reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
W ogóle wam chcialam powiedziec ze mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
a herbatki nie chce ;-):-D

Witam dziewczyny :-D
Ja dziś po dentyście dostałam takie znieczulenie że buzi nie czułam prZez 4 godziny , przez to ugryzłam się w jezyk do krwi i nawet nie czułam :zawstydzona/y:
Mikołaj dziś szlalał z dziadkiem na trawie dziadek udawał psa a mały go karmił trawą :-D dziadek oczywiście udawał że jadł fakt jest taki że żuł tą trawę a jak ją wypluwał Mikołaj zaczynał płakać :happy2: .

:-D:-D:-D

Hej dziewczyny!:-)
Posylam Wam naszego slonka-huuuuuuuuuuuu,bo tu upal straszliwy.

doszło, doszło ;-):-D

Jestem. Po flamenco. Umieram z bólu wrastającego pazura idę po miskę z wodą ...będę moczyc . czas pomyslec jak temu zaradzić bo moje wycinanie jeszcze gorzej mi robi...
uła to współczuję, ja się załatwiłam z paznokciami w szpiatlu (też mi się zachciało dzień przed porodem z olbrzymim brzucholem paznokcie w ciasnej łazience obcinać :sorry2: bo mi się wydawało, że po porodzie taka gimnastyka będzie bolała :zawstydzona/y:) no i dopiero niedawno paznokcie doszły do jakiegoś stanu (wrastao mi sie momentami 5 :baffled:). Ja zapuszczałam maksymalnie i obcinałam żeby juz sie nie wrastały, podważałam troche i tak z 10 miesięcy :sorry2:

wycinałam sama, podwadzałam igłą i wycinałam żyletką , ból nie staj ziemi :-(
:baffled: sado macho jak nic :baffled:

Mała cos przez sen popłauje, więc to pewnie ząbki :dry:

smigam lulać, miłego wieczornego klikania ;-)

reklama
a herbatki nie chce ;-):-D
Mata :-D:-D:-Dmalo sie nie udlawilam kolacja:-pco prawda 22:40 ale moze przytyje hmmm...
moje dziecko tez nie moglo zasnac i poplakuje mam nadzieje ze nocka bedzie w miare bo caly dzien jakas taka spiaca bylam...
popisalam sie odgrzewajac zapiekanke w piekarniku...odgrzalam przy okazji tez plastikowa lopatke :zawstydzona/y::baffled:
dobrej nocki dziewczyny:-)

juz nie wrasta a co robiłas jak wratały.ja wzięłam skierowanie od chirurga zeby wyciąć klinowo ale teraz przed pokazem nie moge bo przeciez to rana będzie...załamka
Madziu wycinanie nic nie daje problem pozniej znowu sie pojawia sa kosmetyczki ktore zakladaja specjalne klamry i one pomagajka w 100% . Meza siostra miala taki problem 2 razy wycinany zrywany paznokiec i wycuinany wal paznokciowy i nic nie dalo dopiero te klamry

Spoznione zyczenia dla Wojcieszka duzo zdrowka

Wszystkiego najlepszego dla Michasia Rosnij duzy i juz daj matce spokoj z tymi chorobami.

Wlasnie teraz Mata chce chyba kawki wiesz :-D

Misio dzis wygrał i o 6 dostał am a niech tam w końcu ma urodzinki! Ale w sumie to i tak nocka przespana. Tylko o 3 sie dzieci obudziły - naraz! Bo głupia matka im na noc okna zamkneła! własciwie obudziło mnie ciche mamo nad uchem - patrze a tu Marysia nade mna stoi - zawał jak nic.

Wojciaszku sto lat - trzylatku kochany.

Oj a ja rok temu o tej porze to juz na połoznictwie lezałam i czekałam az mi Misiaka przywioza z grzałeczki. Kurde az mi łezka poplyneła tak sie wzruszyłam teraz.:sorry2:

WItam!

Wojtuś spóźnione ale szczere życzonka z okazji 3 urodzinek :-)

Misiaczku dla Ciebie też moc uścisków :-)

Wlasnie teraz Mata chce chyba kawki wiesz :-D
a Marysia teraz kawke serwuje:confused: ;-):-D

A Dobrusia dziś w nocy świrowała... chyba zęby ja męczą, bo dużo popłakiwała i często się budziła. Ja do tego zasnąć do 2 nie mogłam :baffled: a teraz mnie boli głowa, łyknęłam apap, popijam kawke i mam nadzieję, że przejdzie, bo dziś chcę tyyyyle zrobić (chyba @ sie zbliża :sorry2:)
na dworze paskudnie i chyba dzis nie wyłazimy na spacer...

reklama
Do góry