wyszalała na polu z kolezanka, wrócila cała z blota i padła o 20.00 maz mecz oglada, ja mam @ wiec :baffled: znowu nici..... myslałam ze ktos ze mna poklika.
No i Aniknulka STO lat, a gdzie ty w ogóle jestes?
W ogóle wam chcialam powiedziec ze mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...

reklama
mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
oooooooo:-Dwitaj w klubie;-)

Ewunia trzymam kciuki:tak:

Marynia zasnela,teraz codziennie zasypia o 20:15 bardzo punktualna ta moja dziewczyna:-D:-D:-Dbez kolacji
Jas zasiadlam dopiero,padnieta jestem,dzisiaj dzien pelen wrazen,juz nie bede pisac,ze bylam na zakupach(nudne):-Dpotem odwiedzilysmy kolezanke,jest w ciazy i strasznie zle sie czuje,kupilam jej takie opaski uciskowe na nadgarstki,podobno maja pomoc przy mdlosciach:tak:no i potem pojechalismy na plaze nowym samochodem,R dzisiaj kupil:tak:

Milego wieczorku:-)

Do góry