mata-kow
mama do kwadratu :)
a herbatki nie chce ;-)W ogóle wam chcialam powiedziec ze mój latop znowu działa, raz dziala a raz nie działa.... zwariowac idzie...
Witam dziewczyny
Ja dziś po dentyście dostałam takie znieczulenie że buzi nie czułam prZez 4 godziny , przez to ugryzłam się w jezyk do krwi i nawet nie czułam
Mikołaj dziś szlalał z dziadkiem na trawie dziadek udawał psa a mały go karmił trawą dziadek oczywiście udawał że jadł fakt jest taki że żuł tą trawę a jak ją wypluwał Mikołaj zaczynał płakać .
Hej dziewczyny!:-)
Posylam Wam naszego slonka-huuuuuuuuuuuu,bo tu upal straszliwy.
doszło, doszło ;-)
uła to współczuję, ja się załatwiłam z paznokciami w szpiatlu (też mi się zachciało dzień przed porodem z olbrzymim brzucholem paznokcie w ciasnej łazience obcinać bo mi się wydawało, że po porodzie taka gimnastyka będzie bolała ) no i dopiero niedawno paznokcie doszły do jakiegoś stanu (wrastao mi sie momentami 5 ). Ja zapuszczałam maksymalnie i obcinałam żeby juz sie nie wrastały, podważałam troche i tak z 10 miesięcyJestem. Po flamenco. Umieram z bólu wrastającego pazura idę po miskę z wodą ...będę moczyc . czas pomyslec jak temu zaradzić bo moje wycinanie jeszcze gorzej mi robi...
sado macho jak nicwycinałam sama, podwadzałam igłą i wycinałam żyletką , ból nie staj ziemi :-(
Mała cos przez sen popłauje, więc to pewnie ząbki
smigam lulać, miłego wieczornego klikania ;-)